torstai 15. toukokuuta 2014

Perfect green smoothie!


Moikkamoi! Oon nyt muutaman päivän ollut tavallista kovemmalla vitamiinikuurilla, että tämä flunssa parantuisi vähän nopeammin. Vannon vihreiden smoothieiden nimeen, sillä ainakin meikäläinen on huomannut niiden plussat. Aluksi sekoittelin näihin smoothieihin pelkästään vihreän värisiä rehuja, mutta ei sen tarvitse niin mennä! Vihreään smoothieen saa sekoittaa mitä ikinä mieleen juolahtaa, kunhan lisää joukkoon jotain kunnon vihreää powerplanttia, esimerkiksi pinaattia. Eilen kokeilinkin ihan uudenlaista smoothieta ja haluan nyt jakaa sen teillekin! 

Hey! I've been on a proper vitamin cure now for few days hoping that my flue would disappear sooner! I love green smoothies mostly because of their good taste and various health benefits that I've noticed. First I was adding only green things into green smoothies but why it should be like that? You can blend together whatever you want as long as you remember to add in the most important thing, something green and powerful, like spinach. Yesterday I tried out something completely new and I want to share it with you now!


DSC_5789

Blendaa:

1 appelsiini
1 banaani
1 mango
kourallinen pinaattia
parisen desiä maustamatonta luonnonjugurttia
274-seedling
Blend together:

1 orange
1 banana
1 mango
fistful of spinach
a couple cups of natural yoghurt


DSC_5799

Tästä smoothiesta tuli ehdottomasti mun tän hetken lemppari ja mulle on jo tullut mieleen niin monenlaisia eri variantteja tästä! Tästä tulikin mieleen, että appelsiinia kannattaisi lisätä melkein jokaiseen smoothieen, nimittäin se on yksi tehokkaimmista sairauksia torjuvista hedelmistä ja yksi parhaimmista C-vitamiinin lähteistä. Se auttaa myös ihoa pysymään terveenä ja pehmeänä. Lisäksi se on tietysti vielä älyttömän hyvää

This smoothie became my absolute favourite at the moment and I have already created so many different variants of this in my head! And yeah, you should absolutely add oranges to all of your smoothies because it provides resistance power against infectious agents and it's one of the best sources of vitamin C. It also helps your skin stay healthy, glowing and soft. And of course, it's ridiculously tasty

DSC_5823


Mitäs piditte ohjeesta ja haluaisitteko mun postaavan näitä jatkossakin?

What do you think of this smoothie and would you like me to do posts like this in the future, too?


4 kommenttia on "Perfect green smoothie!"
 1. Lisää vaan tämmöisiä tulemaan!! :) Itsekin hurahtanut smoothieihin ja fruitieihin viime aikoina.

  VastaaPoista
 2. pakko kokeilla, kiitos tästä !! :) mielikuvituksen käyttöähän noiden ihanuuksien teko on mutta jaa ihmeessä sun lempparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mielikuvitustahan näissä tarvitaan! Mutta ihana kuulla että näistä postauksista tykkäät! :)

   Poista