tiistai 13. tammikuuta 2015

My favourite app


Moi! Tuun nyt näin tiistain kunniaksi vinkkaamaan teille mun lemppari kännykkäsovelluksesta, jonka löysin about kuukauden päivät sitten. Kyseessä on siis sovellus nimeltä Sleep Cycle, joka on nimeensä viitaten sekä unimittari että herätyskello. Sovellus mittaa yön aikana erilaisia asioita sun unesta, kuten unisykliä, unen laatua ja päivän aikana tehtyjen asioiden vaikutusta uneen. Tämä toimii myös herätyskellona, joka herättää sut just oikeaan aikaan (kevyen unen aikaan) sun unisykliä, jollon heräät virkeenä :-) Mä inhoan mun iPhonen normaalia herätyskelloa ja sen herätysääntä yli kaiken, ja se tuntuu herättävän mut aina just väärään aikaan. Manu voi todistaa, että oon joskus sen seurauksena torkuttanut yli tunnin.

Hey and happy Tuesday everyone! I thought about telling you a bit about my favourite app that I found about a month ago. It's called Sleep Cycle and it measures your sleep and works also as an alarm clock. The app measures different things during the night such as sleeping phases, sleep quality and how different things you've done during the day affect on your sleep. As I said, this also works as an alarm clock that wakes you up when you're in the lightest possible sleep state. As a result, you'll wake up feeling rested. I absolutely hate the normal alarm clock and the alarm sound of my iPhone and they always wake me up at the wrong time. Manu can prove that as a result I've snoozed for over an hour one morning.


13868602733_dde1b41740_c

kuva (2)


Yläpuolella olevassa kuvassa on esimerkki meikäläisen parhaimmasta yöstä tähän asti. Noita käyriä ja tilastoja on tosi kiva tsekkailla ja vertailla aina aamuisin :-D Unisyklit vaihtelee noin 90 minuutin välein kevyestä unesta syvään uneen. Sovellukseen voi siis asettaa haluamansa herätysajan ja sovellus herättää sut parhaimmassa mahdollisessa vaiheessa. Jos esimerkiksi laitat herätyksen kahdeksaksi, niin kello herättää sut klo 7:30-8:00. Tuossa apissa on tosi paljon kivaa tietoa unesta, ja herätysäänet sun muut ovat tosi ihania. Tuossa on myös apuväline nimeltä Sleep Aid, joka auttaa sua nukahtamaan, vaikka aaltojen äänen soidessa taustalla. Sitä ei oo tokikaan pakko kytkeä päälle, jos ei halua. Mitäs ootte mieltä tästä sovelluksesta? Onko jollakin teistä yhtä hyviä kokemuksia kuin mulla tai huvittaisko testata tätä? :-)

You can see the statistics of my best night so far in the picture above. It's so much fun viewing the statistics and results in the morning and comparing them with each other :-D When sleeping you go through sleep cycles that last for about 90 minutes, these cycles go from deep sleep to shallow sleep and dreaming. Cycle uses a 30 minute alarm window that ends at your set alarm time and wakes you in your lightest sleep phase. If your set alarm time is 8:00, the app will wake you up between 7:30-8:00. The app also includes a lot of information about sleep, many lovely alarm sounds and more. You can also use feature called Sleep Aid that helps you falling asleep. What do you think about this app? Do you feel like trying it out? :-)16 kommenttia on "My favourite app"
 1. Kiitos vinkistä, aion ehdottomasti testata!:) mutta onhan tuo varmasti niin, että jos herätyksen laittaa esim 6:45 se herättää aikaisemmin eikö myöhemmin? Koska vähän huonosti käy jos heräänkin sitten myöhemmin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva! :-) Ja jos laitat tosiaan herätyksen 6:45 niin se herättää sut viimestään sillon eli 6:15-6:45 :-)

