sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pizza sulle, patti mulle


Moi ja hyvää pääsiäistä kaikille! Mun pääsiäinen on mennyt karkkirakeita, pääsiäismunia ja mämmiä syöden (huom. mun mämminsyönti on enemmänkin kerman litkimistä ruokalusikallisella mämmiä), sukulaisten kanssa hengaillen ja shoppaillen. Me suunnattiin eilen heti aamusta Keskiselle ja tarttuihan sieltä pari juttua mukaankin. Joku on varmaan jo nähnytkin meikäläisen Instagramissa eilisen kuvan toinen toistaan ihanammista Pukka-teepakkauksista  Lehdessä oli ilmoitus, että muutamat Vallilan keittiötekstiilit on hurjassa alennuksessa, mutta meidän harmiksi melkein kaikki aletuotteet olivat jo menneet kuin kuumille kiville. Mutta onneksi keittiötekstiilien sijaan löydettiinkin Vallilalta jotain ihan muuta! Eilen illalla rankan shoppailureissun jälkeen lähdettiin vielä mun kummien luo viettämään pääsiäistä oikein porukalla!

DSC_4796

DSC_4817

Nähtiin me eilen pari söpöä trulliakin värikkäiden vitsojen ja noita-asujen kanssa! Sillon kun meitsi vielä trullitteli, niin mun virpomisloru meni tutun ja turvallisen sijaan näin: "Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks; pizza sulle, patti mulle." En sitten tiedä mistä olin tuon kekannut, mutta taisin sen myötä saada muutamat naurutkin osakseni. Onneksi äiti sitten lopulta opetti mulle ihan sen oikean lorun...Mitenkäs teidän pääsiäinen sujui? :-)


2 kommenttia on "Pizza sulle, patti mulle"