maanantai 26. toukokuuta 2014

London part 2Moikka! Mun viikonloppuun kuului matkustamista, shoppailua, aurinkoa, tutustumista Manun RUK - hommiin ja käämien palamista jääkiekon parissa. Ja niin kuin alias Mertaranta sanoo, niin en kerennyt edes kissaa sanoa, kun oli jo maanantai. Huomenna mulla on luvassa Nykin kisaa varten kasvokuvaus Vaasassa ja loppuviikko onkin sitten sellaista päättäreiden odottelua. Nyt kuitenkin vielä muutama sana lisää meidän ihanasta Lontoon matkasta! 

Hey! My weekend consisted of travelling, shopping, enjoying the sun, exploring what Manu does in the army and losing my mind watching the hockey world cup. My weekend went so fast that I can't even believe it's Monday already. Tomorrow I'm going to have a photo shoot in Vaasa for the New York competition and the rest of the week will pass by waiting for the beginning of the summer holiday. But now I'm going to share a few more things about our lovely trip in London!


10

8

4

Käytiin kaffilla Ellun työnä Buckingham Palacessa.
Of course we went to say hi to the Queen!

3

11

9

7

2

1

5

6


Meidän piti Vilman ja Sipan kanssa valita, että mennäänkö me vahakabinettiin vai musikaaliin, nimittäin haluttiin testata kumpaakin, mutta ei yksinkertasesti ollut aikaa. Päädyttiin sitten musikaalilippujen aletiskille ja saatiin about 40 eurolla liput tuonne Jersey Boys musikaaliin. Mulle jäi siitä tosi hyvä fiilis, joten jos käytte Lontoossa niin tsekatkaa ihmeessä joku musikaali tai jäätte paljosta paitsi! Multa kyseltiinkin aiemmassa postauksessa, että mitä vinkkejä mulla olisi Lontooseen lähtijöille. Ihan ekana mulle tuli mieleen, että meille hankituista päivän Travel Cardeista oli tosi paljon hyötyä, nimittäin niillä sai matkustaa niin paljon kuin sielu sieti yhden päivän aikana. Kannattaa myös oikeasti kysellä paikallisilta apua, eikä tuijotella päivät pitkät karttaa. Niin pääsee paljon helpommalla varsinkin, kun paikalliset oli kaikki niin mahdottoman mukavia! Nyt tsekkaamaan sähköpostit ja sen jälkeen kuolemanreeniin salille!

Me, Vilma and Siiri had to choose between the waxworks and a musical because we really wanted to test both but we didn't have time. We ended up buying sale tickets for the musical called Jersey Boys. I didn't know anything about it before but I was delighted that the musical was actually pretty awesome! So, if you visit London, you absolutely must see some musical or you'll miss a lot. I got a few questions concerning travelling to London and you asked some tips. Firstly I would say that the Travel Card is an awesome invention! With that you can travel as much as you want inside London during one day so if you're going to London, definitely get one. I also recommend asking locals for help instead of staring at the map for hours. The people are very nice and this way you get where you want to go a lot faster. Now I'm going to check my e-mails and after that I'm heading to the gym!4 kommenttia on "London part 2"
  1. mitä pidit haminasta? tai kiertelittekö yhtää kaupungilla vai vaan rukin alueilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enimmäkseen rukin alueilla mutta tuli siellä kaupungillakin kierrettyä ihan mukavasti :) Mun mielestä oli tosi kaunis paikka :) Mun isä on kotosin etelästä joten siellä Haminassa tuli jotenkin 'kotoinen' olo kun kuuli puhuttavan samanlaista murretta kun iskä ja myös minä osittain :D

      Poista