torstai 27. marraskuuta 2014

Victoria's Secret tuotearvostelu


Moi! Oon kuullut Victoria's Secretin tuotteista niin risuja kuin ruusujakin, joten ajattelin nyt toteuttaa postauksen mun omistamistani Victoria's Secret jutuista, ja kertoa samalla oman mielipiteeni kyseisistä tuotteista. Täytyy myöntää, että on näitä tullut hamstrattua yllättävänkin paljon, vaikka aluksi hyllyä koristi vain pari herkullisen väristä VS putelia yhdessä muun hajuvesikokoelman kanssa. Oltiin me Alisan kanssa kieltämättä aika onnessamme, kun päästiin Nycissä shoppailemaan kolmikerroksiseen Victoria's Secret putiikkiin, ja ei me ihan tyhjin käsin sieltä lähdettykään. Valinnanvaikeus kylläkin iski, nimittäin siellä oli kauniisti esillä vaikka ja mitä!

Hey! I've heard both, positive and negative things about Victoria's Secret products so I decided to make a post about the VS products that I own and also tell my opinion about them. I have to admit that I've collected quite many of them even though about a year ago, I had only a couple body mist bottles decorating my shelf together with my perfume collection. Undeniably, me and Alisa were quite excited when we stepped into that three-floored Victoria's Secret shop in New York. We didn't come back empty handed as you can guess. 


DSC_1886

DSC_1969

Nämä Eau de Toiletet on tuoksun pysyvyydeltään huomattavasti pitkäkestoisempia kuin normaalit body mistit. Nämä maksaa saman verran kuin isot body mistit, mutta ovat paljon pienempiä. Mutta se ei toisaalta haittaa, nimittäin näitä tarvitsee suihkuttaa iholle korkeintaan 2 kertaa päivässä. Mulla itselläni on tuoksut nimeltä Sheer Love, joka sisältää liljaa ja puuvillakukkaa, sekä Secret Escape, joka tuoksuu freesialta ja guavan kukilta.

These Eau de Toilettes are notably longer lasting than normal body mists by VS. These cost as much as the big body mist bottles but are a lot smaller. Actually, this doesn't bother me at all because you have to spray it on max. 2 times a day. I have two bottles of these Eau de Toilettes. They are called Sheer Love, that includes white cotton & pink lily and Secret Escape that smells like freesia and guava flowers.

DSC_1951

Oon positiivisesti yllättynyt tästä tuoksuvartalovoiteesta. Oletin, että tää on samanlaista kuin muut huonoksi todetut tuoksuvartalovoiteet, jotka jättää iholle kalvomaisen pinnan ja loppujen lopuksi kuivan tunteen, muttei tämä tehnytkään niin! Tämä kosteuttaa sopivasti, imeytyy nopeasti ja tuoksu säilyy montakin tuntia. Mun pitää ehdottomasti ostaa näitä lisää t. vartalovoiteiden suurkuluttaja. Kuvan voide on nimeltään Such a Flirt, ja se tuoksuu karambolalta ja valkoiselta orkidealta.

I'm positively surprised about this scented body lotion. I supposed that this is exactly similar with those other bad scented body lotions that leave your skin greasy and dry after all, but it didn't happen with this one! This moisturizes well, absorbs fast and the scent stays on many hours. I'll definitely have to buy more of these later. The body lotion in the pic is called Such a Flirt and it smells like carambola and white orchid. 

DSC_1933

Mulla oli aika kovat odotukset näistä body misteistä, sillä niitä on niin kovasti hehkutettu, mutta ikävä kyllä nämä ei täyttäneet mun odotuksia täysin. Pullot on toki ihanan värisiä, nättejä ja isoja, mutta itse tuoksu ei säily iholla tuntia kauempaa. Hiuksissa tuoksu säilyy kuitenkin koko päivän! Nämä on hyviä vaihtoehtoja esim. kesällä tai ulkomailla, kun haluaa tuoksun olevan raikas ja kevyt. Näitä on myös helppo kantaa laukussa ilman, että tarvii pelätä niiden menevän rikki. Mun lempparikolmikko näkyy tässä, eli Midnight Dare tuoksuina vadelma & santelipuu, True Escape tuoksuina jasmiini & pomelo ja Pure Daydream tuoksuina orkidea & herukka.

