keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Pariss Models & IMTA


Moi! Mulle on tullut paljon kysymyksiä tästä aiheesta niin kommentteihin kuin sähköpostiinkin, joten ajattelin tehdä tästä ihan postauksen ja vastailla muutamaan kysymykseen! Aiheena on siis Pariss Models -mallitoimisto, jonka listoilla oon ja IMTA-malli- & talenttikilpailu New Yorkissa. Mä osallistuin siis viime vuonna Pariss Modelsin järjestämään Suomen mannekiini 2014 -kilpailuun, jossa sijoituin 1. perintöprinsessaksi. Tätä ennen mulla ei ollut ollenkaan kokemusta mallintöistä, mutta halusin silti kokeilla. Onneksi näin tein, nimittäin siitä aukesi paljon uusia mahdollisuuksia!

Näyttökuva (18)

Pariss Models tarjoaa monenlaisia mallikursseja ja mallikurssien käyneet pääsevät mm. erilaisiin muotinäytöksiin. Itselläni on ollut jo monen monta muotinäytöskeikkaa ja viimeisin oli viime lauantaina! :-) Mä kävin yhden mallikurssin tuon Suomen kilpailun jälkeen, nimittäin halusin lähteä New Yorkiin IMTA:n järjestämään talentti- & mallikilpailuun kisaamaan. IMTA Model of the Year on siis suuri, viikon kestävä tapahtuma New Yorkissa hotelli Hiltonissa. Sinne tulee tuhansia kilpailijoita ympäri maailman ja mm. Pariss Modelsin kautta sinne on mahdollisuus lähteä kisaamaan. Tämän kilpailun kautta pinnalle ovat ponnahtaneet mm. Eva Longoria, Ashton Kutcher ja Elijah Wood.

1-3

Itse sijoituin mainosmallien sarjassa kuudenneksi, mikä on tosi hyvin. Alisa (joka on myös Pariss Modelsin malli) voitti koko mallikisan! Alisa teki sopimuksen amerikkalaisen mallitoimiston kanssa jo siellä New Yorkissa. Mulla on mahdollisuus lähteä mallintöihin Japaniin, jos ja kun elämäntilanne on suotuisa. Pitää kuitenkin katsoa lähdenkö maailmalle vai jäänkö Suomeen mallintöihin. Olen sen verran herkkä ihminen, että mun pitää miettiä näitä asioita tarkoin. Perhe ja läheiset ovat mulle niin tärkeitä. 

kuva (7)

Mallitoimiston johtaja Liisa Kangas on aivan ihana ja sydämellinen ihminen. Oon saanut myös paljon uusia ystäviä noiden mallintöiden kautta! Muotinäytöksiä on aina tietyin väliajoin eri tilaisuuksissa ja eri kaupungeissa. Monet ajattelevat, että mallintyöt ovat vain kiva harrastus, mutta ainakin mä pidän niitä ihan työnä. Niistä saa siis palkkaa ja totta kai työkokemusta. Pääsee myös työskentelemään alan ammattilaisten kanssa ja tutustuu uusiin ihmisiin! Joskus muotinäytöksiin laitetaan hiukset ja meikit itse, mutta usein mallit pääsevät myös meikattaviksi (mikä on muuten superkivaa). Vaatteita pitää toki käsitellä varoen ja takahuoneessa pitää olla ripeä vaihtaessa vaatteita muotinäytöksen aikana, mutta mä ainakin pidän paljon tuosta fiiliksestä muotinäytöksissä ja niitä ennen! 


Jos teille herää lisää kysymyksiä ihan mistä vaan, niin laittakaa kommentteihin tai spostiin osoitteeseen milla_gronstrand@hotmail.com!


8 kommenttia on "Pariss Models & IMTA"
 1. Kuinka pitkä oot? Kiinnostaa vaan tietää, kun kuvista saa sellaisen käsityksen että oot jotain 180cm!:D

  VastaaPoista
 2. Älyttömän kaunis olet, ei voi muuta sanoa! :O siis teitkö sä suomessa jotakin mallinhommia ennen tota new yorkia vai vaan tuon mannekiinikilpailun ja mallikurssin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos superisti! <3 En tehnyt Nyciä ennen mallinhommia, pelkästään tuon kurssin ja kisan :-)

   Poista
 3. Jos ymmärsin oikein nii oot käyny parissin järjestämän kurssin? Jo kävit nii mikä se niistä oli? Oot aivan mielettömän upee!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon käynyt! Se oli ihan se perus mannekiinikurssi. Eli ei siis se ammattimallikurssi :-) Ja voi kiitos superpaljon ♥

   Poista
 4. heips! missä osallistuit mannekiini kilpailuu? oliko haku heidän sivuilla vai ottavatko vain omia malleja mukaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kysyttiin kilpailuun silloin aikoinaan mutta ennen kilpailua voi osoittaa kiinnostuksen myös spostilla Pariss Modelsin sivuilla näkyvään sähköpostiin ja sitä kautta voi osallistua :-) Myös mä voin tarvittaessa ottaa yhteyttä kilpailun järjestäjään. :-)

   Poista