torstai 3. heinäkuuta 2014

New hair! (video)Vaihtakaa parhain laatu! ☺10 kommenttia on "New hair! (video)"
 1. Vau,raidat sopii sulle tosi hyvin!♡ nii ja pitäkää hauska kurssijuhla :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Elina! <3 Pidetään, tulee varmasti huippua! :)

   Poista
 2. Et ole ainut jolla on traumoja kampaajalle menosta. Mulla kävi tuossa 4 vuotta sitten semmoinen vahinko, etten ole sen jälkeen kampaajalle astunutkaan, kuin vanhojenpäivänä kampauksen tekoon. Tosiaan halusin rikotun polkkatukan ja siitä sainkin täysin poikatukan joka oli kynitty niskasta 2-3 cm mittaseks ja naamoja kehystävä tukka tuli juuri ja juuri tuohon leukaluulle. Jääräpäisenä tyttönä tappelin niin pitkään kampaajan kanssa maksupuolesta, että lopulta sain tämän karmivan leikkuun ilmaiseksi. Täsmennyksenä tähän vielä se, että ennen kampaajalle menoa hiukseni olivat alaselkään saakka, joten muutos oli järkyttävän suuri. Tästä olen sitten kasvattanut hiuksia ja vihdoin ne ovat puoleen selkään saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho!! Varmasti ollu aika shokki, varsinkin kun hiukset kasvaa takaisin aika hitaalla tahdilla :o Mutta onneksi oot saanu kasvatettua! :)

   Poista
 3. voi kun oot ihanan pirtee tossa videolla!♥ ja noi raidat sopii tosi hyvin!! :)
  miullakin on huonoja kokemuksia hiusten värjäämisestä kotona, yleensä on käynyt niin että olen tavoitellut sellaista ihanan suklaanruskeaa sävyä ja lopputulos on ollutkin sitten musta.. ei kovin imarteleva lopputulos tälle miun vaalealle naamalle :D kerran taas äitini teki -tai yritti tehdä- miulle raitoja tummanruskeaan tukkaan ja loppujen lopuksi ne olivat oranssit ja aivan epätasaiset! se oli ehkä elämäni hirvein hiuskokemus :D nykyään pitäydyn melko luonnollisessa hiusvärissä joten mokiakin tulee vähemmän! ;)

  hyvää viikonloppua kaunokainen!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww voi ihana kuulla ♥ Hupsista keikkaa! Mäkin oon kuullut että ton suklaanruskeen värin kanssa tulee tosi usein musta lopputulos :o Ja voi ei, voin kuvitella minkälainen fiilis sulla on ollu sen värjäyksen ja raidotuksen jälkeen :D
   Hyvää viikonloppua sullekin ihanuus ♥

   Poista
 4. Ihanat hiukset sopii sulle tosi hyvin!<3 Missä parturissa kävit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti tosi paljon! <3 Kävin Muotikutrilla :)

   Poista