maanantai 11. elokuuta 2014

Back from Sweden


Hejssan! Nyt pääsin vihdoin tekemään postausta Ruotsin reissun jälkeen ja ajattelin jakaa muutamia viimeaikasia kuvia näin kollaaseina. Meidän oli Manun kanssa tarkotus lähteä kotiin jo lauantaina, mutta kuinkas ollakaan me missattiin laiva, haha. Muistin, että lähtöaika oli yheksältä illalla enkä sen kummemmin varauslappuja tarkistellut. No, matkalla satamaan tsekkasin lappua ja tajusin, että laiva on lähtenyt kymmenen minsaa sitten ja meitä ei näy mailla halmeilla. Ajettiin siitä huolimatta terminaaliin, mutta eihän siellä ketään töissä enää ollut. No, ei muuta kun siskon luo yöksi ja varailemaan uusia lippuja päivälaivalle. Kyllä siinä aika lailla harmitti, mutta oli se aika huvittavaakin :D Näitä sattuu aina joskus! Mutta nyt niihin kuviin:

Hello! Now I finally have time to write you after our trip to Sweden and I thought I'd share some pictures from my mobile as well. Me and Manu were supposed to leave home on Saturday already but we missed the ship, haha. I remembered that the  departure time was at nine o'clock in the evening so I didn't really check it. Well, on our way to the harbour I was looking at the tickets. I realized that our ship has left ten minutes ago and we are still on our way to harbour. We visited the terminal anyway but sadly it was already closed. Well, we went back to my sister's place and started booking new tickets for the next morning. I admit that I was pretty annoyed but I can't deny that it was funny as well :D It happens! But now to the pictures:


jee
1. Pikkasen välipalaa lehtihaastattelun jälkeen. Nuo kuvassa näkyvät välipalapatukat on muuten älyttömän hyviä! 2. Kukkia mummalle! 3. Näkymää Hiltonin hotellihuoneen ikkunasta Nycissä. Yllätyin oikeesti, kun nuo rakennukset oli niin korkeita. 4. Maki sushia laivan buffet pöydästä. Oltiin tosi tyytyväisiä Tallink Siljan ruokaan, hytteihin, kauppoihin ja muutenkin koko laivaan. Meikä kyllä suosittelee testaamaan!

1. Having some snack after the magazine interview. Those Eat Natural bars are seriously so delicious! 2. Flowers for my granny! 3. A view from the hotel room in New York. I was honestly surprised about the height of the buildings, wow. 4. Some maki sushi from the buffet table of the ship. We were so happy with the food, cabins, shops and also everything else on Tallink Silja. I totally recommend!


koko

5. Tukholma on niin ihana ja kaunis kaupunki Vaikka en mä siellä ihan heti lähtisi yksinäni ajamaan, tiet ja liikenne oli sen verran jänniä! 6. Lisää hyväskää buffet pöydästä, nam. 7. Meikän pärstä ennen lehtihaastista. Tuo päivä oli ihan paahtavan kuuma, mutta ei saa valittaa, kun kerran aurinko paistaa! 8. Jälkkäriä IMTA:n palkintogaalassa. Kuva on vähän samea, kun valaistus oli niin himmeä, mutta kyllä tuosta sen verran selvää saa, että voin kertoa kuvassa olevan suklaavanukasta, macaron-leivos ja maapähkinävoita!

5. Stockholm is such a lovely and beautiful city Even though I wouldn't drive there alone immediately. The roads and traffic were just insane! 6. More delicacies from the buffet table, yum. 7. Selfie before the interview. That day was super hot but I don't want to complain if the sun is finally shining bright for days! 8. Dessert in IMTA's Award Night Celebration. The picture is a bit grainy because of the lighting but you can see that there's some chocolate pudding, macaron pastry and peanut butter in the picture if I tell you so, haha!

kokokokoko

9. Vilman kanssa lateilla Ocean Dragonissa. 10. Näkymää laivan sun deckiltä. En kyllä yhtään liioittele, kun sanon että tuntuu aina kun palaisi kotiin, kun tulee Ruotsin maalle. Jotenkin se kulttuuri ja kaikki muukin tuntuu niin omalta. Ja ollaanhan siellä käyty monet kerrat vuodessa moikkaamassa sukulaisia ihan vauvasta asti. Se on vaan suuri osa mua. 11. Oon ihan rakastunut noihin Bonaquan uusin minikokosiin makuvesiin! 12. Sipan ja Vilman kanssa Kropsussa hätistelemässä amppareita meidän kakuista ja juomista.

9. Had lattes with Vilma in Ocean Dragon. 10. View from the sun deck. I don't exaggerate when I tell that it always feels like coming home when visiting Sweden. The culture and everything else as well just feel so own. And of course it is partly because we have visited there many times a year since I was a baby, but also cause I have so many relatives there. It's just a huge part of me. 11. I'm so in love with those new mini sized sparkling waters by Bonaqua! 12. Sitting in a cafe with Siiri and Vilma trying to shoo wasps.


Nyt purkamaan laukkuja ja sassiin!
Now I'm going to unpack the bags!2 kommenttia on "Back from Sweden"
  1. Noi bonaquan minivedet on niin ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Söpö pullo ja vielä niin ihanan makusia! :)

      Poista