torstai 16. heinäkuuta 2015

Alkuviikon brunssi


Heippa! Tänään aamusta oli tosi aurinkoinen ja lämmin sää, joten suunnattiin heti kaupungille. Kierrettiin kaupoissa ja käytiin pyörähtämässä myös Tigerissa, josta tarttui mukaan tandoori mausteseos vain parilla eurolla. Siellä on kyllä tosi hyvä ja edullinen maustevalikoima, kannattaa käydä tsekkaamassa! Päädyttiin pitämään pieni kaffibreikki Arnoldissa, jonka jälkeen törmättiin Meijuun ja Henkkaan ja lähdettiinkin sitten porukalla terassille nauttimaan parit sangriat. Kuvasaldoa mulla ei tältä päivältä oo, joten laitetaanpas nyt Matti Myöhäisenä vähän kuvaa meidän maanantain brunssista!

DSC_8409

DSC_8429

Meidän alkuviikon aamubrunssiin kuului vesimelonia, croissanteja, granolaa, Alpron mantelijugurttia (Mä en nykyään muuta jugurttia ostakaan :-D), Earl Grey teetä ja omenamehua. Brunssin jälkeen suunnattiin tosiaan vielä päivemmällä Manun ja Meijun kanssa lounaalle Hulluun Poroon hääshoppailun lomassa, joten oli maha poijjat täynnä sen jälkeen :-D

DSC_8424.1

DSC_8432


Tykkäättekö te järjestää brunsseja?

4 kommenttia on "Alkuviikon brunssi"
 1. Oih mitä kuvia! Brunssit on kyllä mieli puuhaa. Voisikin järjestää sellaisen kavereiden kanssa ensi viikolla, kiitos ideasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät näistä kuvista! :-) Joo, järjestäkää ihmeessä ;-)

   Poista
 2. Oisko sulla antaa mitään vinkkejä, että miten oman blogin saisi latautumaan nopeammin? Aiemmin mä laitoin mun blogin kuvat alkuperäisessä koossaan Flickriin ja vasta Bloggerissa pienensin nuo kuvat, joka aiheutti lopulta blogin hidastumisen. Päätin testata auttaisiko jos pienentäisin kuvat jo ennen Flickriin siirtämistä, ja se auttoi huomattavasti: ennen pienentämistä blogin latausaika oli 25 sekuntia ja pienentämisen jälkeen kuusi sekuntia. Ainoa huono puoli on se, että kuvien laatu vähän huononee jos pienentää ne ennen Flickriin lataamista. Mä katsoin sun Flickristä, että oot ladannut kuvat sinne alkuperäisessä koossaan, mutta silti sun blogis latausaika kesi vain neljä sekuntia. Tietäisitköhän sä että miten saat tän blogin latautumaan näin nopesti suurista kuvista huolimatta?

  http://joannabelieve.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ihme ja kumma törmänny tuohon ongelmaan koska lataan nuo kuvat juurikin noin blogiin niin kuin sä sanoit, eli alkuperäisessä koossaan :-) Mallikuvien kanssa oon tehnyt niin, että oon pienentäny niiden kuvakokoa esim. Paintissa, jolloin vaikka 7,4 Mt:n kuvasta tulee tyyliin jotain 356 kt :-D Näin laatu pysyy hyvänä mutta kuva latautuu nopeammin :-) Toivottavasti tästä ois edes jotain apua!

   Poista