maanantai 17. elokuuta 2015

Tukholma


Moikka! Sain vihdoin tsekattua nuo Tukholman kuvat kamerasta, ja mikä olisikaan parempi aika kirjotella tätä postausta, kuin rento maanantaipäivä ennen iltavuoroon lähtöä. Tänään sain nukkua vähän pidempään ja se tuli kyllä tarpeeseen, nimittäin lauantaina kiirehdin tukka putkella ja hampaat hulmuten kotiin mulle tehtävää kuvausmeikkiä ja -kampausta varten. Sen jälkeen suunnattiin vielä illalla kuvailemaan, ja laitankin niitä kuvia tänne sitten, kun saan ne kuvaajalta käsiini. Eilen käytiin mun töiden jälkeen pitkästä aikaa Amarillossa syömässä Manun viimesen kesälomapäivän kunniaksi. Tilasin jälleen kerran Chicken Pocketin, mutta mitäs sitä hyvää vaihtamaan. Vois vain kokeilla joskus jotain uuttakin :-D Nyt kuitenkin kuvien kera lisää Tukholman reissusta!

DSC_9861

DSC_9828

Raakaravinto kahvila nimeltä Blueberry. Tukholman keskustassa oli kyllä aivan älyttömän kiva paikka. Tällasia saisi tulla tänne Tampereellekin!

DSC_9818

DSC_9704

DSC_9759

Lähdettiin aikaisin aamulla purjehtimaan meikäläisen siskon Sadun, hänen miehensä ja lastensa kanssa. Sadun mies on juuri hankkinut purjeveneen, joten oli tosi kiva päästä testaamaas sitä, kun en oo ikinä purjehtimassa vielä käynyt. Määränpäänä oli Drottningholmin linna ja ankkuroitiinkin vene grillailujen ja uimisen ajaksi kivalle näköetäisyydelle linnasta. Kuten arvata saattaa, niin vedessä uiskenteli totta kai joutsenia, sorsia sun muita siivekkäitä, eikä se ollut yhtään rentouttavaa tällaselle lintufoobikolle kuin minä. Kokonaisuudessaan venereissu oli kuitenkin aivan mahtava ja oltiinkin kotona vasta puolen yön aikaan!

DSC_9824

DSC_9848

DSC_9735

DSC_9857

Viimesenä kokonaisena päivänä käytiin vielä Sadun ja Manun kanssa shoppailemassa, syömässä kaupungilla ja käveleskelemässä Vanhassa kaupungissa. Mua harmittaa, kun kaikki Vanhat kaupungit, joissa on tullut käytyä eri maissa on nykyään paljon pahempia turistirysiä, kuin itse sydänkaupunki. Tukholma on mun mielestä oikein kaunis kaupunki ja erilaisia kauppoja, ravintoloita, huvipuistoja ja urheilumahdollisuuksia sieltä löytyy vaikka millä mitalla. Ootteko te joskus käyneet Tukholmassa ja mitä tykkäsitte kaupungista?

6 kommenttia on "Tukholma"
 1. Itsellä suunnitelmana lähteä Tukholmaan loppuvuodesta,kun en sielä vielä ookkaan käyny. Mukavalta kuullostanut ja näyttänyt teidän reissu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, vähänkö kiva! Siellä kyllä kannattaa käydä varsinkin, kun tuollainen ihana suurkaupunki on aivan tuossa lähellä :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia Tukholmasta! Kaupunkia katsookin nyt ihan eri silmin kun on ollu täällä pari kuukautta:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja ihan varmasti! Mekin vähän puhuttiin, että olisi kiva asua Ruotsissa vaikkapa vuoden, mutta saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan :-)

   Poista
 3. Voi, Tukholma olis varmasti kaunis kesäkaupunki! :) Olen itse käynyt siellä vain kerran. Siitäkin on jo vuosia aikaa. Taisi olla kevättä. Gamla stan on todella kaunis paikka, ja tykkäsin Tukholmasta muutenkin kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä tosi nätti näin kesällä! Ja oon samaa mieltä sun kanssa :-) Gamla stan oli kyllä kaunis ja totta kai Tukholma muutenkin! :-)

   Poista