sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kuvakuulumisia


Moikka! Meikäläisen juhannus meni oikein kivasti herkutellen, totta kai grillaillen, viettäen aikaa perheen kanssa ja pelaillen lautapelejä, mutta tänään lähdetäänkin jo ajelemaan takaisin Tamperetta kohti. En tiedä oonko koskaan vinkkaillut teille FullyRawKristinan Youtube-kanavasta, mutta nyt tuli mieleen! Mä oon seuraillut häntä jo vuoden verran Youtubessa ja Instagramissa, ja on tuo nainen kyllä inspiroiva persoona. Sivuilta löytää kymmenittäin herkullisia ja terveellisiä raakaravinto reseptejä ja inspiroivia videoita. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa! Mutta nyt muutama kuva meikäläisen viimeaikaisista tekemisistä (tai no, enemmän näköjään syömisistä) :-D


FullSizeRender-tile

1. Kierreltiin Manun kanssa yks päivä kaupungilla ja käytiin testaamassa tuo Jugi-jäätelöbaari. Ite testasin vadelma-granaattiomena sorbettia ja lisäsin päälle vielä pensasmustikoita, mansikoita, kirsikoita ja pari tuttikarkkia! 2 & 3. Käytiin viime viikonloppuna pyörähtämässä kahvilassa ennen rankkaa Megazone-matsia, jonka jälkeen suunnattiin vielä Haraldiin syömään. Nam! 4. Testailin perjantaina sinistä luomiväriä ja tykästyin siihen kympillä.

FullSizeRender (2)-tile

5. Tää kuva on otettu just, kun pääsin kampaajalta kotiin uuden hiuspehkon kanssa. 6. Kesän ensimmäiset pehmikset Auringonpaisteesta huolimatta tuollon oli vielä aika kylmä... 7. Vilma kävi keskiviikkona pitkästä aikaa Tampereella ja suunnattiin illalla Torniin ihailemaan maisemia ja juomaan cafe moccaa croissantien kanssa. 8. Löysin Kicksistä alennuksella tätä Elizabeth Ardenin Green Tea Yuzu -vartalovoidetta, joka sisältää kosteuttavia hunajarakeita. Oon aivan ihastunut tähän Ennen nettishoppailua kannattaa muuten tsekata alennussankari.fi:n sivut alekoodien varalta. Kätsy sivusto!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti