sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Mun yo-asu


Moikka! Niin kuin otsikostakin jo huomata saattaa, niin meikäläinen vietti eilen ylioppilasjuhlia. Viikko on ollut täynnä hulinaa, juhlien järjestelyä, kakkujen leipomista ja ties mitä, mutta loppujen lopuksi mun juhlapäivä oli oikein ihana! Tsekkasin äsken kuvat eiliseltä ja päätinkin heti tulla jakamaan muutaman tänne blogin puolelle. Nämä on otettu mun uudella Nikonin objektiivilla ja ainakin mä huomaan suuren eron vanhan ja uuden objektiivin välillä! Kirjottelen itse päivästä, lahjoista, kuulumisista sun muista myöhemmin, mutta mennään ensin meikäläisen juhla-asuun.

DSC_6625

DSC_6603

DSC_6633

Mietin pääni puhki, että minkälaisen korun mä mekon kaveriksi laittaisin, mutta sitten kekkasinkin nuo kultatatskat. Mun mielestä ne sopi tosi hyvin tuohon mekkoon ja moni kerkesikin jo ihastella niitä. Viimeksi tänään apteekissa! Kuvassa näkyvän kultalaukun ostin Glitteristä hintaan 34,90 €.

DSC_6606

DSC_6660

Löysin Asoksen sivuilta ihanan pitsimekon, johon oli liimattu keltaisia ja violetteja irtokukkia, mutta siinä kävi sitten niin, että klikatessani mekon ostoskoriin, se oli jo loppuunmyyty. Mutta onneksi kävi näin, nimittäin mä löysin samaiselta sivustolta vieläkin ihanamman mekon ja siitä oli onnekseni vielä kokojakin jäljellä. Kun tuo paljastui paketista, niin se oli vielä nätimpi kuin tuotekuvissa! Mitäs te ootte mieltä mun ylppäriasusta?


6 kommenttia on "Mun yo-asu"
 1. Todella kaunis mekko! Tuo helma on aivan ihana ❤ Onnea tuoreelle ylioppilaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa tuosta mekosta! ♥ Kiitos paljon! :-)

   Poista
 2. Toi mekko on ihana ♥ ja hyvä idea korujen sijaan nuo tatuoinnit :-)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin ♥ Nuo tatuoinnit oli kyllä käteviä ja yllättävän nättejä! :-)

   Poista
 3. Kaunokainen se siellä!♥ Mekko on aivan ihana ja hurjasti onnea!

  VastaaPoista