maanantai 15. syyskuuta 2014

Miten meni? │Kysymyspostaus


Moi! Nyt ne kauan jännitetyt terveytiedon kirjotuksen on ohi ja mulla oli kokeen jälkeen tosi luottavaiset fiilikset. Tsekkasin äsken mallivastauksia YTL:n sivuilta ja mulle iski paniikki. Mun vastauksissa oli tosi paljon samaa, mutta toisaalta tosi paljon eroavaisuuksia. En sitten tiedä, kuinka tarkkaa se vastausten arviointi on. Kuinka täysin samanlaisia niiden vastausten oikein pitää olla? Huomenna on onneksi vapaa-päivä ja aion viettää sen vain rentoutuen kaiken tän jännityksen jälkeen. Kertokaa te, minkälaiset fiilikset teille jäi terveystiedon kokeesta tai muista kokeista?

Hey! Now the long-waited final exam of health education is over and after the test I was pretty confident about my answers. I checked the model answers from the Internet and now I'm pretty much in panic, haha. There were so many similarities in my answers but there was also many things that I put on the paper differently. I don't know how specific it is then. But we'll see that on November. Tomorrow I have a day-off and I'm gonna spend my Tuesday only relaxing after all this excitement and stress!


kuva (2)

DSC_9661

DSC_9636Ostin muuten tuollaisen isomman laukun Mustavalta ennen New Yorkiin lähtöä kahden pienemmän laukun kaveriksi, ja tuo on ollut mulla todella kovassa käytössä. Tuo on tällä hetkellä mun ehdoton lemppari juuri tuon koon, materiaalin ja totta kai ulkonäön vuoksi! Mitäs te ootte mieltä tuosta laukusta?  Mulle saa muuten nyt laittaa kommenttiboxiin kysymyksiä ihan mistä vaan, nimittäin ajattelin toteuttaa kysymyspostauksen tässä piakkoin. Jos niitä kysymyksiä siis vain on! Katson sitten myöhemmin laitanko vastauksia tulemaan tekstin vai videon muodossa, riippuen toki määrästä. Moneen kysymykseen on toki vähän vaikea vastata tekstin muodossa :-) Mutta, nyt niitä kysymyksiä, jos sellaisia löytyy! 

I bought that kind of feather bag from Mustava before my trip to New York and I've used it so much! This is absolutely my favourite bag of all at the moment cause of the size, material and, of course, the looks! What do you think about this beautiful bag?  You can now ask me some questions in the comment box! I thought it would be nice to do an "ask me anything" post after a long time in case you have some questions you want to ask me! I'll see later if I will reply on video or via text, depending on how many questions I get :-) But now, I let you speak!8 kommenttia on "Miten meni? │Kysymyspostaus"
 1. Niiden vastausten ei todellakaan tarttee olla samanlaisia kun YTL antaa! Itekin pari vuotta sitten tuskailin saman asian kanssa ja kuvittelin saavani aivan naurettavan huonot arvosanat, koska mun vastaukset oli välillä jotain aivan muuta kun "olis pitänyt olla". "Todellisuudessa kirjotin kuitenkin pitkälki eetä ja ämmää, että ei ne sitten ihan niin huonosti mennykään vissiin :-D Ja hei, pääsykokeissakin mulla oli esseessä melko eri ajatuksia kuin myöhemmin netissä julkastuissa vastauksissa, mutta silti siitä oli ropissu pisteitä muistaakseni neljää vajaat täydet. Eli no worries, hyvin sulla varmasti on mennyt!

  Ja jos nyt kyselemää vielä aletaan niiiin:
  Mitäpä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on lukion jälkeen? Aiotko hakea opiskelemaan, tehdä töitä, muuttaa...?
  Mietitkö paljon asioita? Tai sillä tavalla syvällisesti, että analysoitko ja pohditko syntyjä syviä usein?
  Viihdytkö parhaiten yksin, kaksin vai porukassa?
  Mitä urheilua katot mieluiten telkkarista (tai paikan päällä) ja mitä taas mieluummin vältät kattomasta? Ja miksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on mennyt tosi hyvin! Voi eikä, et arvaakaan kuinka helpottavaa kuulla :-D Oon ollut tän illan ihan paniikissa noiden vastausten kanssa, mutta tää helpotti nyt huomattavasti! Toivottavasti sensorit on kyllin suotusia arvostelussa :-D Mutta jos nyt näin maalaisjärjellä ajattelee, niin eihän periaatteessa kukaan voisi saada loistavia pisteitä, jos vastausten täytyis olla ihan identtisiä. Jes, kiitos tiedosta ! <3

   Poista
 2. Mulla iski kans ihan järjetön epätoivo ku menin kattoo ne mallivastaukset YTL:n sivuilta. Kokeesta lähtiessä oli viel iha luottavainen olo, mut enää en tiedä mitä ajattelis :-D tietysti ku tarkemmin miettii ni tuskin kovinkaan moni kykenee vastaamaa sillä taval ku ytl on omat hyvän vastauksen piirteensä jättäny.Ehkä ei vielä luovuteta toivoo niistä paremmistakaa arvosanoista :-)!! toivottavasti sulla meni kans hyvin oikeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lycka till sullekin! Mä uskon, että vähän jokasella tulee tämmönen paniikki mitä meillä, kun tsekkaa ne mallivastaukset! :-D Ne on niin tiivistettyjä ja täynnä faktaa, että huhhuh! Toivotaan kumminkin, että ollaan saatu edes jotain sinne paperiin, mistä niitä pisteitä ropisee! ;-)

   Poista
 3. Mulla oli kokeen jälkeen tosi hyvä fiilis ja laskeskelin et vois tulla jotai 25-30 pistettä.. Kuiteski ku luin noita vastauksia ni ei ollu kauheesti mitään samaa niissä ja iski paniikki. Mun kaveri joka kirjotti aikasemmin psykan kuitenki sano et sil oli ihan sama juttu ja se panikoi noitten vastausten lukemisten jälkeen et se saa jonku C'n mut tuliki E, melkee L.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, sama täällä! Pienoinen paniikinmoinen on mulla ollut koko illan, mutta eiköhän se tästä hellitä viimeistään, kun saadaan alustavat arvioinnit opeilta. Toivottavasti ne on edes jotenkin suuntaa-antavat :-) Toivotaan,että meillä yleistiedot on sen verran hallussa, että me ihan kiitettävän hyvä arvosana saatais!

   Poista
 4. Semmonen tuli mieleen että oletko miettinyt Miss Suomi-kisoihin menoa? Jos kyllä, etkö pelkää että sinua ei enää sen jälkeen oteta vakavasti mallimarkkinoilla, vaan jää sama ongelma kuin Sabina Särkällä että ei pääse missi-imagosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan se on, että missi- ja mallimaailmat on aika erilaisia kaikin puolin. Oon mä toki miettinyt missikisoihin osallistumista, kun mua on kehotettu osallistumaan, mutta ehkä nämä mallinhommat ovat ainakin tällä hetkellä enemmän mun juttu. Saa toki nähä, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan :-)

   Poista