sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Asuntonäytöillä


Moi! Niin kuin joku on voinut jo Instagramista bongailla, niin suunnattiin tosiaan eilen aamusta Manun kanssa Tampereelle asuntonäyttöihin. Käytiin sitä ennen lounaalla New York -nimisessä ravintolassa, joka on kyllä tosi kiva paikka kaikin puolin. Mun annoksen nimi oli Chinatown Chicken, joka sisälsi myös mm. chili-valkosipuli jättikatkarapuja ja limejugurttia, nam! Ruoan jälkeen käytiin vielä nopsasti lateilla ja ihailtiin Hämeenkadun jouluvaloja. 

Hey! Like some of you may already noticed on Instagram, me and Manu headed to Tampere yesterday morning to see a couple apartments. Before that, we had some lunch in this restaurant called New York. The place is awesome by the way! My dish was called Chinatown Chicken that also included chili-garlic shrimps and lime yoghurt, yum! After lunch we still had time to have a couple lattes at nearby cafe and admire all those lovely Christmas lights.


DSC_2041

DSC_2038


Nuo asunnot, joita käytiin katsomassa sijaitsee tosiaan Hatanpäässä. Tuo alue ei tullut meille ihan ekaksi mieleen, kun alettiin muuttoa suunnittelemaan, mutta nyt en varmaan muualle haluaisikaan :-D Molemmat asunnoista oli aivan ihania, ja me kyllä tosissaan toivotaan, että kaikki menisi hyvin ja saataisiin jompi kumpi niistä! Sitten päästäisiinkin muuttamaan jo joulukuun lopulla. Meillä on täällä tosiaan jännät fiilikset, pidetään peukkuja pysyssä! Mitenkäs teidän viikonloppu on mennyt? :-)

The apartments that we went to see are located in Hatanpää. The area actually wasn't the first one in our minds when we started thinking about moving but now we're totally in love with it :-D Both of the apartments were absolutely lovely and we really hope that we're lucky and get either one! Then we'd be able to move already at the end of December. This is so exciting, let's keep thumbs up! How was your weekend? :-)


6 kommenttia on "Asuntonäytöillä"
 1. Mahtaa jännittää tuo tuleva muutto? Toivottavasti menee hyvin ja saatte toisen asunnoista! :) Itellä ois kans pikkuhiljaa aika ruveta vähän miettimään et haenko keväällä tuttuun ja turvalliseen Helsinkiin opiskelemaan vai lähenkö yksin Tampereelle. Tampere kyllä houkuttelis sen puolesta, että on aika ihana kaupunki! Pitäisi varmaan Itekkin käydä kurkkimassa siellä joku päivä vähän paikkoja :)

  Oma viikonloppu meni lippukunnan jouluretkellä :D oli kyllä mahtava reissu, partioharrastus (ja sitä kautta saadut ystävät) on ehkä se, mikä pistää epäilemään voiko sitä jättää ja muuttaa muualle opiskelemaan.

  Sun postaukset on kyllä aina yhtä ihanaa luettavaa, ja videot on kans huippuja! Ois kiva nähä postausta esim parista sun lempivaatteesta ja/tai korusta jos sellaisia löytyy! Vaikka jotain että mistä ne on saatu/hankittu, mihin tulee yhdisteltyä ja muuta :) Koska sulla on kans aina niin ihania vaatteita, että ois ihana saada ns. "kurkistaa sun vaatekaappiin" muutenkin kun asu/-ostospostauksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihanan pitkästä kommentista! :-) Joo totta, on kyllä aika jännittävää kaikin puolin, mutta totta kai myös odottaa muuttoa innolla! Ja mä oon samaa mieltä sun kanssa, että Tampere on kyllä aivan ihana kaupunki. Sopivan iso ja nätti! Mutta nuo on kyllä hankalia päätöksiä, että muuttaako ja kokeilee jotain uutta vai jääkö kaverien luokse!! Ei oo helppoa kun kumminkin niin tärkee asia kyseessä :-) Sun viikonloppu kuulostaa kyllä tosi mahtavalta, kaikki harratustapahtumat on aina niin kivoja!

   Oi kun ihana kuulla, että tykkäät mun postauksista! Tää sai niin hymyn mun huulille <3 Ja kiitti postausehdotuksesta, tosi hyvä idea! Pitää alkaa toteuttelemaan :-)

   Poista
 2. Tervetuloa Tampereelle, toivottavasti tärppää noiden asuntojen kanssa! Hatanpää olisi kyllä mullekin mieluisa asuinpaikka, keskusta ja kaikki tarpeellinen ihanan lähellä. Kyllä maistuisi lenkkeilykin niissä järvimaisemissa!

  No, ehkä me tyydytään nyt kuitenkin hetkeksi vielä tähän aurinkoiseen Nekalaan, eipähän ole ainakaan pitkä työmatka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuo paikka on kyllä tosi ihana just noiden järvimaisemien ja keskustan läheisyyden vuoksi :-)

   Ja totta, jos työpaikka on lähellä niin mikäs siellä asustaessa!! :-)

   Poista
 3. Toivottavasti onnistaa kämpän saamisessa! :) kuinka sun lukio-opintojen kanssa käy jos muutat joulukuussa jo Tampereelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :-) Juttu on niin, että mullahan on vielä yksi jakso lukiota jäljellä ja sen jälkeen alkaa lukuloma helmikuussa :-) Mä itse muutan Tampereelle siis oikeastaan "kunnolla" vasta lukulomalla, mutta käyn siellä sitten viikonloppusin sitä ennen. Otetaan tuo kämppä jo nyt sen takia, että Manun koulu jatkuu jo tammikuussa ja asuntojuttuja on helpompi järjestellä tässä alkuvuodesta :-)

   Poista