sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Markkinahumua


Aurinkoista sunnuntaita kaikki! Vihdoinkin ulkona alkaa näyttää siltä, miltä kesällä pitäisikin. Käytiinkin äsken parvekkeella nauttimassa auringosta, teestä, uusista parvekekalusteista ja -kukista. Eilen olisi saanut Turussakin olla näin hyvät ilmat koko päivän, nimittäin me suunnattiin niille keskiaikaisille markkinoille. Aamusta satoi ja oli kylmä tuuli, mutta onneksi iltaa kohden alkoi jo paistaa! Päivä oli kokonaisuudessaan oikein kiva, mutta ehkä vähän ali odotusten. Me odotettiin päivältä vähän enemmän esityksiä sun muuta, mutta saatiinpa ainakin ihailla kaunista Turkua ja herkutella mm. karkkiomenoilla, simalla ja nekuilla.

DSC_7830

DSC_7832

Markkinoille oli eksynyt myös italialaisia ja ranskalaisia torimyyjiä, ja ai että! Tuolta olisi voinut ostaa kotiin mitä tahansa oliiveista suklaaseen.

DSC_7839

Nämä kovalla sokerilla, kookoksella ja manteleilla päällystetyt karkkiomenat maistuivat vielä paremmalta, miltä kuvassa näyttää! Eikä hintaakaan ollut yhdellä ompuista kuin 3,50€.

DSC_7822

DSC_7853

DSC_7859

Manu jyrsii vielä viimeisiä rippeitä sitruunalla maustetusta nekustansa. Ite valitsin piparmintun makuisen nekun, mutta tuo Manun valinta oli kymmenen kertaa paremman makuinen :-D

DSC_7828

DSC_7836

DSC_7842

Kävikö joku teistä katsastamassa nämä markkinat ja mitä mieltä te olitte? :-)

2 kommenttia on "Markkinahumua"
  1. Mää kävin! :) Turnajaishepat oli ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva! :-) Mä en tosin nähnyt heppoja missään :-(

      Poista