tiistai 29. huhtikuuta 2014

What's up?


Moikka! Messujuonnot ja muotinäytökset meni hyvin ja niistä on siis selvitty. Oli kokonaisuudessaan tosi kiva messuviikonloppu, mutta siitä sitten myöhemmin postauksen muodossa. Käytiin Vilman ja Sipan kanssa lauantaina kesän ekoilla pehmiksillä, tai kuten meikäläinen sanoo "lödeillä". Oli kiva istuskella ulkona auringossa ja vain puhua niitä näitä. Illemmalla käytiin vielä Seinäjoella ja siellä oltiinkin sitten koko loppuilta. Alkuviikko on menny tosi nopeesti kaiken tän Lontoo-hässäkän keskellä, ootan tota matkaa niin täpinöissäni!

Hey! Hosting and the fashion shows went well and I'm still alive! The fair was very nice after all but I'll tell more about it later. Me, Vilma and Siiri decided to have this summer's first ice creams on Saturday and it was just so nice to chill outside in the sun and talk about everything. Later in the evening we headed to Seinäjoki and stayed there the rest of the evening. Beginning of a week has been very busy in the middle of all this London stuff and I admit that I'm so freaking excited about the trip already!


DSC_4984

DSC_5062

Oon löytäny mun uuden suosikki kivennäiseden! Tää Bonaquan Explore makuina mango ja acai-marja
I've found my favourite soda! Bonaqua's Explore that tastes like mango and acai berries

DSC_4983

DSC_4954

Tein Manulle suklaisen synttäripäiväkakun ja opin vihdoin ja viimein tekemään ite noita ruusuja, jes :D
I made this chocolate cake to Manu on his bday and I finally learnt how to make those roses myself! :D

DSC_5074


Huomenna onkin sitten viimenen koulupäivä ennen vappua ja aateltiinkin Mikon ja Eeron kanssa pitää pieni leffamaraton ja sen jälkeen suunnata baariin. Saa nyt nähdä kuinka sankoin joukoin ihmiset on huomenna pilettämässä ja hortoilemassa ympäriinsä. Tuosta leffamaratonista tulikin mieleen, että käytiin viime viikonloppuna katsomassa tuo The Amazing Spiderman 2 ja oli kyllä ihan järkyttävän hyvä leffa! Kaikki efektit sun muut oli vain tehty niin helkkarin upeesti. Tietysti mä poruakin väänsin sitten koko leffan loppuun asti sattuneesta syystä, mutta loistava se oli. Mitä mieltä te ootte tuosta uudesta Spidermanista? Nyt mä meen tästä kirjottamaan äikän tekstitaitoa ja sen jälkeen pistän Game of Thronesin pyörimään. Moikkamoi ja klara vappen!

Tomorrow is the last school say before May Day and me, Mikko and Eero though about having a movie night and after that we will be heading to a bar. Have to see how many people there are partying tomorrow. Talking about movies, we went too see The Amazing Spiderman 2 on Friday and it was just so awesome! All the effects and everything were just perfectly made! Of course I cried for the rest of the movie because of one specific reason but yeah, it was just great. What do you think about the new Spiderman? Now I'm going to finish my literature essay and after that I'll start watching Game of Thrones. Bye bye and happy May Day everyone!


6 kommenttia on "What's up?"
 1. Nams, mikä kakku! Muutenkin sun blogi vaikuttaa tosi kivalta!:-)
  http://linssin-takana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. se spiderman oli kyllä tosi hyvä! olin siskon kanssa ennakkonäytöksessä kattomassa ja mekin kyllä itketiiin leffan aikana useammin kuin kerran :D

  http://riikkarawr.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi eikä! En oo ainoa joka itkee melki joka leffassa :D

   Poista
 3. Ihanan raikkaita ja hyvänlaatuisia kuvia! Toi suklaakakku näyttää niiiiin syötävän hyvältä :P

  VastaaPoista