sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Shades of grey


Moi! Mun puolesta tää lumentulo sais jo pikkuhiljaa loppua. Kymmenen kilometrin ajaminen lumiauran perässä ei nimittäin oo mitään harvinaista herkkua ainakaan meikäläiselle. Vai ootteko samaa mieltä? Käytiin Manun kanssa perjantaina Coffee Housessa juomassa pari kuppia Cafe mochaa ja sen jälkeen suunnattiin leffateatteriin katsastamaan tuo uusi Johnny Deppin tähdittämä leffa Mortdecai. Suosittelen kyllä ehdottomasti kyseisen leffan katsomista, nimittäin se oli ihan huippuhauska! Onko teillä muuten antaa mitään vinkkejä penikan (säärilihaksen) hoitoon? Mulla on nimittäin vasemman jalan säärilihas tulehtunut ja yritettiin eilen ohjeiden mukasesti hieroa sitä, mutta aamulla säärtä koristi aikasta komea mustelma ja se on nyt entistä kipeempi. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa asukuvia tänne bloginkin puolelle!

Hey! I would be more than happy if it stopped snowing already because I can tell that driving ten kilometers behind a snowplow is not fun. Or do you agree? I visited Coffee House on Friday with Manu and we had a couple cups of Cafe mocha before going to the movies. We went to see this new movie called Mortdecai (starring Johnny Depp) and I totally recommend watching it! It was super funny and clever! And btw, do you have any tips for taking care of the inflammation of the muscles in the shins? The shin of my left leg is inflamed and we tried to massage it yesterday (as instructed) but when I woke up this morning there was a huge bruise on my leg and it hurts even more now. Now, however, some pictures of my outfit on the last weekend!


DSC_3285

DSC_3278

Dress - H&M
Trousers - Seppälä
Kimono - H&M
Feather bag - Mustava
Scarf - Primark
Leather shoes - Din Sko

DSC_3295

DSC_3313


Mitäs mieltä ootte asusta? :-)

What do you think of the outfit? :-)


8 kommenttia on "Shades of grey"
 1. Kylmä ja tiikeribalsami on ainakin mulla toiminut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä kuulla! Kiitos hirmusesti vinkistä! :-)

   Poista
 2. Tosi kaunis asu! Käy tsekkaamassa mun blogi osoitteessa korkkarimimmi.vuodatus.net
  Toivottavasti jalka paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että asu on sun mieleen :-) Ja kiitos <3 Mäkin toivon, että pääsen taas pian normaalisti lenkkeilemään :-) Käyn tsekkaamassa sun blogin!

   Poista
 3. Kivan näköinen asu!:)
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. En vois enempää korostaa lepoa penikan kans! Ei varsinkaa juoksua :/ Kaverilla on eikä levänny kunnolla nii leikkaus oli lähellä :( ja mäki suosittelen tiikeribalsamia sekä kevyttä hierontaa sääriluuta pitkin et sieltä pääsis se kalvo irtoamaan luun pinnasta :) pikaista paranemista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Täytyy antaa jalan nyt kunnolla parantua! Mä luulen, että tuo hieronta ja tiikeribalsami kyllä auttoi vaikka aika lailla kyllä sattuikin...mutta onneksi tänään tuo jalka on ollut jo parempi :-) Kiitos <3

   Poista