sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Suomen mannekiini 2014 ja Suomen mainosmalli 2014 - kilpailu


Moikka! Eilen oli siis ne mun aiemmin mainitsemat Suomen mannekiini-kisat Seinäjoella. Mua jännitti tosi kovasti, nimittäin en oo ikinä osallistunut mihinkään tuollaseen kisaan. Aamusta meidän hiukset laitettiin ja meidät meikattiin ja sen jälkeen alettiinkin harjottelemaan vielä viimeset kävelyt lavalla ja tarkistelemaan, että kaikki esitysvaatteet on kondiksessa. Meillä oli yhteensä neljä eri kierrosta, joista jokasella meillä oli päällä erilaiset vaatteet. Kierrosten ja muotinäytösten jälkeen mentiin kaikki vielä yhdessä lavalle ja voittajat julkistettiin. Mä menin kilpailuun lähinnä vain kokeilemaan miltä se tuntuisi ja hakemaan vähän kokemusta. En osaa kuvailla sitä tunnetta, kun voittajia julkistettiin ja yhtäkkiä kuulin MUN kilpailunumeron ja nimen. Musta tuli Suomen Mannekiini 2014 1. perintöprinsessa! Oon vieläkin ihan ihmeissäni :)

Hey! I told you earlier about that modelling competition I'm attending to. Well, it was held yesterday and I was really nervous cause I don't have any experience! In the morning they put on our make-up and hair and after that we started practicing walking on the catwalk for the last time before the competition. Of course we needed to check that all our clothes are okay too. We had four rounds and on every one of them we were wearing different clothes. When the fashion show was over we went back to the stage one more time and they revealed the winners. I attended the competition mostly just see how's it like and get some experience and I was really really shocked when I heard my number and name called. I became the 2nd in the Mannequin of Finland 2014-competition! I'm still very very surprised :)


kuva (84)

PicMonkey Collage

kuva (86)

DSC_3264

DSC_3288

DSC_3276

Tässä on vähän kuvia eiliseltä ja joissakin näistä on tosi huono laatu. Mun pikkusiskolla katsomossa oli kännykkä mukana, jolla se sitten kuvaili. Voittajat sai palkinnoksi muutamia lahjapusseja ja tuossa yläpuolella on pari kuvaa omista palkinnoistani :) Tuo Diorin hajuvesi oli kyllä aivan ihanan tuoksuista! Myöhemmin illalla mun hyvä ystävä Heta tuli meidän työ yöksi ja oli ihana nähdä näin kolmen vuoden jälkeen Onneksi nyt voi taas nähdä paljon useemmin, kun Hetalla on ajokortti ja mäkin saan pian semmosen klipareen tuonne lompakkoon. Sitten ei tarvi enää huolehtia mistään linkka-aikatauluista suin muista. Mulla oli tosi kiva ja tapahtumarikas viikonloppu, entäs teillä?

Here are some pics of yesterday and the quality in some pictures is very bad but don't care about it! My sister had her mobile with her in the audience and she snapped these pics. There are also a couple pics of the prizes I got :) I love that perfume by Dior! Later in the evening my very good friend Heta came for a visit and it was so lovely to see her after three yearsLuckily we can meet more often now when she has a driving license and I'll get mine soon too. I had an amazing and eventful weekend, what about you guys?


PS. Muistakaa laittaa vielä kysymyksiä mulle ja Manulle tuonne kysymyspostaukseen! :)


30 kommenttia on "Suomen mannekiini 2014 ja Suomen mainosmalli 2014 - kilpailu"
 1. Onnittelut toisesta sijasta! Oot todella kaunis tossa kuvassa :-)

  www.elviiraoona.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon sijotuksesta!! Tommoset kisat on kyllä ihan huippuja ja fiilis siellä lavalla on niin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anette! ♥ Totta, siellä oli kyllä aikamoinen fiilis, vaikka jänskättikin!!

   Poista
 3. Oi että, kuulostaa todella hienolta :) Onnea suuresti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti ! ♥ Oon kyllä tosi yllättynyt :)

   Poista
 4. Onnittelut! :) Pakko kans sanoo, et toi diorin hajuvesi on kyllä niin hyvä! Hyvän mielen lisäks ihan kivat palkinnot sait :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Totta, oli kyllä tosi ihania palkintoja! :)

   Poista
 5. WAUU! Ihan hurjan paljon onnea, oot voittos ansainnu <:

  VastaaPoista
 6. mistä toi mekko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on Haavemaasta ja pitkä värikäs Haloselta :)

   Poista
 7. Hei ihan mielettömän kiva juttu! :)
  Onnea paljon!

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Oon kyllä mielettömän ilonen :) Kiitti Saija! <3

   Poista
 9. Paljon onnea! Oot ollu ihan mielettömän kaunis :)

  VastaaPoista
 10. No en kyllä ihmettele yhtään kun sen verran upea olet!!!<3 Onnea :)

  VastaaPoista
 11. onnee :) eikä sun voitto tullu mulle yllätyksenä, kun olin varma et voitat :))))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun ihanasti sanottu! Kiitti tosi tosi paljon ! :) <3

   Poista
  2. ei se voittanu..

   Poista
  3. No me kaikki varmaan ymmärretään mitä Sini tarkottaa :)

   Poista
 12. Oi että onnea paljon kaunotar!♥♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ina ! <3 Siellä toinen Pohojanmaan kaunotar!

   Poista
 13. Montako tyttöä teitä oli :)?

  VastaaPoista