torstai 23. lokakuuta 2014

OOTD + Pariss ModelsMoi! Jos mä saisin valita vain kolme vaatetta, mitä mun täytyis pitää koko loppuelämäni, niin yks niistä ois varmasti tämä Batman paita. En tiedä oonko täällä blogin puolella koskaan maininnut, mutta oon tosi suuri Marvel-fanaatikko ja rakastan kaikkia mahdollisia supersankari elokuvia :-D Käytiin muuten viikonloppuna katsomassa se uusi elokuva nimeltä Dracula ja mä ainakin tykästyin siihen ihan sairaasti! Se oli kaikin puolin hienosti tehty ja näyttelijätkin oli valittu tosi hyvin. Mitä mieltä te ootte tuon tyylisistä leffoista?  Näitä kuvia selaillessa tuli muuten mieleen, että pian pitäisi hankkia uusia mallikuvia sinne Japaniin lähetettäväksi. Oon tällä hetkellä seinäjokelaisen toimiston Pariss Modelsin listoilla. Jos teitä muuten kiinnostaa mallinhommat, niin Pariss Modelsilla järjestetään tietyin väliajoin mallikursseja ja sitä kautta pääsee mm. muotinäytöksiin! Parisin kautta on myös mahdollisuus osallistua siihen kilpailuun New Yorkiin, missä mäkin olin, jos löytyy intoa ja potentiaalia. Multa saa lisätietoja sähköpostilla jos kiinnostaa! :-)

Hey! If I got to pick only three pieces of clothing that I should wear for the rest of my life, this Batman top would totally be one of them. I don't know if I've ever told you but I'm a huge Marvel fan and I love all kinds of superhero movies :-D We went to see that new movie called Dracula last weekend and at least I think it was super good! It was amazingly made and the actors were also chosen damn well. What do you think about movies like that? When I was viewing these pictures I remembered that I should send some new model pictures to my agency soon, so they can send them to Japan. At the moment I'm a model in this agency called Pariss Models. If you are interested in modeling, Pariss Models arranges all kinds of model courses and through that agency you are able to attend different fashion shows, for example! Through Pariss, you also have a chance to attend the IMTA competition in New York, which I attended too, if you have will and potential. For more information, you can send me mail, I'd be happy to answer your questions! :-)


DSC_1146

DSC_1106

Batman top - Zalando
Kimono - H&M
Jeans - Gina Tricot
Shoes - H&M
Beanie - H&M

DSC_1101

DSC_1214


Huomenna olis sitten lähtö Helsinkiin. Lauantaina on luvassa Bloggers' Inspiration Day, joka on kiva bloggaajien ammattitapahtuma ja illalla järjestetään magee Blog Awards-gaala. Asut on vihdoinkin valittuina ja nyt pitäis enää ladata kameran akut täyteen ja pakata laukut. Kirjottelen lisää tapahtumista sitten viikonlopun jälkeen. Kertokaa toki mitä tykkäätte asusta ja kivaa viikonloppua kaikille näin etukäteen!

Tomorrow me and Vilma will head to Helsinki. On Saturday we're gonna attend the Bloggers' Inspiration Day, which is a professional event for bloggers. And in the evening we'll go on to the Blog Awards gala. The outfits are already chosen so now I only have to charge the battery of my camera and start packing the bags. I'll write more about the events after the weekend. Do tell me what do you think of this outfit and have a nice weekend ! ♥ 


10 kommenttia on "OOTD + Pariss Models"
 1. Mitähän kautta eksyin blogiisi? :) No oli miten oli, tuli mieleen että oletko koskaan hakenut Helsingissä toimiviin isompiin, "kunnon" toimistoihin? Paparazzi, Modelboom, Fondi, Azzurro? Jos sulla on pituutta niin hae ihmeessä, sulla on kauniit kasvot! Kenenkään ei pitäisi maksaa kalliita kursseja päästäkseen alalle. Itse tein lasten saantiin asti duunia yhden noista toimistoista kautta ja nykyäänkin vielä silloin tällöin mainoksia. T. Mamma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koskaan hakenut Helsingin ym. toimistoihin, koska asun sen verran kaukana :-) Pariss Models on mulle siitä hyvä, että se on lähellä, agentit on hirveän mukavia ja sitä kautta pääsin nopeasti ulkomaille kisaamaan ja näin mulla on nyt mahdollisuus tehdä töitä mm. Japanissa, jos oikeanlainen sopimus löytyy :-)

   Poista
 2. Kiva asu! Haluisin kanssa mennä katsoon ton dracula-leffan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä katsomassa, se on näkemisen arvonen :-)

   Poista
 3. Ootko kuullu et lepakko tarkottaa lesboa? En käyttäis tollast paitaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oonhan mie kuullu :-D Mutta lepakkologot ja lepakot on muutenkin niin hienoja, että miksen käyttäisi :-D Varsinkin, kun tuo Batmanin logo ja koko supersankari on niin huippu ;-)

   Poista
 4. Mullakin olis tarkoituksena mennä katsomaan toi dracula, kaikki on kehunut sitä niin paljon! :) Toi kimono on muuten tosi kiva, just sopivan rento. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kantsii kyllä katsoa se! :-) Ja kiitos, mäkin tykkään tuosta kimonosta tosi paljon! Sitä voi yhdistellä niin erilaisten vaatteiden kanssa :-)

   Poista
 5. Pakko tulla päteen, että Batman ei ole Marvelin vaan DC comicsin. Eimut vähänkö siisti paita ja ite kans rakastan supersankareita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niimpäs onkin, mun moka :D Ja jes, läpsyt sille! :D

   Poista