sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Snowflakes in my hairDSC_0920

DSC_0908

DSC_0899

DSC_0828


Heissan! Käytiin Eeva-Stiinan kanssa tänään pikkasen kuvailemassa kolmentoista asteen pakkasessa ja tässä muutama punanenätön otos. Tännekin on vihdoin ja viimein satanut lunta, vaikka mä en enää lumesta niin piittaisikaan. Tulis vain kevät nopeesti! Kotiuduin eilen illalla Kajaanista ja vaikka matka sinne oli pitkä niin aika kului nopsaan jutellessa! Oli ihana nähdä mun sotilasta ja vaihtaa kuulumisia. Nyt tuo armeijaelämä ei tunnu mulle enää niin oudolta, kun sai tutustua paikkaan ja näki vähän mitä ne siellä tekee kaiket päivät.

Huomenna mulla alkaakin sitten autokoulu ja iskä onkin parhaillaan hakemassa mun hopeista Volvoa Ruotsin puolelta. Ensi viikonloppuna päästään jo koeajolle, kun Manu tulee lomille. Saa nyt nähä miten nuo ajotunnit alkaa sujua ja kuinka monesta pusikosta mut lopulta löytääkään. Nyt meen tekemään meille vähän jälkkriä sunnuntain kunniaksi, nimittäin creme bruleeta, naminam!

Hey! We were photoshooting a little with Eeva-Stiina today and here are some pictures. It's finally snowing here too even I don't really care anymore if there is snow or not. I just wish that spring would come soon. I arrived from Kajaani yesterday evening and even the trip there was long time passed quickly! It was so awesome to see my soldier and have a few words with him. Now that army life doesn't feel so strange to me anymore because I saw what he does there every day.

Tomorrow I'm starting driving school and actually at the moment dad is getting my silvery Volvo from Sweden. We can go for a trial next weekend when Manu comes home. Gotta see how my driving lessons start going and how many times I end up in bushes. Now I'm going to make some dessert in honor of Sunday, that is to say creme brulee, yum!


24 kommenttia on "Snowflakes in my hair"
 1. Nyt vasta luin, että olet etelä-pohjanmaalta! Mistä täältä :)! Olisi mahtava nähdä sut joskus jossain päin. Kommentoin sun blogiin aivan liian harvoin, mutta nyt sen teen. Rakastan sun tyyliä kirjoittaa, sun tyyliä blogata ja sun tyyliä olla kuvissa niin luonnollisesti! Go girl ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Asun Kurikassa :D Ja kiitos ihanasta kommentista, sait mut hymyilemään <3

   Poista
 2. Aivan mahtava toi sun katse kameraan! Sulla on tosi ihana blogi ja hyvällä tavalla yksinkertainen ulkoasu :)

  ♥ www.elviiraoona.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Oii ihana blogi! :-) Ihania kuvia myös.

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Oot ihan älyttömän kaunis!:-)  http://lavitadiannie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vau mitä kuvia, oot aivan älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
 6. Ootpa upea! Vau :-) Ja toi bannerikin on ihana!
  http://amandaandville.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sä vaan olet niin upea! <3 Ja huippukiva tuo sun silmämeikki :)

  VastaaPoista
 8. Tää sun blogis on aivan ihana<3 Oot tosi kaunis ja toi banneriki on tosi siisti !

  dreamscometrue-jaana.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. voi vitsi sä olet upean näkönen! :)
  http://camilla-eveliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Vautsi, ihana blogi sulla ja oot tosi kaunis! :)

  http://ellamaaris.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. voisitko tehdä tästä jälkkäristä oman postauksen? ohjeen ja silleen?

  VastaaPoista