maanantai 28. heinäkuuta 2014

Modelling competition, New York


Moikka! Apua mistähän mä alottaisin...Ensinnäkin tuo matka oli yksi mun elämän parhaimmista kokemuksista ja oon tosi kiitollinen kaikille, jotka teki tästä mahdollista. En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta mikä siellä kilpailuissa tuli ja sain sen lisäksi olla osana ihanissa gaaloissa ja tavata alan huippuja. Olin ihan ällikällä lyöty, kun viimeisenä päivänä palkintogaalassa mun kuva ilmestyi neljälle isolle screenille muiden mun sarjan voittajien kanssa ja sain lähteä lavalle hakemaan palkintoa. Sain yhteensä neljä kunniamainintaa, joka oli eniten kunniamainintoja omassa sarjassani. Sain kunniamaininnat Fashion Printistä (kuvista), runwaysta, meikkikisasta ja farkkukisasta. Sijoituin näillä kuudennelle sijalle kaikista mainosmalleista. 

Hey! I don't even know where to start...At first, the trip was one of the best experiences of my life and I'm really thankful to everyone who made this possible. I can't describe the feeling in words that I got on stage and I was also able to be a part of amazing galas and meet the pros of the modelling & talent industry. I was totally shocked when I saw my picture displaying on four huge screens among the other winners of my division and I was told to come on stage to get my prize. I got four honorable mentions which was the most in my division. I got the honorable mentions of Fashion Print, runway, make up competition and jeans competition. So, I took the sixth place of all the female commercial models.


imtaaa

collage
Meikäläinen ja ihana Alisa <3 Me and lovely Alisa <3

Näyttökuva (4)

Näyttökuva (5)

Näyttökuva (16)

Kaikkein tärkein asia, mitä tuolla matkalla sain oli kuitenkin ihanat uudet ystävät. Varsinkin Alisasta tuli mulle tuon viikon aikana ihan älyttömän tärkeä. Tuettiin ja kannustettiin toisiamme asiassa kuin asiassa. Oon myös superonnellinen Alisan puolesta nimittäin Alisa tuli ykköseksi niin omassa Junior Model - sarjassaan kuin myös voitti koko mallipuolen! En osaa kuvailla sitä onnen määrää mikä meistä molemmista hehkui sen jälkeen. Itkin onnesta Alisan puolesta ja oon tytöstä niin älyttömän ylpeä
 
Kaiken kaikkiaan tuo kokemus oli kuitenkin ikimuistoinen ja nyt pitää katsoa mihin tie johtaa. Etenkin Japanissa ollaan kuulemma kiinnostuneita, mutta mun pitää nyt tarkoin miettiä minkälaisia päätöksiä teen. Tässä on nyt vielä aikaa miettiä! En oo nimittäin sellainen ihminen, joka muuttaa arvojaan jonkin takia ja asettaa toiset itselle tärkeät asiat toissijaisiksi, vaikka mallinhommat kiinnostaakin tosi paljon ja ymmärrän tilaisuuden ainutlaatuisuuden. Itseään ei saa kuitenkaan koskaan kadottaa. Kerron matkasta myöhemmin vielä lisää, mutta nyt meen lepäämään, nimittäin kärsin vieläkin jet lagistä, haha. Jos teillä on jotain kysymyksiä mielessänne liittyen ihan mihin vaan, niin vastaan niihin kyllä mielelläni!


The most important thing I got on this trip are new lovely friends. Especially Alisa became very very important to me during this week. We supported and encouraged each other in everything. I'm also super happy for Alisa because she won her own Junior Model - division and also the whole modelling competition! I can't even describe how happy we were after that. I cried for happiness and I'm truly proud of her

After all the experience was memorable and now I have to see where the path takes me. I heard that they are interested in me especially in Japan but I have to think carefully about my decisions. I have time to think! And I'm not that kind of a person who changes herself because of one thing and puts the other important things on the second place even though I'm truly interested in modelling and I know how special this opportunity is! I just think that you should never lose yourself and the person you are. I will tell more about the trip later but now I'm going to rest because I'm still jet lagged, haha. If you have questions about anything, you can always ask, I'll gladly reply!


