maanantai 7. heinäkuuta 2014

RUK Syke 244 kurssijuhla


Moi! Eilen kotiuduin Haminasta väsyneenä, mutta onnesta soikeena flikkana. Tuo kurssijuhla on kuulemma Suomen hienoin juhla heti Linnanjuhlien jälkeen ja nyt sen uskon! Lauantai alkoi ruusurynnäköllä ja ainakin multa pääsi itku, nimittäin se näytti vaan niin upeelta. Mulla ei oo, harmi kyllä, tuosta rynnäköstä yhtään kuvia, koska halusin vain keskittyä ihailemaan sitä! Sen jälkeen lähettiinkin hotelleille valmistautumaan iltaa varten ja haukkaamaan jotain välipalaa ennen juhlapäivällistä. 

Hey! I came home from Hamina yesterday and I was tired but super happy. I've heard that this party is the best party in Finland right after the Castle Ball and now I totally understand it.Saturday started with a rose charge and at least I shed a few tears because it looked absolutely amazing. Sadly, I don't have any pictures of that but I just wanted to enjoy the moment! After the charge we left towards our hotel to get ready for the night and have something to eat before the dinner.


DSC_6666

DSC_6729

DSC_6736

DSC_6735

DSC_6670

DSC_6683

Onneksi Hetankin poikaystävä on RUK:ssa niin sai jakaa tän mahtavan kokemuksen yhen parhaimman ystävän kanssa. Ollaan puhuttu tästä jo pari kuukautta ihan täpinöissä ja nyt se on jo ohi! Mutta voin kyllä sanoa, että tuo oli yksi mun elämän parhaimmista kokemuksista. Koko viikonloppu oli ikimuistonen isolla i:llä. Nyt alotan vielä kerran katsomaan Sinkkiksen jaksot alusta asti. Se on vain niin hyvä sarja!

Luckily Heta's boyfriend is also in ROTC so I was able to share this wonderful experience with one of my bestest friends. We've been talking about this with excitement for at least two months and now it's over! But I can honestly say that this was one of the best experiences of my life. The whole weekend was truly unforgettable! Now I'm gonna start watching Sex and the City one more time from the beginning. It's just so good!

12 kommenttia on "RUK Syke 244 kurssijuhla"
 1. Oli mahtavaa :*

  T. Heta

  VastaaPoista
 2. Eih näyttää niin ihanalta!! Mikä hiton ruusurynnäkkö saako tarkennuksen XD ja toinen mitä oon miettiny, tanssittekste siellä juhlassa? jos tanssitte niin miten kaikki osaa jos kukaan ei oo harjotellu mitään wtff ikuinen mysteeri mitä oon miettiny varmaan ties kuinka kauan mutten oo koskaan muistanu kysyä keltään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusurynnäkössä me avecit mennään kaikki samaan paikkaan odottamaan kun nuo upseerioppilaat marssii ja siinä on kaikkea muutakin hienoa esim jotain tyttöä kosittiin :D Niillä on ruusut suussa ja kun ne saa käskyn niin ne juoksee meidän aveccien luo ja antaa ruusut meille :D Ja joo siel saa kyllä tanssia jos haluaa ja mitä tanssia ny ikinä haluaakaan :D

   Poista
  2. Oho mahto olla aika ikimuistonen kosinta :D tai koska nyt ei olis.. kiitos selvennyksestä XD

   Poista
 3. Wau, tämmösestä en oo ikinä kuullukkaan! :D kuinka söpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeeta! :) Kaikkien pitäis kokea tuo!

   Poista
 4. ihanan kuuloinen viikonloppu ja sinä taas niin kaunokaisena!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa! <3 Ja kiitos miljoonastibiljoonasti kaunokainen! <3

   Poista
 5. Mistä tuo upea mekko on peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nellyltä tilasin vähän ennen kurssijuhlaa :-)

   Poista