tiistai 2. joulukuuta 2014

Laukkuja ei voi ikinä olla liikaa, eihän?


Moi! Sain pari viikkoa sitten meiliä Insjöltä, ja pääsinkin tätä kautta testaamaan heidän suosittua BagInBag laukkuaan. Värivaihtoehtoja oli valittavana monta niin käytännöllisen mustasta jouluisen punaiseen, mutta itse valitsin tämän keltaisen värin. Tuo oli jotenkin niin raikkaan ja herkullisen värinen, että tiesin sen olevan oikee valinta mulle! Tää on ulkonäkönsä, materiaalinsa ja värinsä puolesta tosi monikäyttöinen, ja tätä voi käyttää esim. meikkilaukkuna, matkustaessa, treenilaukun sisällä tai ihan normina pikkulaukkuna asusteena. Mahdollisuuksia on monia :-)

Hey! I got mail from Insjö a couple weeks ago, and I got to test their popular BagInBag case. There were many different colors to choose from practical black to Christmassy red, but I chose this yellow color to myself. The color was just so fresh and delicious that I knew it would be the right decision for me! This bag is very versatile because of its color, material and looks and it can be used as a make-up bag, travelling bag, inside a training bag or even as a small everyday bag. The chances are countless :-)


DSC_2143

DSC_2046

DSC_2082

DSC_2053


Mä yllätyin tän laukun tilavuudesta, ja ihan huvikseni laskin, että kuinka monta taskua tässä oikein on. 18 oli tulos. Taskuja on ulko- ja sisäpuolella, ja koot vaihtelevat pienemmästä suurempaan. Ei laukun sisälle ihan koko maallista omaisuuttaan saa, mutta tässä on hyvä säilyttää vaikkapa joka päivä tarvittavia pikkutavaroita kuten puhelinta, lompakkoa, autonavaimia (jotka on muuten meikäläisellä aina hukassa), hiusharjaa, purkkaa, maksukortteja, hajuvettä, meikkejä sun muita! Tää pääsee ainakin meitsillä ahkeraan käyttöön, ja onkin tosi mahtava siellä Prahan reissulla, kun tärkeät tavarat pitää pysyä yhdessä paikassa. Jos kiinnostuitte kyseisestä laukusta tai jopa isomman kokoisesta, niin niitä pääsee ihailemaan täällä! Koodilla MIGR1 te blogini lukijat saatte ilmaisen toimituksen laukuille joulukuun loppuun asti :-) Kertokaa ihmeessä mitä te pidätte tästä värikkäästä laukusta! 

I was surprised about the capacity of this bag and I counted how many pockets it actually has. The result was 18. There are pockets outside and inside and the sizes vary from small to big. You can't carry your whole property inside this bag, but this is a great place to hold your everyday stuff in. Such as your phone, wallet, car keys (that I always lose somewhere), hair brush, gum, payment cards, perfume, make-up and things like that! This will be in great use with me and this is actually priceless on the becoming trip to Prague when all the important things have to stay in one place. If you got interested in these bags, you can visit the web shop here! By using code MIGR1 you'll get a free delivery for your shoppings until December 31th :-) I'd be interested in hearing what is your opinion of this colorful bag!


PS. Voin ilokseni ilmottaa, että me saatiin se ihana kämppä Tampereen Hatanpäästä! Superihanaa ♥
PS. We got that lovely apartment from Tampere, Hatanpää! I'm super happy ♥


8 kommenttia on "Laukkuja ei voi ikinä olla liikaa, eihän?"
 1. Hei, täähän on kätevän oloinen laukku! Just tuollaisen tarvitsisin, kun kaikki aina hukkuu käsilaukun pohjalle eikä koskaan pysy niissä laukun valmiissa taskuissa. Ihanan pirteä tuo keltainen värikin. Piristää just tähän aikaan vuodesta ;) Mä taidan tilata itselleni suklaanruskean, harmaan tai punaisen. Kiitos vinkistä! :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Kaikki on aina hukassa käsilaukun pohjalla, eikä mitään löydä sieltä nopeesti :-D Mä mietin kanssa kauan tuota suklaanruskeaa, sekin on älyttömän kivan värinen!

   Poista
 2. Ihanan tyttömäinen blogi ja kirkkaita kuvia!:)

  http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vitsit, jos olis yhtään ylimäärästä rahaa tilaisin tommosen heti! Ärsyttää, kun koululaukku syö kaikki pikkutavarat! :D tuo olisi niin kätevä.. Täytyykin kattella joulun jälkeen jos vaikka sais tilattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi kätsy! :-) Koululaukussa ei kyllä säily mikään tallella varsinkaan, kun meikälläkin on useita laukkuja joita käytän koulussa...niitä tavaroita saa sit etsiä oikein urakalla ':-D Mutta kannattaa kyllä todellakin hankkia tuommonen! Ja jos ei nyt niin ainahan voi toivoa vaikka joululahjaksi ;-)

   Poista
 4. Tää ois kyllä tavallaan kätevä, koska tykkään pitää tavarat järjestyksessä. 18 taskua alkaa jo kuitenkin mennä aika epäkäytännölliseks, vaikkei tavarat pääse toisiinsa sotkeutumaan, en ite ikinä muistais missä mikäkin asia on! Onneks käytän kuitenki lähinnä yhtä reppua ja satunnaisesti heitän osan kamoista treenikassiin tai muuhun pikkulaukkuun. Itellä on helpottanut se, että kannan meikkilaukkua, jossa säilytän tilpehööriä ponnareista nenäliinoihin ja kaikki muutkin yleensä irrallaan olevat kamat oon laittanut vastaaviin/pienempiin, löysin kuulokkeille kans älysöpön pikku pussukan mihin ne on hyvä aina laittaa ni säilyvät ehjinä! Toisaalta en sitten tiedä onko monta pikku pussukkaa paljoa käytännöllisempi kuin yksi pussukka jossa monta taskua :D

  Ihanaa että saitte sen kämpän, onnitteluni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän tuo sunkin tekniikka paremmin kun hyvin! Ite tykkään tosiaan pitää tavarat yhdessä paikassa, niin tuo on ainakin meitsille käytännöllisempi :-) Ja kiitos paljon onnitteluista! Ollaan kyllä tosi innoissamme :-)

   Poista