keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

New lovely platforms


Moi! Oon etsinyt valkosia platformeja jo ties kuinka monta viikkoa, mutta mistään ei oo löytynyt just semmosia mitkä haluaisin. Käytiin Manun kanssa ties kuinka monessa kenkäkaupassa, mutta olin sen verran kranttu, että mitään ei sieltä mukaan lähtenyt. Eihän sitä nyt millä tahansa klipareilla kannata kävellä jos ei mieleisiä löydy. Kaikki platformit oli mun silmään tosi typerän mallisia ja jos löytyi kivat, niin ne oli kaukana valkosista. No, koska Google tietää kaiken niin ajattelin sitten kysyä siltä josko löytyis nättejä. Päädyin Polyvoren sivuille, jossa oli listattuna kaikki mahdolliset valkoset platformit. Olihan siellä muutama ihan kiva vaihtoehto, mutta joihinkin oli lisätty joku saakelin krokotiili (HUOM. ei Lacoste-kroko, uuh ) roikkumaan. Kaikenlisäksi kyseiset popot makso about tonnin eli siihen tyssäs mun haaveilut :'D Kävin myöhemmin vielä kertaalleen läpi tuon luettelon ja uulalaa string-bikini, siinähän ne oli! Multa oli jäänyt kokonaan huomaamatta nämä Vagabondin ihanuudet. 

Hey! I've been searching for white platforms for so many weeks already but I haven't found anything that would impress me. Me and Manu visited so many different shops but I was very picky this time and nothing left home with me. I just think that if you don't find perfect ones there's no sense buying anything. All of those platforms were weird looking to me and if I found nice ones they weren't white. Well, because Google knows everything I decided to ask her. I ended up viewing this site Polyvore that listed all the white platforms that were available. I actually did find a few pretty pairs but some of them were decorated with some damn crocodile jewel (NOT with the beautiful Lacoste crocodile). What is more, they cost about thousand euros so no thanks :'D Later on I decided to check the page once more and ooh la la, there they were! I hadn't noticed these amazing platforms by Vagabond among hundreds different shoes.DSC_2639

DSC_2601

DSC_2621

DSC_2629

DSC_2665

DSC_2646


Kävin hakemassa nämä eilen postista ja nuo ei olisi voinut olla ihanemmat! Tuo malli on vain niin perfecto ja tykkään kun noissa ei oo mitään turhia koristeluja, vaan nuo on yksinkertasen nätit ja ihanan pehmeät jalassa. Hintaa kengillä oli yhteensä 49 €. Sain kaupanpäälle vielä tommosen pikkusen Vagabondin nahkalompakon kultasella vetoketjulla. Niin söpö ja helppo kuljettaa mukana! Mitäs mieltä te ootte näistä?

I got these yesterday and I couldn't love them more! The model is just perfect and I really like it how simple they are. Simply pretty, easy to walk in and so soft! In all, these cost 49 euros. I also got this little Vagabond leather wallet with a golden zipper for free in the same packet with the shoes. So cute and easy to carry! What do you think of my new shoppings?


13 kommenttia on "New lovely platforms"
 1. Oi miten nätit! Oon itsekin käynyt ihailemassa juurikin noita tossukoita. :) Platformit on ihan parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhautta todellakin! Tykkään noista kyllä niin paljon :)

   Poista
 2. Tosi söpöt, just ihanan yksinkertaset! :)

  http://sara--says.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Niin söpöset kaikella yksinkertaisuudellaan :3 Ite oon ettiny jo tovin täydellisiä pitkävartisia tennareita. Ei merkillä niin väliä, mutta eipä oo kävelly vastaan omannäkösiä ): Nytki kevätkelit jo tullu ja kuljen rikkinäisillä kengillä :D En halua ostaa mitään pilipalia, koska ne hajoaa aina ihan heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Voi harmi! Mutta joskus on tosi hankala löytää just niitä itelleen täydellisiä kenkiä, varsinki tennareita. Sen takia mä oon pysyny Converse linjalla koska ne oon ainaki todennu hyviksi ja värivaihtoehtoja on sikana :D

   Poista
 4. Tää kysymys nyt ei oikeen liity aiheeseen, mutta oisko sulla tietoa et miten sais kainaloista semmoset siistit höylällä. Itelläni on ihmeelliset tummat läikät niissä ja se ei oo mitään likaa. Oon kokeillu kaikkee kuorimista, rasvaamista, erilaisia vaahtoja mut ne ei vaan lähe. Karvan poistossa mulla ei oo ongelmia mut noi läikät häiritsee tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, itelläni ei oo ikinä ollu tommosesta kokemusta, vaikka mulla on kyllä tosi herkkä ja helposti ärtyvä iho...Mutta ootko kokeillu vaihtaa esim. deodoranttia vaikka niihin kosteuttaviin tai kokeillut niitä ns. "kauneusdeodorantteja" ? :) Ite oon ainakin kokenut ne hyviksi!

   Poista
 5. Kysymys, johon olen pohtinut vastausta: miksi jotkut naiset ottavat poikaystävänsä mukaan shoppailureissulle? Ite kun menen, jätän omani suosiolla kotiin. Niin monta kertaa oon näillä reissuilla nähnyt noita ahdinkoa potevia miesparkoja kököttämässä jossain penkillä tai nojailemassa seinään, huokaillen. Raukkaparat. Tarkoitus ei ole olla ilkeä tai provosoida, mietin ihan oikeasti syytä tähän kummaan ilmiöön :)

  VastaaPoista
 6. Kysymys, johon olen pohtinut vastausta: miksi jotkut naiset ottavat poikaystävänsä mukaan shoppailureissulle? Ite kun menen, jätän omani suosiolla kotiin. Niin monta kertaa oon näillä reissuilla nähnyt noita ahdinkoa potevia miesparkoja kököttämässä jossain penkillä tai nojailemassa seinään, huokaillen. Raukkaparat. Tarkoitus ei ole olla ilkeä tai provosoida, mietin ihan oikeasti syytä tähän kummaan ilmiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kanssa törmänny tähän ilmiöön :D Ite sovitaan aina poikaystävän kanssa että mennään shoppailemaan koska kummankin pitää ostaa jotain ja tarvitaan makutuomaria :D Lisäksi poikaystävän kanssa on mun mielestä kiva shoppailla :D

   Poista
 7. Oi että, ihan täydelliset platformit! Ja merkin perusteella varmasti hyvät ja kestävät :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä! <3 Toivottavasti pysyy valkosena edes jonkin aikaa :D

   Poista