maanantai 23. helmikuuta 2015

Beach life


DSC_3932

DSC_3929

kuva 2 (1)

kuva 1


Moikka! Lämpömittari on näyttänyt tänään +22 astetta ja ollaankin vietetty päivä kierrellen rannalla, minigolfia pelaillen ja altailla arskaa ottaen. Yks ikävä asia täällä on luonnollisestikin lintujen, varsinkin pulujen, paljous. Tämä voi kuulostaa monen korvaan tosi huvittavalta, mutta mulle tää on suurikin ongelma ja ahdistuksen aiheuttaja, nimittäin mulla on aivan älytön lintufobia. En tiedä miten siitä pääsisi eroon, nimittäin se vaikeuttaa normaalia elämää aika lailla. Maistettiin muuten Eeva-Stiinan kanssa guattro formaggi -pizzaa, ja se oli täällä älyttömän hyvää! Maksoikin vain vaivaiset 5 euroa. Nyt alan kuitenkin valmistautua ravintolailtaa varten. Kivaa alkuviikkoa kaikille!

7 kommenttia on "Beach life"
 1. Ihanan näköstä! Tuli älytön lomakuume.. Missä päin lomailette? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gran Canarialla Playa de Amadoreksella :-) Mä kyllä tykkään tästä paikasta! :-)

   Poista
 2. Ei vitsi, meidän mantsan maikka on näyttänyt kuvan tuosta samasta paikasta, (tuo toka kuva, missä on noita palmuja ja meri), jotka on turistit on suorastaan asuttanut... ite ennoo käyny rantalomalla kohta 3 vuoteen, mut suosin enemmän sellasia paikkoja, mitkä ei oo vielä ainakaan täysin turistien valtaamia, ja jossa luonto olisi edes osittain koskematonta :) kuten esimerkiksi Kroatiassa haluaisin käydä, vaikka sielläkin varmasti jonkun verran turisteja riittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua! :-D Joo täällä on kyllä tosi paljon turisteja...itekin suosin semmosia "ei-turisti paikkoja" itse matkaa valitessani, mutta en pistä pahitteeksi jos pääsen tänne lämpimään pariksi viikoksi! :-) Ja onhan se totta, että maailma on nykyään sen verran kansainvälistynyt, että turisteihin törmää missä vain :-) Mutta itekin tykkäisin kyllä käydä Kroatiassa! Yks mun parhaista ystävistä on käynyt siellä monta kertaa ja on kuulemma ihan jees paikka! :-)

   Poista
 3. Oiih, näyttääpäs siellä ihanalta !! Mekin lähetään 2 viikon päästä Teneriffalle, enkä millään jaksa odottaa varsinkin kun näitä ihania matkakuvia katselee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä myöntää, että ihanaa täällä on :-) Ja vitsit miten mahtavaa! Ihanaa lomaa teille <3

   Poista
  2. Täytyy kyllä myöntää, että ihanaa täällä on :-) Ja vitsit miten mahtavaa! Ihanaa lomaa teille <3

   Poista