sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lemon Juice & Glycerine


Moikka! Sain muutama viikko sitten Transmerilta testattavaksi muutamia Lemon Juice & Glycerinen tuotteita ja meikäläinen on nyt testaillut niitä innokkaana ja ahkerasti! Lemon Juice & Glycerine on vieläkin Suomen suosituin käsivoidemerkki ja tuoteperheen valikoimasta löytyy jos jonkinmoisia tuotteita moneen käyttöön. Niinkuin tuosta nimestä voi jo päätellä, monessa tuotteessa on käytetty sitruunaa, mutta muitakin ihania tuoksuja löytyy! Kerron alempana vähän tarkemmin jokasesta tuotteesta. 


DSC_3953

DSC_3946

Kevyt käsivoide, sitruuna - En tykkää käsivoiteista, joiden imeytymistä täytyy odotella tuntitolkulla. Tämä käsivoide imeytyy nimensä mukaisesti tosi nopeesti ja tuoksuu ihanasti sitruunalta. Voide sisältää A- ja E-vitamiineja sekä kynsiä vahvistavaa keratiinia. Jes! Tätä voidetta löytyy isommassa koossa pumpullisessa pakkauksessa ja pienemmässä koossa tuubissa, jota on helppo kantaa mukana pikkusessakin laukussa.

Nestesaippua, limetti - Oon käyttänyt nyt monta vuotta pelkästään voidemaisia käsisaippuoita, nimittäin mun iho kuivuu todella nopeasti eikä nestemäinen käsisaippua tulisi kuuloonkaan. Testasin kuitenkin tätä vähän varauksella ja oikeasti hämmästyin. Tämä puhdistaa hellävaraisesti eikä kuivata ihoa! Tuoteselosteessa lukee, että saippua sisältää ihoa hoitavaa glyseriiniä, joten taitaapi johtua siitä. Peukut pystyyn tälle tuotteelle (Y)

DSC_3940

Vaahtosaippua, puuvilla-sitruuna - Tämän tuotteen koostumus on ihanan pehmeä ja tätä on hauska käyttää! Oon aina ollut ihan onnessani kun esimerkiksi lentokentällä on ollut tän tyylistä vaahtomaista saippuaa. Nyt mulla on sitten tällanen purkki kotonakin kovassa käytössä! Vaahtosaippuathan on kaksi kertaa riittosampia kuin normaalisaippuat, joten ei taatusti lopu kesken. Plussat myös ihanasta tuoksusta

Jalkavoide, sitruuna - Mä vähän toistan itseäni ja sanon saman jutun jalkavoiteen kohdalla, kuin käsivoiteenkin kohdalla. En vain jaksa odotella voiteiden imeytymistä puolta päivää ja varsinkin jalkavoiteen kohdalla tämä aatos oikein korostuu. Joskus pitää kirjaimellisesti kävellä varpaillaan jalkavoiteen levittämisen jälkeen, ettei lattiaan jää hirveesti kinttujen kuvia. Tän voiteen kohdalla ei tarvitse alkaa konstailemaan, nimittäin tämäkin imeytyy hetkessä. Voide sisältää 15 % kosteuttavaa shea-voita, joka pehmentää ja hoitaa ihoa. Meikä tykkää!

DSC_3928

Perinteinen käsivoide, sitruuna - Tätä rasvaa ei voita sitten mikään! Mä oon testaillu kaikenlaisia käsivoiteita ja mistään ei oikein oo muodostunut mun kestosuosikkia, mutta nyt oon löytänyt sen mun lempparin. Tämä on älyttömän kosteuttavaa ja pehmentävää. Plussaa vielä raikkaasta tuoksusta!

DSC_3924

Suihkusaippuat, puuvilla, avokado & sitruuna, lime & jogurtti - Uutuutena kauppohin on nyt tulleet nämä kolme eri tuoksuista suihkusaippuaa! Puuvillan tuoksuinen saippua sisältää puuvillan siemenöljyä, joka hemmottelee ihoa ja antaa tuotteelle ihanan puhtaan tuoksun. Lime & jogurtti suihkusaippuaa voi käyttää myös hiuksiin, jos vaikka lempishampoo unohtuu treenikassista. Avokado & sitruuna on näistä kolmesta mun henkilökohtainen lemppari herkullisen tuoksun ja hoitavan koostumuksen takia


Kaikki tuotteista on valmistettu ja kehitetty Suomessa. Ootteko ite tykänneet Lemon Juice & Glycerinen tuotteista? Kertokaa ihmeessä! Jos ette oo vielä kokeilleet, niin kannattaa ehdottomasti testata, meitsi ainakin suosittelee :) 


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti