torstai 28. elokuuta 2014

Bloggaajapäivä (part 2)No niin, bloggaajapäivä osa kakkonen lähtee nyt käyntiin. Jos ette oo vielä tsekanneet ekaa osaa niin sinne pääseepi tästä linkistä. Eli sain pari kuukautta sitten Aleksilta sähköpostia ja hän kysyi mua mukaan bloggaajapäivään, johon tarvittais neljä bloggaajaa mukaan kiertelemään lähialueen mielenkiintosia paikkoja. Innostuin ajatuksesta, joten tietty lähdin mukaan!  Messissä oli meikäläisen lisäksi Mamitun-blogin Marjut, I never give up-blogin Heljä ja Inspirationmania-blogin Tiina. Ja tottakai meidän ihana travel guidemme Aleksi!


31

30

33

Käytiin loppupäivästä syömässä Lauhansarvessa Isojoella. Kaikki meistä päätti tilata ihan eri safkaa ja meikäläinen tilasi uuniperunaa katkaraputäytteellä. Lauhansarvessa on siis mahdollista rentoutua täysihoidossa, viettää ikimuistoiset juhlat suurellakin porukalla, keskittyä kokouksissa olennaiseen ja ulkoilla Länsi-Suomen Lapin erikoisessa luonnossa, ihan näin oman nettisivuston sanoin. Tuolla on tokikin myös ravintola, jonka ruokalistalla on monenmoista ruokaa ihan pikkupurtavasta suurempiinkin annoksiin.

28

29

27

26

Me käytiin myös Kammi-kylässä, joka on suohon (luitte oikein) rakennettu jännä kylä. Tää paikka on siis Erkki Kalliomäen rakentama ja hän on rakentanut sitä tässä vuosien mittaan ihan itseksensä. Me kaikki ihasteltiin Erkin kekseliäisyyttä, nimittäin noista rakennuksista löytyi ties minkälaista ihmeteltävää ja joka paikassa oli niin paljon hienoja yksityiskohtia! Tuolla voi esimerkiksi viettää saunailtaa, polttareita, erilaisia juhlia ja tuolla järjestetään myös turvehoitoja! Jos teille tulee mahdollisuus, niin käykää ihmeessä tutustumassa Kammi-kylään. Se on todellakin näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka ja siellä käy väkeä joka puolelta maailmaa!

24

25

"Mitäs te siinä tölläätte? C'moon, antaa vetää siitä, tsuitsui!"

23

Me bloggaajat vierailtiin myös Kitutöyrän tallilla. Tuossa vaiheessa satoi ihan kaatamalla, mutta onneksi se oli pientä lientä! Me kaikki kuvailtiin sydämet silmissä noita älyttömän sulosia pikku kaninpoikasia Me saatiin myös lisää seuraa talliin, kun käytävältä hiippaili esiin Inka-vuohi, joka sitten chillaili meidän kanssa koko loppuajan tallia kierrellessä. Mä niiiin halusin lampaan kanssa selfien, mutta lambit pysyttelivät visusti sateensuojassa, nyyh!  Mulla oli kaikenkaikkiaan tosi kiva ja kokemusrikas päivä. Jos haluatte nähdä lisää kuvia niin muiden tyttöjen blogien lisäksi kuvia löytyy paljon myös Instagramista tagilla #suupohja!2 kommenttia on "Bloggaajapäivä (part 2)"