tiistai 7. huhtikuuta 2015

Tuotearvostelu│So Couture -ripsari


Kivaa tiistaita kaikille! Mun aamu on alkanut uutta Pukka-teetä testaillen, sähköposteja lueskellen ja omenaista mansikkajätskiä aamupalaksi herkutellen. Tuo jätski ei ookaan mitään tavallista jädeä, vaan täysin terveellistä, itsetehtyä ja älyttömän herkullista. Sekoitin blenderissä vain jäisiä mansikoita ja pikkasen omenasosetta. Niin siinä sitten kävi, että ihana aamupala oli valmis tuossa tuokiossa Nyt ois kuitenkin vuorossa uuden L'Oréal Parisisin Volume Million Lashes So Couture -maskaran esittely!

DSC_5191.1

Päätin mun luottomaskaran sijaan kokeilla jotain ihan uutta, ja päädyin tähän paljon puhuttuun So Couture -maskaraan. Mainoksessa luvataan täydellisen syvänmustat ja tuuheat ripset ilman paakkuja sekä kaunis ja tyylikäs lopputulos. Ihme kyllä, se pitää todellakin paikkansa. Harjalla saa tarkkaa, siistiä jälkeä ja muotonsa ansiosta maskaraa saa helposti levitettyä jokaiseen ripseen yläripsistä alaripsiin. Maskara ei paakkuunnu ripsiin, vaikka ripsaria levittäisi montakin kerrosta. Plussaa myös kauniista pakkauksesta! Ainut huono puoli, mihin oon käytön aikana törmännyt on se, että tuo on melko työlästä pestä pois. Lähtee kuitenkin pelkällä saippuallakin ilman meikinpoistoainetta. Tän hinta on siinä hieman alle 20 euron paikkeilla.

DSC_5136

Mitä ootte itse mieltä kyseisestä ripsarista ja lopputuloksesta? Mulla tää pääsee kyllä lempparien joukkoon! ♥ 


2 kommenttia on "Tuotearvostelu│So Couture -ripsari"
  1. Olis kiva jos tekisit sellasen hitti vai huti postauksen erilaisista tuotteista! Kun blogeissa usein esitellään tuotteita joihin on muka aina tyytyväinen.. Ja kiinnostais tähän kommenttiin kuulla että mitkä on sun inhokki maskaroita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi hyvä idea! Kiitti vinkistä :-) Mulla on tullut vastaan pari aivan kamalaa ripsaria...toinen niistä on Maybellinen Colossal keltaisessa purkissa ja violetilla tekstillä...se ei anna ripsille ryhdikkyyttä, vaan päinvastoin! Ja toinen on Goshin Longueur et Tenue Extremes. Harja on aivan kamala ja jättää hitonmoiset paakut. Ripsari myös valuu poskille silloin, kun on oikein lämmin.

      Poista