torstai 2. lokakuuta 2014

Chanel red & greyish black


Moi! Tajusin eilen illalla kotiin ajeskellessani, että syksy on ihan aikuisten oikeesti täällä. Oli ihan säkkipimeää ja piti olla tosi skarppina autolla ajaessa. Kotiin päästyä vedin banaanin, pähkinämyslikipon ja hunajateen naamavärkkiin ja simahdin melkein heti. Mun pitäis alkaa etsimään uutta talvitakkia, nimittäin tuo pari vuotta palvellut on jo parhaat päivänsä nähneet. Oon pessyt tuon untuvatakin pari kertaa ihan ohjeiden mukaan, mutta heti ekan pesun jälkeen se muhkeus jotenkin hävisi. Kukaan muu kokenut tällasta traagista kohtaloa takin kanssa? 

Hey! Yesterday I actually realized that fall is seriously here. It was super dark when I was driving home yesterday and I really had to focus. After I got home I had a banana, a bowl of fruity nut muesli and a cup of honey tea and I fell asleep almost immediately after supper. I should start looking for a new winter jacket because the one I have now has totally seen its best days. I've washed that down jacket a couple times and even though I did exactly like it was told on the washing instructions, the jacket kinda lost its volume. Has this ever happened to you guys?


DSC_0509

DSC_0481

DSC_0428

DSC_0463

DSC_0535

T-Shirt - Bik Bok
Kimono - H&M
Jeans - Cubus
Shoes - H&M
Lipstick - Chanel Rouge Allure 97


Mulla onkin tulossa kiireinen viikonloppu, mutta onneksi illat on vapaata ja aateltiin Manun kanssa katsoa joku hyvä leffa, kun tuun ns. töistä. Viime viikolla katottiin tämmönen leffa kun Pompeji, jossa oli pääroolissa ihana Game of Thronesista tuttu Kit Harington. Tuo leffa vaikutti tosi hyvältä, mutta appajee, vaikka näyttelijä oli iiihana, niin leffa itessään oli kyllä niin ennalta-arvattava ettei toista. Jos on jotain hyviä leffavinkkejä, niin vinkatkaa ihmeessä! Lähden tosiaan huomenaamusta kampaukseen ja sen jälkeen alkaakin näytösvaatteiden sovitukset. Oon siis yksi malleista Sjoen käsityömessuilla, jotka kestää kolme päivää ja jokasena niistä on kaksi muotinäytöstä. Lauantaina mulla on vielä Taito-lehden päätoimittajan haastattelu blogiloungessa, jonka jälkeen pääsenkin sitten murun kainaloon viettämään rentoa leffailtaa!

I'll have a very busy weekend but luckily the evenings are free. Me and Manu thought that we would watch a good film when I come from work. Last week we watched this movie called Pompeii starring the lovely Kit Harington from Game of Thrones. The movie seemed super good at first but even though the actor was amazing, the movie itself was very bad. If you have some good movie tips, do tell me! So, tomorrow morning I'm going to meet the hairstylist and after that we'll start trying on our clothes for the fashion show. I'm one of the models in this fair event that lasts for three days. On Saturday I also have an interview to one Finnish magazine at the blog lounge and after that me and Manu are gonna have a relaxed movie night together. Have a nice weekend!



2 kommenttia on "Chanel red & greyish black"
  1. voi kun kiva postaus! :) untuvatakeille suositellaan yleensä rumpukuivausta pesupallojen kanssa, tai jos ei omista kuivausrumpua niin tuplalinkous pesukoneessakin tulisi riittää :) harmi kuitenkin jos siun untsikalle kävi noin :/ yleensä itsekin haluan uusia talvitakkini viimeistään parin vuoden välein, aina siihen vanhaan jotenkin kyllästyy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! :-) Hei hyvä tietää! Oon yleensä kuivattanut takit vaan ihan normaalisti, seuraavalla kerralla pitää käyttää kuivausrumpua :-D Ja totta, talvitakkeihin ja talvikenkiin kyllästyy niin nopeesti! :-D

      Poista