perjantai 5. joulukuuta 2014

Decor inspiration


Moi! Sen jälkeen, kun varmistui, että saadaan se Hatanpään kämppä, niin oon jo kovaa vauhtia tsiigaillut pikkasen inspiraatiokuvia sisustukseen liittyen. Eiköhän se oo jo tässä innostusvaiheessa ihan sallittua :-D Meillä on jo visioita siitä, minkälaista sisustusta lähdetään hakemaan. Ainahan ei voi saada kaikkea, mutta haaveilla saa vai mitä? Mutta mielikuvitus on kuitenkin kaiken a ja o, nimittäin sitä käyttämällä saa jo paljon kivoja juttuja aikaan ilman, että tarvis kuluttaa suuria omaisuuksia sisustukseen! Pienilläkin jutuilla saa jo paljon aikaan.

Hey! I've been looking up some inspiration pictures concerning decoration after we got the apartment from Tampere. I think it is allowed to plan a little at this point :-D We already have some visions about the decoration we'd like to start carrying out. Of course you can't always get what you want but dreaming is allowed isn't it? However, imagination is the alpha and omega of everything. You don't always have to spend huge amounts of money on decoration because "DIY" -technique is always a good idea. Even little pretty things in decoration can make a huge difference.


large

large (5)

large (4)

large (1)

large (3)

pictures: weheartit

Me haetaan sisustukseen puun sävyjä ja pastellivärejä, mutta silti aika neutraalia ilmettä.  Asunnossa on uudet harmaat laminaattilattiat ja valkoiseksi maalatut seinät, joten luulisi, että tuota suunnitelmaa on aika helppo lähteä toteuttamaan :-) Halutaan, että koti on valoisa, muttei kuitenkaan liian valkoinen tai mustavalkoinen, koska siinä katoaa vähän se kodikkuus. Jotkut voi tykätä täysin valkoisesta sisustuksesta, mutta muhun uppoaa paremmin vaalea ja vähän maanläheisempi sekä värikkäämpi sävymaailma. Oikeestaan mulla on kuitenkin vain muutama juttu, mitä en koskaan sisustukseeni laittaisi: kristallikruunut, täytetyt eläimet tai niiden sarvet ja eläinkuosi. Noissa kuvissa on nyt vähän kivoja ideoita siitä, mitä meidän sisustuksessa voisi olla. Ja se, mihin tuo ananaskuva liittyy selviää myöhemmin :-) Kertokaa ihmeessä mitä mieltä te ootte näistä ideoista ja ihanaa viikonloppua kaikille


In our decoration we want to use wood and pastel colors but still keep it pretty neutral. There are new grey laminate floors and white walls so I think it's pretty easy for us to start carrying out our plan little by little :-) We want our home to be light but not too white or black and white because otherwise the coziness will disappear. Some may love white decor but I'm more into light and earthy coloring with pastel colors. Actually I have only a few things that I could never use in my home and they are crystal lamps, filled animals or their horns and animal print. So, there are pictures of some ideas we'd like to carry out in our apartment. Some may wonder that what the heck is that pineapple picture doing there, but you'll find it out later :-) Do tell me what do you think of these ideas and have a lovely weekend everyone6 kommenttia on "Decor inspiration"
 1. Tuo ensimmäinen kuva napsahti allekirjoittaneelle kuin naula kantaan! Tässä haaveilen siitä mitä laittaa kotiin kun sinne takaisin muutan ja jonkun sortin meikkipöytäsysteemi olisi haaveissa, mutten tiedä vielä että miten sen toteutan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! Mulla on vähän sama, että tommonen pitäis saada, mutta minkälainen..se on vielä suunnitteilla :-)

   Poista
 2. Ihana tuo keittiökuva, tulee mieleen joku moderni maalaisromanttinen pikkutalo! Teillä/sulla on hyvä maku sisustuksen suhteen, itsekään en kokovalkoista kovin kodikkaana näe. Onhan se kaunista ja yksinkertaista, mutta en ymmärrä miten sen saa pidettyä puhtaana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykästyin tuohon kuvaan tosi paljon! Siitä tuli ihan samanlainen mielikuva, kuin sullakin :-D Ja totta, yksinkertaista ja nättiä, mutta mua ainakin pelottais ostaa vaikkapa valkonen sohva, kun sais koko ajan olla varuillaan :-D

   Poista
 3. Viimeisen kuvan sängynpääty on ihana! :) voi vitsi, mäki haluan jo omaan kämppään ja sisustamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon aivan ihastunut tohon sängynpäätyyn! :-) Ootan kyllä jo niin, että saadaan kämpälle avaimet ja päästään sisustamaan :-)

   Poista