perjantai 19. kesäkuuta 2015

Hyvää juhannusta!


Moikka! Tää viikko on ollut melko kiireinen monestakin syystä, joista kuulette lisää myöhemmin kollaasipostauksen muodossa, mutta nyt ajattelin tulla näin juhannuksen kunniaksi jakamaan pari kesäkuvaa. Toivottavasti tuo aurinko nyt jatkaisi paistamistaan, eikä alkaisi taas sataa! Mun juhannussuunnitelmiin ei kuulu mitään erikoisempaa. Ajateltiin tänään vain grillailla, pelata lautapelejä hyvässä seurassa ja ehkä nauttia parit lasilliset kuohuvaa! Mitäs teidän juhannukseen kuuluu?

DSC_7518

DSC_7558

DSC_7344

DSC_7638

DSC_7533

DSC_7651

DSC_7508


8 kommenttia on "Hyvää juhannusta!"
 1. Kertakaikkiaan upeita kuvia *_* <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, oot kaunis! :)

  http://joannabelieve.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Vitsit, miten ihana kuulla, että tykkäät näistä kuvista! ♥ :-)

   Poista
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_appropriation

  Tuli tuosta bindistäsi mieleen...Luulen, ettet varmaan ajatellut ihmeempiä laittaessasi sen otsaan koristeeksi, mutta toivon että luet tuon Wikipedia-artikkelin, ja pohdit ensi kerralla vähän pidempään, kun aiot laittaa bindin otsaasi :) Pitäisitkö intiaani-teemaiset bileet? Pitäisitkö Aasia-teemaiset bileet, joissa teeman takia meikkaisit silmät muistuttamaan aasialaisten silmiä? Toivon, että et.

  (Tää kuulosti nyt ihan hirveen vittuilevalta tää kommentti, anteeksi siitä. Moni ei vaan ajattele kulttuuriasioita, tai kulttuurielementtien omaksumista ongelmallisena asiana, joka se todellakin on.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä ollut lainkaan vittuileva kommentti! Itselläni on ollut pari vuotta sitten intialainen poikaystävä ja olen ollut aina kiinnostunut erilaisista uskonnoista ja kulttuureista, ja todellakin kunnioitan eri kulttuurien tapoja. Silloin, kun olin parisuhteessa tuohon intialaiseen poikaan, opin siinä samalla hirveästi uusia asioita eri kulttuurista. Kaikki ei aina ole niin mustavalkoista, miltä voi näyttää :-) Itse en näe minkäänlaista estettä sille, että en voisi pitää esimerkiksi Egypti, Japani tai Intialais-teemaisia bileitä!

   Poista