torstai 22. tammikuuta 2015

Thursday vibes


Moi! Tässä on mennyt pari viimestä kuukautta niin nopeesti muutohommissa, penkkarien suunnittelussa, yo-kirjotuksiin lukiessa sun muussa, että meitsi on unohtanut hommata uusia kesävaatteita ens kuun ulkomaanmatkalle. Tajusin itse asiassa vasta eilen kunnolla, että ens kuussa päästään vihdoin täältä pakkasen keskeltä lämpimään, kun postissa tuli tuo tax-free ennakkotilauslehti lentomatkalle. Onneksi ostin kuitenkin viime kesänä parit uudet bikinit, joten ehkä pärjään tuon pari viikkoa ihan niillä! Ja kesävaatteitakin tuli ostettua viime kesänä ihan kiitettävästi, mutta pari kevyttä kesämekkoa ois ihan kiva löytää. Niitä ei tosin taida löytyä näillä pakkassäillä kovin monesta paikasta :-D

Hey! These past two months have gone so fast because of moving in, arranging school things and studying for the finals that I've totally forgotten to get new summer clothes for our trip to Canary Islands next month. It was only yesterday when I realized that soon we'll get to enjoy hot weather and cool drinks instead of this frost. Luckily I bought a couple new bikinis last summer so maybe I'll do well with them! I also got many nice summer clothes last summer but it would be nice to find a few light summer dresses to wear on the beach. Though they may be a bit hard to find in the winter :-D


DSC_1526


DSC_5159


DSC_2287


P3010108


Huomenna saadaan kämpille uusi pesukone (ihanaa!) ja mulle pitäis tulla postissa pari pakettia, joiden sisällöstä lisää myöhemmin :-) Tulevalle viikonlopulle on aika paljon suunnitelmia, nimittäin Heta ja Jesse tulee käymään! Aateltiin myös käydä Manun kanssa mutka Ikeassa, nimittäin meitä jäi häiritsemään mm. siellä oleva puinen salaattikulho, joka oli niin kiva, että se on pakko hankkia. Pitäis myös käydä testaamassa nuo meidän lähellä olevat lenkkipolut, nimittäin Arboretumiin on tästä aika lyhkänen matka. Nyt mä jatkan psykologian lukemista ja toivotan ihanaa viikonloppua kaikille!

Tomorrow we'll get a new washing machine to our apartment (awesome!) and I should get a couple packets tomorrow as well but I'll tell more about them later :-) We have many plans for the weekend because Heta and Jessa are coming to our place! We also have to pay a quick visit to Ikea with Manu because there was this cool wooden salad bowl that we have to get. We should also test the jogging tracks nearby because it's not a long way to Arboretum from our place. Now I'm about to go and continue studying psychology...Have a nice weekend everybody!


9 kommenttia on "Thursday vibes"
 1. Vastaukset
  1. Kun olet kisannut noissa mallikisoissa yms. Niin minkä pituisia siellä ovat lyhimmät ihmiset? Olet itse kiinnostunut ja haluaisin malliksi ja käydä noissa kisoissa mutta olen vain 165cm pitkä. :(

   Nii ja se vielä että ootko ollu paljo ulkomailla tai esim. Vaihdossa jossai?

   Poista
  2. Hmm mä en oo itse asiassa kiinnittänyt pituuteen kovin paljon huomiota, kun kaikilla on korkkarit jalassa, mutta kyllä siellä kisoissa alle 170 cm pituisiakin on :-) Näytösmalleille on se suositus 175 cm, mutta itse oon ainakin päässyt näytöksiin, vaikka oon tuon 171 :-) Aina kannattaa osallistua jos vain kiinnostaa, eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu :-) Mainosmalliksi jos haluaa, niin siinä ei oo niin kovat pituusvaatimukset! Itsehän kisasin tuolla New Yorkissa mainosmallien sarjassa.

   Vaihdossa en oo ikinä ollut, mutta kyllä mä oon aika paljon ulkomailla kierrellyt :-)

   Poista
  3. Anteeks kun pommitan näillä kysymyksillä, mutta tuolla pariss modelin sivulla näkyy olevan jotku mallikatselmukset ja ne on myös mun kaupungissa nii voitko kertoo niistä vähä että pitääkö niihi jotenki ilmottautua, pääseekö niihin kaikki ja missä ne on yms?

   Poista
  4. Tai ootko ite käyny niissä vai miten? Ja missä niistä kerrotaa lisää?

   Poista
  5. Pariss Models- toimisto on siis Seinäjoella ja Liisa (mallitoimiston johtaja) tulee aina välillä muihin kaupunkeihin mallikatselmuksiin. Ja kaikki halukkaat tosiaan pääsee niihin! Jos oot kiinnostunut noista mallikatselmuksista, niin laita mulle meiliä (milla_gronstrand@hotmail.com) niin kerron sulle tarkemmin miten pitää toimia ja mihin laittaa viestiä yms. :-) Mun kautta niihin pääsee helpoiten, kun voin ilmoittaa suoraan Liisalle, että oisit kiinnostunut ja jutella asiasta :-)

   Poista
 2. No, haitteko salaattikulhoa? :D t. Heta

  VastaaPoista