sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Hello Spring!


Moikka! Oon ollut jotenkin niin kevätfiiliksissä, kun aurinko on alkanut paistaa joka päivä ja mittari näyttää plus asteita. Siirsin toppatakit ja talvirasat muualle odottamaan ensi talvea ja pengoin esille mun kesätennarit ja kevättakit. Aurinkolaseillekin olisi ollut tässä pari päivää sitten käyttöä. Mutta mitäs helekkaria sitten kävikään? Katottiin Manun kanssa tänä aamuna ikkunasta pihalle ja maassa oli kuin olikin kerros lunta. Tuo lumi saa luvan sulaa ja nopeesti tai otan hiustenkuivaajan ja alan sulattaa sitä ite. (Mä ja Vilma aina "autettiin" kevättä ala-asteella ja rikottiin isoja lumikasoja pienemmiksi, että lumi sulais nopeempaa. Genius :D) 

Hey! I've been so happy and energetic these days because it has started to look a lot like spring in here. Weather has already been pretty warm so I moved my winter jackets and mittens away to wait for the next winter. I also took up my spring jackets and summer shoes so I can start wearing them instead of all these woollen things. But what the heck has happened last night? Me and Manu woke up and looked out of the window and nooo! There was snow on the ground. This snow has better melt soon or I'll grab a hair dryer and start melting it myself. (Me and Vilma always used to "help" spring when we were kids and broke big snow drifts into smaller drifts, so that the snow would melt faster. Genius :D)


DSC_2670

DSC_2777

Katottiin Manun kanssa viikonloppuna valokuvia Euroopan matkasta ja tuli niin hirvee matkakuume! No, onneksi parin kuukauden päästä pääsee jo Lontooseen hengailemaan likkojen kanssa Ootan jo, että päästään shoppailemaan Oxfrod Streetille ja hamstraamaan vähän Victoria's Secret juttuja, haha. 

Me and Manu were looking at the pictures of our Europe trip this weekend and I'm now bitten by a travel bug. Well, luckily the trip to London is only a couple months ahead I'm already looking forward to shopping in the Oxford Street and hoarding some Victoria's Secret stuff, haha.

DSC_2963


Ootteko muuten nähneet näitä uusia muumimukeja kaupoissa? Nää oli niin söpöt, vaikkei mitään kausimukeja ollutkaan. Oon ihan tosissaan miettinyt, että pitäis aina joka kuukausi ostaa yksi muumimuki ja vähitellen kaikki ois sitten kasassa hienossa rivissä. Nyt mulla on enimmäkseen vain niitä kausimukeja kerättynä ja muutama normikin, mutta ei sitä koskaan tiedä koska noita normaaleja ei enää myydäkään. Onko teillä muuten mitään toivepostauksia tai muuten vain postausideoita? Ois kiva näin kevään kunniaksi alkaa niitä toteuttelemaan ♥ 

Have you seen these new Moomin mugs? So cute! I've seriously thought that I should buy one Moomin mug a month and little by little I'd own them all in a sweet row. Now I have mostly just those season mugs and a few normal ones. But you never know when they don't sell anything anymore so I really want to collect all of them. Do you have any post wishes or ideas by the way? Now when it's finally spring it would be fun to start fulfilling them

8 kommenttia on "Hello Spring!"
 1. Kuvapostaus tai kysymys-vastauspostaus olis kiva! Paitsi jos oot ihan vasta tehny semmosen, mulla ei oo kyllä minkäänlaista muistikuvaa että ootko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä pitkään aikaan tehny semmosta :D Hyvä idis, voisin toteuttaa! :)

   Poista
 2. Tee postaus susta ja sun poikaystävästä! Niin harvoin se täällä esiintyy ja muutenkin semmosia on niin kiva lukea :3 ootte varmasti söpö pari!

  VastaaPoista
 3. Hih! Muistan itekin pienenä kävelleeni aina itsepintaisesti lumen päällä saadakseni sen sulamaan nopeammin, vaikka asfaltillakin olisi siinä vaiheessa voinut jo kävellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aww, kaikkea sitä pienenä on tullu keksittyä :D

   Poista
 4. postaus sun äivän ruuista ois kiva, vähä niinku ruokapäiväkirja! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen ois kyllä hauska toteuttaa! :)

   Poista