perjantai 11. heinäkuuta 2014

More about New York


Moi! Asukuvien myötä ajattelin tulla kertomaan vähän tarkemmin New Yorkin matkasta, jonne lähtö onkin jo ensi viikon lauantaina. Jos te ootte lukeneet sen Iltalehti-postauksen, niin tiedätte edes vähän tarkemmin mihin mä oon lähdössä. Suomesta lähtee siis mun lisäksi kisaamaan kolme tyttöä: Alisa, Julia ja Emma. Ollaan tavattu tyttöjen kanssa muutaman kerran ja tullaan onneksi tosi hyvin juttuun. Kaikki tytöistä on aivan ihania, positiivisia ihmisiä ja oon kiitollinen, että matkalle saa lähteä juuri heidän kanssa. Mukaan tulee myös tyttöjen vanhempia, meidän mallivalmentaja mallitoimistolta ja mun kanssa Nykiin lähtee iskä. 

Hey! I thought about telling you a bit more about the next week's trip to New York. If you have read my previous posts, you may have a good idea about where I am going. So, Finland has four participants including me, Alisa, Julia and Emma. I've met the girls a few times and luckily we get along very well. All of the girls are absolutely amazing and I'm thankful that I'm able to go for a trip with them. Some of girls' parents, our modelling coach with her sons and my dad are also coming with us to New York. 

DSC_6863

Kilpailun järjestää siis IMTA ja sinne tulee satoja mallitoimistoja ympäri maailmaa. Kisasta on ponnahtanut pinnalle mm. Eva Longoria ja Jessica Biel. Ite osallistun kuuteen osakilpailuun: TV-beauty osioon, jota varten täytyy opetella neljä tv-mainosta, farkkukilpailuun, uimapukuosuuteen, runwayhin, meikkikilpailuun ja fashion printtiin. Tietty siellä on myös erilaisia casting tilaisuuksia, agenteille esittäytymistä, iltajuhlia ja paljon muuta. Multa kysytään tositosi paljon, että kuinka paljon mua jännittää. Tuntuu oudolta myöntää, mutta mua ei oo oikeasti tähän asti jännittänyt yhtään. 

The competition is arranged by IMTA and there will be hundreds different model agencies around the world. Eva Longoria and Jessica Biel, for example, have become known from the competition. I'm attending six competitions that are tv beauty, jeans competition, swimwear competition, make up competition, runway and fashion print. Of course there are also different castings, agent overviews, night celebrations and a lot more. I get a lot of questions about how nervous I am. It feels strange to admit actually, that so far I haven't been nervous at all.

DSC_6829

Nyt mua on kuitenkin alkanut jännittää tosi paljon ja oon ihan täpinöissäni. Ja varmasti jännittää vielä enemmän, kun näen Hilton hotellin kisapaikan.Enhän mä todellisuudessa edes tajua kuinka isosta asiasta on kyse, mutta tietysti kaikki on selitetty ja tiedän mihin oon ryhtymässä. Mulla ei oo läheskään yhtä paljon kokemusta kuin ulkomaisilla kilpailuun osallistuvilla. Mä oon ollut tasan yhdessä mallikisassa Suomessa, joka oli siis se Suomen mannekiini 2014, jossa tulin ekaksi perintöprinsessaksi. Mutta mä oon päättänyt sen, että mä teen vain parhaani, oon oma itseni ja katson mihin se tällä kertaa riittää.  En todellakaan halua ottaa kisasta kauheita paineita ja stressata, sillä tää on ainutlaatuinen kokemus ja haluan vain nauttia siitä. Jos mokaa niin mokaa, se ei oo niin iso juttu, se on inhimillistä. Ja niin kuin oon jo aiemminkin sanonut, niin saavutusten ja unelmien eteen pitää tehdä töitä, kaikkea ei tuoda tarjottimella sun eteen. 

