sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Meijun polttarit


Moikka! Eilen aamulla suunnattiin tyttöporukalla Manun siskon residenssiin ja yllätettiin tuleva morsmaikko. Meiju sai ensimmäisenä käteensä listan, joka sisälsi ohjeet siitä, mitä tulee pakata päivän ajaksi mukaan. Pakkaamisen jälkeen alkoi totta kai morsiamen ehostus polttaripäivää varten! Käytettävissä oli "laatu"meikkejä laidasta laitaan ja niiden avulla Meijun tuli meikata itsensä edustuskuntoon. Ilman peiliä tietty. Lopputuloksesta tuli oikein luonnollinen ja kevyt ;-)

DSC_8518

DSC_8442

Seuraavaksi suunnattiin kaupungille ja morsian sai pienen kävelymatkan jälkeen ohjeet seuraavaan tehtävään. Käytettävissä oli kymppi rahaa ja Meiju pääsi shoppailukierrokselle Bonus Kirppikselle valitsemaan ohjeiden mukaan kuuluisan iskelmälaulaja Meiju Suvaksen tyyliin sopivat vaatteet, kengät ja asusteet. Mukaan tarttui pinkki huivi, värikäs jumpsuit, kultaiset korkkarit sekä kasa erivärisiä glitterpinnejä! Lookista tulikin oikein Suvasmainen :-D

DSC_8534

Stailauksen jälkeen juhlakalu esitti kappaleensa Pure mua muunnellun version Tullintorin aukiolla. Keikka totta kai videokuvattiin, ja sen jälkeen oli aika fanikuville. Nimmareiden jaon jälkeen käytiin syömässä lounasta Abu Fuadissa, jonka jälkeen suunnattiin kosken rantaan.

DSC_8535

Meijun tehtävänä oli kysyä vastaan tulevilta ihmisiltä kysymyksiä ja heidän tuli kääntää kysymys vastauksensa jälkeen Tampereen kielelle. Vihko täyttyi kyllä kaikenlaisista murteista ihan Savon slangista Oulun murteeseen!

DSC_8541

Antti Asplund morsiamen kynsissä. Tältä mieheltä sai oikein mainioita neuvoja! :-D

DSC_8561

DSC_8550

Kysymyskierroksen jälkeen sidottiin Meijun silmät ja tehtiin pieni jekku. Muiden tyttöjen kävelyttäessä Meijua "hyppypaikalle", me muut etsittiin potentiaalinen miesnäyttelijä esittämään Happy Jumpin ohjaajaa. Miehen tehtävänä oli siis antaa Meijulle ohjeet benjihyppyä varten. Jekun aikana vietiin Meiju siis vain rotvallin reunalle seisomaan, joten hyppy oli loppujen lopuksi huimat 10 senttiä korkea :-D Muuan mies suoriutui tehtävästä aivan loistavasti ja esitti liikuntaohjaajaa erittäin uskottavasti. Kiitos ja kumarrus siis hänelle tästä huippuesityksestä! Ratkeavien naurujen jälkeen, kun Meiju oli päässyt jännityksestä, paljastettiin, että nyt olisikin aika oikealle benjihypylle. Meiju oli heti täysillä mukana ja kyllä tuo oli hurjaa katseltavaa! Pitää itsekin kokeilla joskus :-)

DSC_8553

Adrenaliiniryöpyn jälkeen suunnattiin kahvilaan nauttimaan herkuista ja istuskeltiin hetki auringossa ennen mökille siirtymistä.

DSC_8546

Ennen benjihyppyä pystytettiin Meijulle Laukontorille pieni Pop Up -hiussalonki, jonne sai tulla kuulemaan hiusanalyysin tai laitattamaan hiuksensa ammattikampaajalla avioliittoneuvoa vastaan. Meiju sai kyllä mielenkiintoisia neuvoja, joista tässä muutama: "Älä heitä toista tomaateilla, ja jos heität, niin niiden pitää olla löysiä." "Riidelkää, mutta eri aikaan." "Usko itseesi." "Yritä säilyttää nuorekas ulkonäkö." :-D

DSC_8562

Loppuillaksi suunnattiin siis mökille Ruovedelle. Kaksikerroksinen mökki oli varustettu kaikilla mukavuuksilla ja oltiin oikein tyytyväisiä siihen! Naukkailtiin mökille tultuamme ensin vähän välipalaa, jonka jälkeen joogaohjaaja saapui pitämään meille saunajoogatunnin. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan tuota. Joogan jälkeen jatkettiin iltaa myöhään yöhön grillaillen, saunoen, jutellen ja herkutellen. Vuorossa oli myös Olympialaiset, joihin kuului mm. vasaranheittoa hitsauskypärä päässä ja Titanicistakin tutuksi tullut sylkykisa, eli kuka sylkäisee pisimmälle :-D

DSC_8568

DSC_8485

DSC_8566

Eilinen päivä oli siis oikein onnistunut ja tultiin kotiin vasta tänään iltapäivällä. Nyt ei muuta, kun odottelemaan elokuun ensimmäistä päivää, eli itse häitä!

6 kommenttia on "Meijun polttarit"
 1. Vitsi miten hauskalta kuulostavat polttarit! :D Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä superhauskaa ja juhlakalukin onneksi tykkäs! :-) Ja kiitos! <3

   Poista
 2. Wau, mielettömät polttarit olette järjestäneet! Mahtoi morsian olla onnessaan, upeaa! ♥ Toivottavasti omakin lähipiiri on yhtä omistautunutta porukkaa sitten joskus, kun hääkelloja päätetään soittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit miten mahtava kuulla että oot tuota mieltä! <3 Kaasot olivat kyllä suunnitelleet kaiken niin hyvin! Ja niin mäkin toivon ;-)

   Poista
 3. Haha aivan älyttömän hauskat polttarit on morsian kyllä saanut! Ihania ideoita, toivottavasti itsekin saa aikanaan sitten kokea noin ajatuksella järkätyt polttarit :)

  http://eve-lightup.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä kaikilla kyllä tosi hauskaa :-) Mä toivon myös samaa! :-)

   Poista