torstai 2. tammikuuta 2014

Bonne année 2014!

Hyvää uuttavuotta 2014! Nyt on taas uusi vuosi, uudet kujeet ja jotkut on varmaan ehtinyt tekemään jo uudenvuodenlupauksiakin. Ite en niitä oo koskaan tehnyt, koska omasta mielestäni ne vaikuttaa pikkasen turhilta. Jos jotain haluaa saavuttaa tai jossain haluaa onnistua, niin tahto siihen pitäis olla aito, eikä lupaus jostain vain sen takia, että on uusi vuosi ja se kuuluu perinteeseen. 

Happy New Year 2014! New year, new tricks, new experiences. Some may have made New Year's resolutions too, but I have never really considered them important. From my point of view, if you wanna achieve or succeed in something, you must want it genuinely. Not just promise something cause it's a tradition and a new year has become. 

DSC_0770

DSC_0698

DSC_0759

DSC_0711

DSC_0757

Oman uudenvuoden vietin Manun työnä. Herkuteltiin, tehtiin erilaisia uudenvuoden juomia, ammuttiin kasa raketteja ja muuten vain rentouduttiin. Siitä huolimatta halusin vähän tälläytyä uudenvuoden kunniaksi, joten päätin kokeilla meikissä jotain uutta, kun ei sitä kimalletanttua tullu ostettua. Lopulta päädyin sitten yhdistämään kultaa ja vaaleanpunaista glitteriä. 

I spent my New Year's Eve with Manu. We were eating, making different drinks, shooting fireworks and just relaxed. Still I wanted to dress up a bit, so I decided to try out new make-up. I chose golden eye shadow and some pink glitter!

Mä en aio sanoa, että 2014, please be good, vaan valmistaudun siihen mitä ikinä eteen tuleekaan. Odotan uusia haasteita, kokemuksia, tapahtumia ja pyrin toteuttamaan omia tavoitteita. Saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan, mutta oli se sitten ilon- tai surunkyyneleitä, niin asenne ratkaisee. Näitä molempia tulee tekevälle vastaan ja juurikin nuo onnenkyyneleet muistuttaa siitä, kuinka ihanaa elämä on. Tähtiäkään ei näe, jos ei joskus oo pimeää. 

I'm not gonna say that 2014, please be good, but I will prepare to anything that comes across. I'm waiting for new challenges, experiences, happenings and I aspire to reach my goals. We'll see what 2014 has to offer, but will it be tears of happiness or sorrow, it's your attitude that matters. We experience these both during our lifetime and exactly those tears of joy remind us how amazing life can be. Even stars can't shine without darkness. 

14 kommenttia on "Bonne année 2014! "
 1. Upee meikki ! Hyvää uuttavuotta sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♥ Hyvää uuttavuotta sullekin!

   Poista
 2. Vau oot upea ♥ Niin kiva tuo sun meikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! ♥ Tuo oli aika radikaali veto multa, kun yleensä pysyn hillityssä tyylissä ainakin meikin kanssa :D

   Poista
 3. Aikamoinen kaunotar olet! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. upeita kuvia ja hieno banneri sulla!

  mylifebytia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin totta mitä sanoit lupauksista!:) Tuo sun meikki on aivan uskomaton<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hei, kuulin jostain että oot tilannu wanhojen tanssimekon JJshousesta (vaiko jenjenhouse mikälieneekään..) ja ajattelin sulta kysyä että onko mekko tullut ja onko mitat kohdillaan? Kuinka kauan tilauksessa kesti ja oliko toimituskulut kalliit? :) t. innokas tanssimekon etsijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sieltä just tilasin :) Ja mun mekko oli just sellanen kuin pitikin, mitat oli täydellisesti kohdillaan koska tilasin sen mittatilaustyönä. Mekkoon ei toki sisälly vannehametta ainakaan mun tapauksessa, että se pitää ite tilata jos kunnon prinsessamekon aikoo hankkia :) Toimitukseen olin vähän pettynyt siinä mielessä, että sivulla ei mainita mitään tullimaksuista ja niitä tuli 68 euroa. Toimitus sinänsä kesti noin kaks viikkoa ja ihan kotiovelle asti tuotiin, että siinä ei oo mitään valittamista :)

   Poista
 7. Oot ihan superkaunis ja sun banneri on ihana! <3

  http://newlife-jnn.blogspot.fi

  VastaaPoista