lauantai 28. helmikuuta 2015

Parasailing


kolmas

toka

neljäs

eka


Moips! Tänään yks mun unelmista kävi toteen, nimittäin pääsin Eeva-Stiinan kanssa paraseilaamaan! Laitettiin pelastusliivit päälle, noustiin banaaniveneeseen porukalla ja ajettiin sillä syvemmälle merta. Sen jälkeen noustiin veneeseen, jossa soi kunnon bilemusiikki. Noustiin varjon kanssa yläilmoihin muutamaksi minuutiksi ja näkymät oli kyllä aivan huikeat. En osaa kuvailla sitä fiilistä, ihan paras! Loppua kohden meidät vielä dipattiin meriveteen ennen veneeseen laskeutumista. Oon vieläkin ihan fiiliksissä tuosta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos tulee mahdollisuus! Onko joku teistä ollut myös paraseilaamassa ja mitä tykkäsitte?

6 kommenttia on "Parasailing"
 1. Toi on kyllä ihan uskomatonta! Kävin tuolla syksyisellä Kanarian reissula paraseilaamassa ja voi että, haluaisin kyl uudestaan :-D Noita meidän GoPro-videoita katsellessa siitä tulee aina hinku lähteä sinne takasin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö kiva! Oli kyllä aivan mahtava kokemus! :-) Menisin heti uudestaan, jos tulis mahdollisuus :-)

   Poista
 2. It looks funny :) But I am too scared...

  Visit me: Kapege life moments :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It was! :-) I wasn't scared but some people were actually! Afterwards, however, they said that it was amazing! :-D

   Poista
 3. Apua tuli ihan omat muistot mieleen noista kuvista! Itse kokeilin paraseilaamista aikoinaan Ranskassa ollessani ja vaikka aluksi olin lievästi paniikissa niin yks ehkä parhaista kokemuksista ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit kun kiva! :-) Oon kyllä aivan samaa mieltä, että yks parhaista kokemuksista eläissäni! :-D

   Poista