keskiviikko 13. elokuuta 2014

New York, New York (part 2)


Hello! Nyt on tulossa lisää postausta New Yorkista, joten jos reissukuume painaa päälle niin lukeminen on ihan omalla vastuulla! Niin kuin jo aikasemmassa postauksessa sanoin, niin ei me keretty hirveen paljoa mallikisojen välillä liikuskella kaupungilla. Iltasin oli kuitenkin aika paljon vapaa-aikaa ja hiljasempina kisapäivinä painettiin tukka putkella ja hampaat hulmuten shoppailemaan ja kiertelemään kaupungille. Käveltiin muutaman kerran mm. Times Squaren (ekassa kuvassa) ja Broadwayn läpi ja räpsittiin kuvia niin kuin kunnon turistit konsanaan.

Hello! Now it's time for the second New York themed post so if you've bitten by a travel bug, reading is at your own risk! Like I already mentioned here, we didn't have too much time to walk around the city during modelling competitions. We had some free time in the evenings though and when we didn't have so many competitions on some day, we headed to the city right away and did some shopping as well. We walked through Times Square (on the first picture) and Broadway a few times and took pictures like crazy. Well, that's what the real tourists do, right?


1-4

1-11

1-16

1-18

IMG_0131

Näytän tässä kuvassa niiin lyhyeltä! Mutta puolustaudun sillä, että meikällä ei oo korkkareita, haha! 
I look so short in this picture! But I defend myself by admitting that I'm not wearing heels, haha!

1-DSC_7699

1-19

1-DSC_7700

1-17

1-7


Yhtenä päivänä spotattiin myös Empire State Building etsiessä mitäpäs muutakaan kauppaa kuin Victoria's Secretiä. Central Parkissa tuli myös käppäiltyä lähtöaamuna ja tuo puisto oli kyllä kiva piristys vilisevän kaupungin keskelle. Tsekattiin myös yhtenä iltana eräs japanilainen ravintola porukalla ja oi että, kun se oli hauska! Kokki teki ruuat pöydällä meidän edessä ja laittaessa ruokaa hän teki kaikenlaisia temppuja ruuanlaittovälineillä. En oo muuten ehkä ikinä syönyt niin paljon kuin tuona iltana, nimittäin kokki lappasi mun lautaselle ihan sairaasti erilaisia ruokia ja olin täynnä jo ennen kuin sain oman annokseni pöytään :D Sen jälkeen voin kyllä yhtyä siihen sanontaan, että Amerikassa on kaikki isompaa. Yks asia mihin erityisesti ihastuin tuolla ruuan suhteen oli ne kaikki ihanat deli kaupat. Käytiinkin melkein joka aamu aamupalalla viereisessä delissä ja lipattiin ruokaboxit täyteen erilaisia pilkottuja hedelmiä ja marjoja. Nam! Viikossa ehdittiin paljon, mutta vielä paljon jäi näkemättä mm.Vapauden Patsas ja Manhattanillakaan ei ehditty käydä. Mutta toisella kertaa sitten ja oikein ajan kanssa! 

One day, we also spotted the Empire State Building when we were looking for Victoria's Secret (surprise surprise). We took a morning walk on Central Park as well and I really liked this lovely park. Such a nice place to relax in the middle of city bustle! One evening we decided to check this Japanese restaurant near to our hotel and oh dear, it was so much fun! The chef cooked the food right on the table in front of us and did all kinds of tricks while cooking. I've never in my life eaten as much as I did then because the awesome chef kept on putting all kinds of foods onto my plate and I was already full when I got my own dish :D After this I can totally agree with the fact that everything really is bigger in America. Talking about food, one thing I really fell in love with in NY were all those little (and not so little) deli shops. We visited this deli market next to our hotel almost every morning and filled the food box with different fruits and berries. Yum! We did a lot in a week but there are still so many things to do. For example visiting the Statue of Liberty and Manhattan. But, we'll leave it for the next time!


8 kommenttia on "New York, New York (part 2)"
 1. Ihania kuvia ja upeita paikkoja!
  Olin itsekkin tässä heinäkuussa Nycissä ja samoissa paikoissa tuli vierailtua. Mulle jäi kans paikasta samanlaine fiilis ku sä kirjoittelit viime postauksessa: Pitkään oon halunnu sinne muuttaa, mutta vierailun jälkeen uusi lomavisiitti riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi mahtavaa, mä kanssa lueskelin sun blogista, että oot käyny! :) Ja totta puhut, olihan se ihan mahtava paikka, mutta asuminen siellä vois olla aikasta stressaavaa - ainakin välillä :D

   Poista
 2. Voiei niin siistiä! :D ja nycissä poliisit siis näyttää ihan strippareilta, tulipahan varmistus tähänkin asiaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oikeessa oot! :D Nämä tyypit ainaskin vahvisti mun käsitystä amerikkalaisista poliiseista, oli sen verran hauskoja heppuja! :D

   Poista
 3. Ahh, New York <3 Ihania kuvia ja ihana New York! Muutan sinne ens kuussa, upea kaupunki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva juttu! :) <3 Ihanahan se on, siitä ei pääse mihinkään!

   Poista
 4. Ihania matkailukuvia! En malta odottaa, että pääsen itsekin seuraavalle matkallemme (maanantaina lähtö prahaan!) Ulkomailla on aina niin kiva tutustua uuteen ympäristöön ja kuvailla kaikkea maan ja taivaan välillä :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! <3 Praha on kyllä aivan ihana kaupunki, oon ollut siellä muutaman päivän ja ei voi muuta sanoa, kuin että wau! <3 Nauti matkasta ja pidä hauskaa!!

   Poista