   Poista
 2. Heei oonki ettiny tämmöstä! Kerran kokeilin yhtä toista mut se oli tosi huono. Viekö tää millee akkua jos on yön päällä? Eksyin muuten ekaa kertaa tähän sun blogiin ja on niin ihanan olonen et pakko jäädä lukijaksi asti! :)

  http://livin-thedream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tästä sai vinkkiä! :-) Mä en oo ikinä kokeillut kuinka paljon tuo veis akkua, kun mulla on yleensä öisin puhelin aina latauksessa :-D Tosin tuo sovellus kyllä neuvoo laittamaan puhelimen yöksi lataukseen, niin voi olla, että se vie jonkin verran akkua!
   Ja voi kun ihana kuulla, että jäät seurailemaan ♥ Käyn tsekkaamassa sunkin blogin!

   Poista
 3. mikä se noista ehdotuksista on ku hakee aplestoresta tolla nimellä:((!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis olla tuo ensimmäinen, jossa on oranssi logo ja valkoinen herätyskellon kuva :-)

   Poista
 4. Onks toi App Storessa 0,99€ maksava?? On kyllä pitänyt jo pidemmän aikaa testata tommosta, kiva kuulla että toimii :D Nimimerkillä 1-2 tuntia joka aamu torkuttava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just se :-) Ekana pitäis tulla kun hakusanalla hakee. Ja toimii todellakin, vaikka ei heti uskois! En enää pystyis nousta ylös normaalilla herätyskellolla :-D

   Poista
 5. Nyt on kyllä ihan pakko kokeilla! Mua ärsyttää aina kauheasti jos satun heräämään vaikke neljältä aamulla ja tuntuu, että voisi lähteä vaikka suoraan kouluun.. kun sitten nukkuu pari tuntia lisää, niin silloin puoli seitsemältä se herääminen ei tunnukaan enää niin kivalta.. Haha en tiedä ymmärsitkö mun ihanasta selityksestä mitään, mutta siis aion ehdottomasti kokeilla tuota sovellusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että säkin innostuit kokeilemaan! :-) Ja haha, todellakin ymmärsin sun selityksen, nimittäin samat kokemukset mullakin! Kerran luulin herätyskellon soineen seiskalta aamulla, joten menin nopeesti laittamaan aamupalaa kunnes huomasin et kello onkin vasta neljä aamulla :-D

   Poista
 6. Tätä on pakko kokeilla! Jos kasin aamut (joudun silloin heräämään kuuden-seitsemän välillä) sujuis tän ansiosta edes pikkuisen helpommin :D Mulla nimittäin on kans paha tapa torkuttaa ja torkuttaa ja sit vielä vähän torkuttaa. Tän avulla voisin varmaan selvitä ylös ilman torkkuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mulla on ainakin kasin aamut sujuneet paljon helpommin tän ansiosta t. mestaritorkuttaja :-) Toivottavasti tästä on sullekin apua!

   Poista
 7. Ihana idea, mutta mietin vaan että kuinka se voi tietää koska oot nukkunut kevyesti ja koska syväunessa. Tai niin, en osaa selittää ku jokaisen aivot ovat erilaiset niin miten tuo voi tietää, että mitä pään sisällä tapahtuu sen perusteella et monelta on mennyt nukkumaan. En tiedä, oon kai vähän liian skeptinen näitä kohtaan, mutta hyvä että sulla on auttanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelin asetetaan yön ajaksi sänkyyn sovellus päällä (näyttö sammuu itsestään) ja se mittaa sun liikkeitä yön aikana, ja niiden avulla määrittelee missä unenvaiheessa oot :-)

   Poista
 8. Mäkin vihaan iPhonen herätyskelloa! Eihän siitä saa edes torkun pituutta säädettyä ja muutenkin se on vähän turhan rajoittunu. :D Oon kans ostanu ton saman ohjelman ja se on kyllä tosi hyvä. :)

  <3 Emma - Kisaki Seikatsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Kiva, että säkin oot ottanut tuon käyttöön!! :-)

   Poista