torstai 14. elokuuta 2014

Ajatuksia malleilumenestyksestäHeps! Mun pitäis olla paraikaa lukemassa joko terveystiedon ylppäreihin tai tekemässä ruotsin ainetta ja vähänkö ripeään tahtiin. Aattelin kuitenkin tulla kirjottamaan välissä blogiin, nimittäin mun aivojen työmuisti tukkeutuu pian (opin tämän fiinin termin psykan tunnilta joskus vuonna nakki ja muusi). On mulla vähän oikeeta asiaakin näiden nakkimakkara juttujen ohella ja aattelin kirjottaa siitä näin asukuvien kera. 


DSC_82001

Hat - Forever 21
Top - Urban Outfitters
Trousers - Calvin Klein
Shoes - Top Shop
Jewelry - H&M

DSC_81631

Oon nimittäin saanut joka päivä kommentteja tästä mallikisaan liittyvästä "kuuluisuudesta", tai no, tätä sanaa ihmiset käyttää. Äiti on välittänyt mulle paljon onnitteluja & tsemppiä ihmisiltä ja oon niistä tosi kiitollinen. On myös tosi ihanaa kun te jotkut tuutte moikkaamaan, saan siitä tosi hyvän mielen koko päiväksi. Kuulen kumminkin myös juttuja siitä, että puhutaan, että voi kun vain pitäisin jalat maassa eikä mulla nousisi niin sanotusti kusi päähän. Mä kyllä ymmärrän mitä tällä tarkoitetaan ja siksi haluankin ottaa tän asian puheeksi heti. Joissain lehtihaastiksissa oon kyllä tästä lyhyesti jo maininnut. Kun mä lähdin Amerikkoihin, en todellakaan odottanut minkäänlaisia palkintoja, ne tuli jopa mulle itselleni yllätyksenä. Halusin kokemusta ja ihania muistoja. Niitä mä lähdin pääasiassa tuolta hakemaan. Ajattelin, että vaikka kuinka mokaisin, niin se ei haittaa, mulla ei oo mitään hävittävää. Tuntuu myös tosi oudolta sanoa, että mua ei jännittänyt kilpailuissa oikeastaan ollenkaan. Mä vain menin fiiliksellä ja hymyilin, en edes miettinyt kävelyä sun muuta sen kummemmin. Halusin vain nauttia joka hetkestä!

DSC_81851


En kuitenkaan osaa sanoin kuvailla sitä onnellisuuden määrää, mikä mun sisällä kuohui, kun meikäläisen kuva näkyi screenillä voittajien joukossa. Se oli sellanen juttu mistä en oikeastaan osannut edes unelmoida. Siinä paikassa tajusin, että sillä ei oo mitään väliä kuinka pienestä maasta tuut tai missä landen perukoilla asut, kun vain luotat itseesi. Mä oon alusta asti sanonut, että mä en ymmärrä sellasia ihmisiä, jotka muuttuu vähänkin menestyksen takia joksikin muuksi. Mä oon saavuttanut tän omanana itsenäni ja sellasena aion myös pysyä. Kaikki läheiset, kaverit ja tutut on kannustaneet tässä ja heille oon tässä erityisen kiitollinen, nimittäin ilman näitä ihmisiä en ehkä olisi nyt tässä. Ja tietty te lukijat ootte olleet mulle suuri voimavara.

Mä haluan ja aion pysyä sinä Millana, joka nauraa ehkä maailman tyhmintä räkänaurua keskellä koulun ruokalaa, näyttäytyy kylillä collareissa, meikittömänä ja tukka sotkussa harva se päivä, arvostaa terveyttä & koulutusta ja tekee rakkaiden & ystävien vuoksi mitä vain. Koska nämä on niitä mulle kaikkein tärkeimpiä asioita elämässä. Ilman niitä mulla ei olisi mitään. Siksi asetan nämä asiat aina etusijalle. Oon rohkea ja heittäytyvä ihminen ja aion toki ottaa näistä mallijutuista kaiken irti. Mutta mä oon myös tietyllä tavalla tosi herkkä ja todella perhe/ystäväkeskeinen ihminen. Sen takia haluankin miettiä tarkasti näitä asioita. En halua asettaa itselleni tärkeimpiä juttuja toissijaisiksi tuosta vaan, kompromisseja täytyy kumminkin osata tehdä. Onhan tämä malleilu ollut mulle aina suuri haave. Haluan kuitenkin myös painottaa sitä, että oma itsensä täytyy aina säilyttää.  Tätä menestystä ei oo myöskään tuotu tarjottimella mun eteen. Oon tehnyt tän eteen tosi paljon töitä ja itkenyt monet kyyneleet, niin onnen, surun kuin stressinkin. Mutta tässä sitä nyt ollaan ja katsotaan mihin tie mut vie. Toivottavasti tajusitte edes jotain, mitä yritin sanoa ja kiitos jos jaksoitte lukea loppuun. Ootte ihania!20 kommenttia on "Ajatuksia malleilumenestyksestä"
 1. Oot ihanan aito :) Juuri sinun kaltaisten tuleekin menestyä elämässä.