Anyways, now I'm starting to be very nervous and really excited. And I'll surely be even more nervous when I attend the Hilton hotel and see everything. The fact is that actually I don't even realize how big thing this is but of course I've been explained and told everything useful, so I know where I'm going to. I have also much less experience compared to other competitors. I've attended one modelling competition here in Finland which was the Mannequin of Finland 2014 and I was placed the second. But I have decided that I will just do my best and be myself and we'll see how it goes. I really don't want to feel pressure and stress too much about it because this is a unique opportunity and I just want to enjoy it. If I mess up, I mess up. It's not that big of a deal, we're all humans. And as I've said before, you have to work for your dreams and achievements. 

DSC_6908

 Ja ainakin omasta puolesta voin sanoa, että vaikka epäonnistuisin monta kertaa niin mielummin muistelisin vanhana niitä hauskoja tai ei niin hauskoja juttuja, joita on matkan varrella tapahtunut, kuin eläisin elämääni jossitellen ja vain unelmoiden siitä mitä olisi voinut tapahtua jos olisin yrittänyt. Jos ei koskaan yritä, ei koskaan tiedä mitä voi saavuttaa. Ei saa koskaan tietää sitä millaista elämä olisi jos olisikin onnistunut. Mutta mitä sitten vaikka epäonnistuisikin? Kukaan ei oo virheetön ja elämä on ainaista oppimista. Senhän takia me täällä ollaan. Oppimassa lisää itsestämme, lisää muista, lisää maailmasta, lisää elämisestä. Mä oon aina ajatellut, että jokainen asia joka eteen tulee tapahtuu tarkoituksella. Se joko tekee sut onnelliseksi, opettaa, vahvistaa tai viisastuttaa. Oon tosi onnellinen tästä tilaisuudesta ja yksi mun unelmista on toteutumassa. Haluun myös kiittää teitä kaikesta tsempistä mitä te ootte antaneet, kaikki ne ihanat kommentit antaa mulle tosi paljon voimia! <3

And at least from my point of view I can say that even though I failed many times, I'd rather look back those funny or not-so-funny things that happened to me than lived my life only dreaming about what could have happened if I had gone ahead and tried. If you never try, you'll never know what you are able to achieve. You'll never know what would your life be like if you had succeeded. But who cares if you fail? Nobody's perfect and life is learning. That is why we're all here. Learning more about ourselves, more about others, more about the world, more about life. I've always thought that everything that happens to you happens for a reason. It either makes you happy, teaches you, strengthens you or makes you wiser. I'm really happy about the chance I've got and one of my dreams is coming true. I also want to thank you for all the energy you have given me and all the lovely comments from you give me so much power! <3


20 kommenttia on "More about New York"
 1. ihan hurjasti tsemppiä sulle sinne! :-)

  VastaaPoista
 2. mistä sun edistymistäsi voi seurata?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein taida olla suoraan sellasta paikkaa, harmi kyllä :( Tietty täällä blogissa kerron matkan jälkeen kaiken ja päivittelen aina jos sillä rintamalla tulee jotain uutta :)

   Poista
 3. Tää on kyllä todella mahtava juttu :) Onnea kovasti kisoihin! <3

  VastaaPoista
 4. tosi paljon tsemppiä ja onnea kisoihin! ja varmasti tulet pärjämään hyvin omana itsenäsi ja muutenkin koska olet ihan malliainesta!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuuli! Sä oot niin ihana kun aina tsemppaat! <3

   Poista
 5. Wouu, siis ihan huikeeta! :) Paljon tsemii kisoihin ja koko matkaan!! :)

  VastaaPoista
 6. Maksatteko ite noi matkat Nykiin? Paljon tsemppiä sinne teille kaikille, ihan älytön mahdollisuus! :)

  VastaaPoista
 7. Sussa on sitä potentiaalia ja sä pystyt siihen, teet vaan parhaasi ja oot oma itses! :) Hurjasti onnea kisaan ja ihania nuo asukuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos hirmusesti ihanan kannustavasta kommentista! <3

   Poista
 8. Täydellinen tuo adidaksen paita <3

  VastaaPoista
 9. Milla, you are such a good looking woman, love your blog!

  VastaaPoista
 10. mahtavaaa kun oot noin jalat maassa etkä ota turhia paineita! onnea paljon kisaan:-)

  VastaaPoista