I had high expectations of these body mists because everyone were so excited about them but unfortunately these didn't fulfil my expectations completely. The bottles are beautifully colored, pretty and big but the scent itself doesn't stay on very long. I tried to spray it on my hair and it stayed on pretty long though!  These are good options when it's summer or when it's hot and you want the scent to be light and fresh. These are also easy to carry with you in a bag because they don't get broken very easily. These three are my favourite VS body mists: Midnight Dare that smells like raspberry & sandalwood, True Escape that smells like jasmine & pomelo and Pure Daydream that smells like orchid & pink currant.

14027686240_cfdfffa44f_z

Mä ostin kuvassa näkyvät rintsikat keväällä Lontoosta, ja nuo on kyllä ehdottomasti mun lempparit! Vaikka Victoria's Secretin rintsikat maksaakin about 50-70 euroa, on nämä kuitenkin mun mielestä hintansa arvoiset. Nämä tuntuu mukavalta päällä, istuu hyvin ja on totta kai ihan älyttömän nätit. Suosittelen!

I bought this turquoise bra when we were in London in the spring and it has become my absolute favourite. Even though bra by Victoria's Secret cost about 50-70 euros I think it's totally worth the price. It feels comfortable, has a great fit and is super pretty, of course. I absolutely recommend!

DSC_1940

Tämä Coconut Passion -niminen body mist tuoksuu vaniljalta & kookokselta. Jos kärsii matkakuumeesta, niin en suosittele kokeilemaan, nimittäin tämä tuoksuu nimensä mukaisesti ihan tropiikilta Tuo sininen Secret Charm sopii meitsin mielestä enemmänkin talvikäyttöön, nimittäin tuoksussa yhdistyy kuusama & jasmiini. 

This body mist called Coconut Passion smells like vanilla & coconut. If you've been bitten by a travel bug, I don't recommend using this because this smells sooo tropical That blue colored Secret Charm is great for winter use because it smells like honeysuckle & jasmine.


Mitä ootte itse mieltä Victoria's Secretin tuotteista ja tästä postauksesta?

What do YOU think of the VS products? Let me know!


8 kommenttia on "Victoria's Secret tuotearvostelu"
 1. Oi, kivannäkösiä tuotteita! :) Hei minkä kokosia noi pienet hajuvedet on? Mun mielestä noita body mistejä on vähän turhankin paljon hehkutettu, kun mitä nyt oon kokeillu body mistejä, niin ei ne oikein tahdo pysyä iholla :/ Toisiaan kun lähetään ylihuomenna New Yorkiin, niin voi olla et jotain tarttuu mukaan tuosta jättikaupasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo hajuvesipullot on kooltaan 30 ml :-) Paljon ihanempia kuin nuo body mistit! Ja ihanaa matkaa sulle, nauti! :-)

   Poista
 2. Kaveri toi jenkeistä tuliasiksi mulle Victorias Secretin meikkipussin ja kahdet alkkarit. Ja en muuten ikinä oo omistanut näin mukavia alushousuja! :D en ymmärrä, mutta nää vaan on superit. Ja tuo meikkipussi kestää ja ei edes kerää paljoa likaa itseensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne meikkipussit on kyllä aivan ihania! Ois itelläkin suunnitteilla hankkia semmonen <3 Tosi hyvä kuulla, että ne oikeesti kestää! :-)

   Poista
 3. Hassua kun mulla taas body mustin tuoksu pysyy melkein koko päivän ellen sitten hikoile hirveeesti :o käytän töissä aika paljon juuri body mistiä kun ovat niin kevyitä ettei hahusteallergikit saa kohtausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Kai tuo pysyvyys sitten vaihtelee :-) Itelläni tuoksu pysyy kauan vain hiuksissa. Mutta nuo on kyllä ihanan kevyitä, eikä liian voimakkaita :-)

   Poista
 4. Mä ostin mun kahdet Victoria's Secretin rintsikat 2011 kesällä Amerikasta ja vasta tänä vuonna toisista on alkanu tuleen se kaarituki läpi! Muuten niiden laatu on pysyny lähes samana tän muutaman vuoden, eli todellaki suosittelen kans noita alusvaatteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva! Oon ihan samaa mieltä sun kanssa, että nuo alusvaatteet on tosi hyviä :-) Mullakaan ei oo vielä mitään kulumaa tms. niissä rintsikoissa, vaikka oonkin käyttänyt niitä ahkerasti :-D

   Poista