27 kommenttia on "Modelling competition, New York"
 1. Oi vitsi, paljon onnea molemmille ♥ Saanko kysyä minkä pitusia te molemmat ootte :--) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Mä oon 171 cm ja Alisa 182 cm :)

   Poista
 2. Sulla oli varmasti ihana reissu ja onnee hurjasti, sulle ja uudelle ystävällesi Alisalle!! ♥ Oliko matkalla koko ajan jotain vai saitteko myös ns. Omaa aikaa? Kuinka paljon siellä oli muuta porukkaa? (:

  Ois muute ihana jos saisin kommentin takas mun blogiin. Viivisti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, kiitos älyttömästi <3 Aika paljon oli ohjelmaa mutta oli meillä myös vapaa-aikaa :) Kilpailijoita siellä oli lähemmäs 10 000 ja sitten agentteja ja tuomareita yms. oli ehkä pari sataa :)

   Poista
 3. Oot kyllä tosi kaunis! Ja paljon onnea sulle ja Alisalle! :)

  VastaaPoista
 4. onnea hirmuisesti teille molemmille!<3 tuo oli varmasti ikimuistoinen kokemus ja etköhän sie jatkossakin pääse käsiksi tuohon mallimaailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Oli kyllä ihanaa! Nyt pitää vain katsoa että minkälaisia sopimuksia tarjotaan ja minkälaisia sitten allekirjoittaa jos niin käy :)

   Poista
 5. Oh my, oot suorastaan lumoava oikeesti! Onnee ihan mielettömästi! :-)

  VastaaPoista
 6. Herranjumala toi Alisa! :O en ihmettele että voitti..

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavaa! Onnea hurjan paljon ♥ Odotan kovasti seuraavaa postausta matkasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmusesti! <3 Postausta on tulossa kyllä piakkoin, nimittäin oon itekin niin innoissani noista Nycin kuvista! :)

   Poista
 8. Huhhuh, ihan mieletöntä Milla! Tuli niin hyvä mieli tästä postauksesta, miten hienosti teillä oli mennyt - yleensäkin tuonne pääseminen on jo niin huikee saavutus (': Onnea ja menestystä tulevaan, ja sen oman tien löytämiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoin kuvailla kuinka ihana fiilis mulle tuli tästä kommentista! Kiitos hirveän paljon, oot ihana! <3

   Poista
 9. Voi varmaan aivan ikimuistoinen kokemus! Onnea tosi paljon sulle ja aliisalle!♥ Oli varmasti paljon upeita kanssakilpailijoita ja silti sijoituitte noin hyvin! Oikeesti aivan upea suoritus, upeaa te!!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikeet muistot kyllä jäi reissusta! :) Ja kiitos hirmusesti ihanasta kommentista, et arvaakaan kuinka paljon se mulle merkitsee! <3

   Poista
 10. VAU! Ihan hulluna onnea teille molemmille!<3 Hirveän järkevästi puhuit tuossa noista tulevaisuutta koskevista jutuista, arvostan sua nainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos upeus! <3 Ihana kuulla että oot tuota mieltä, se tsemppaa tosi paljon <3

   Poista
 11. Oiettä! Kuulostaa nii ihanalta reissulta ♥ ja noi sun kuvat oli kyl mahtavia! (: paljo onnea viä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos Elina! <3 Ja tsemppii sulle sinne armeijaan :) Varmasti tosi mahtavaa!

   Poista
  2. Kiitos ♡ kyllähän tää on! :3

   Poista
 12. Oon niin onnellinen että sain tavata niin ihanan ihmisen kun sä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tuli ihan itku silmään <3 Samat sanat! Oot paras :)

   Poista