maanantai 10. helmikuuta 2014

Maanantai. Häh? Täh? Mitä?

Moi! Apua en voi uskoa, että on jo maanantai. Tää viikonloppu meni niin nopeesti, mutta varmasti osa syynä oli just tuo Kajaanin reissu. Onhan matka sinne yhteensä kymmenen tuntia eestaas. Oli kyllä tosi kiva kokemus tuo vala ja tuntui niin oudolta nähdä Manu siellä kokoajan vakavalla naamalla, kun yleensä on tottunut siihen sen pirtsakkaan hymyyn :D Oliko kukaan teistä tuolla bongailemassa omaa sulhastansa?

Hey! I can't believe that it's Monday already. This weekend has passed so fast that I can't even believe it. But yeah, maybe the reason is the long car ride to Kajaani. It takes ten hours to drive there and back. I can admit that it was a wonderful experience to see Manu's vows even though it felt so weird to see him with such a serious face all the time. I've used to that smiling Manu you know :D 


DSC_1750

DSC_1812

DSC_1721

DSC_1811


Uusi Proactiv pakettikin kolahti taas postiluukusta muutama päivä sitten. Oon varmaan sanonut tän satamiljoonaa kertaa, mutta tykkään tuosta ihonhoitosarjasta niin paljon. Vaikka mulla onkin kuiva iho niin silti niitä epäpuhtauksia joskus putkahtaa naamavärkkiin. Oon kokeillut useita ihonhoitopaketteja, mutta silti oon aina palannut Proactiviin, sillä mikään niistä ei oo hätkäyttänyt mua niin kuin tuo.  Oon muuten asiasta toiseen niin koukussa noihin kuivattuihin "omenasipseihin". Napostelen noita tätä postaustakin tehdessä, eikä kirjottamisesta meinaa tulla mitään, kun käsi käy kokoajan pussin suulla. Tänään on myös ratkennut viimesetkin mekkokriisit ainakin mun osalta, sillä HerSecretin jatkomekko tuli postissa ja Wanhojen tantun vannehamekin on nyt lopullisesti kondiksessa. Wihii!

I also got a new Proactiv packet again a few days ago. I guess I have said this at least two million times but I just can't stop praising those products. Even I have dry skin, I still get pimples sometimes and Proactiv has worked so well for me. I've tried all kinds of cleaning products but none of them beats this serie. I lovelovelove it! And yeah by the way, I'm so addicted to those dried apple crisps. I'm eating them while writing this post too and I can barely write cause I just eat more and more all the time, haha.  My dress crisis is finally finished cause I got my after party dress from HerSecret today and the underskirt of my lovely prom dress is finally in perfect shape. Wohoo!

6 kommenttia on "Maanantai. Häh? Täh? Mitä?"
 1. mistä noita sipsejä saa? heeey wait, eikö sulla ollut se ulkomailla asuva mies, vai?:o mulla on varmaan mennyt jotain ohi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oon ostanu ne S-Marketista, mutta niitä saa varmaan jokaisesta vähän isommasta kaupasta :) Ja me ollaan hänen kanssa jo erottu yli vuosi sitten :)

   Poista
 2. Vähän söpö toi eka kuva susta ja poikaystävästä. :) Kuinka pitkä oot, kun haaveilet mallin töistä? Nimittäin ainakin sun kasvot sopis siihen hommaan kyllä tosi hyvin, kauniit muttei kuitenkaan liian tavalliset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww voi kiitos <3 Ja mä oon 170 cm pitkä, en nyt sit tiedä kuinka tarkat ne rajat on kun oon kuullut että 170 ois minimi? :D

   Poista
 3. Haha, selasin vaan tätä blogia alaspäin lukien tekstejä vähän puolella silmällä, mutta HETI kun nuo inttikuvat läjähti ruutuun niin oli pakko lukea postauskin, sillä tunnistin Kainuun Prikaatin rakennukset noista kuvista. :D Mä kävin nimittäin viime syksynä moikkaamassa omaa poikaystävääni siellä. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi että! Joo, siellähän se tiedustelukomppanian yksikkö taustalla häämöttää :D Tää kommentti sai mut jotenkin niin hyvälle tuulelle :D

   Poista