  http://iinaneloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! Et ikinä arvaa kuinka hyvä mieli mulle tuli tästä kommentista <3 Kiitos ihan mahdottoman paljon, ihana kuulla että oot tuota mieltä :)

   Poista
 2. milla oot ihana ❤ tsemppiä ihan kaikessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä siellä oot ihana! <3 Kiitos älyttömästi! <3

   Poista
 3. ihana postaus, olet kyllä upea!♥ ja tosiaan kannattaa pitää ne jalat maassa, ja uskon että niin sie teetkin :)
  hyvää syksyn alkua kaunokainen♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Tuuli <3 Piristät mua aina näillä sun ihanilla kommenteilla :) Hyvää alkusyksyä sullekin ihanuus <3

   Poista
 4. Ihana sinä ja paljon tsemppiä kaikkeen!! <3

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana postaus ja aivan mahtavaa toi miten suhtaudut asiaan, ihailen sua tosi paljon tosta asenteesta! <3 Onnea vielä! ja hei kirjoititko joskus että Ilkka teki susta haastattelun? Olis tosi kiva tietää missä lehdessä se juttu on tai tulee olemaan vai onks se vaan joku netti juttu? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoista, tää lämmitti kyllä sydäntä! <3 Ja joo! Kyllä se haastis on ihan paperiversiossa :) Se lehti on lauantain 2.8. numero :)

   Poista
 6. sun blogi on kyllä aivan tajuttoman ihana ja vaikutat myös upeelta ihmisenä!! :) tsemppiä sulle jatkoon, mitä ikinä tuutkaan tekemään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, en osaa edes kiittää tarpeeksi <3 Kiitos, oot ihana! <3

   Poista
 7. Muo on nyt hirveesti blogiasi lukiessani kiinnostaa että mistä tämä sun malliurasi lähti käyntiin? En millään jaksaisi käydä näitä kaikkia postauksia läpi(:D), joten olisi kiva, jos kertoisit (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa kysyttiin että olisiko mulla kiinnostusta osallistua Suomen mannekiini 2014 kisaan ja tulin siinä ekaksi perintöprinsessaksi :D Siitä tää kaikki sitten lähti :D

   Poista
 8. Alotin lukemaan blogiasi kauan sitten, ja muistan miettineeni jo sillon, että sun kasvoissa on todellakin paljon sellasta, mikä vois viedä mallin tai muun vastaavan uralle. Aivan mahtavaa, että oot päässy kokemaan kaikkea erilaista, mitä ei ois voinu odottaakaan. Mutta ihailtavaa, että haluut pysyä "suomi-tyttönä" etkä lähteä tavoittelemaan amerikkaimagoa tai something like that :D Onnea ja menestystä nyt niin kirjotuksiin ku kaikkeen muuhunki!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihana kuulla, että oot seuraillu näin kauan! :) Kiitos ihan sairaan paljon sulle ihanista sanoista <3 Ne merkitsee mulle paljon :)

   Poista
 9. en todellakaaaaaan tarkota pahalla, mietin vaan että en ehkä kuitenkaan lähtisi kutsumaan itteeni malliks jos on yhessä/kahessa kisassa ollut. mun mielestä sitten kun on oikeesti painanu mallin töitä voi kyseisen tittelin itelleen suoda. mutta eipä totakaan oo mihinkään kiveen hakattu. häiritsi vain, ei sillä että et niitä töitä sais jatkossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kumminkin mielipiteestä! :)

   Poista
  2. Tosi mielenkiintonen postaus, kiva kuulla tosta maailmasta sun näkökulmasta kun esim itelleni se on täysin vieras :) ja aivan ihana asu!

   http://miira-liisa.blogspot.fi/

   Poista
  3. Voi kiitos paljon! <3 Ihana kommentti <3

   Poista