sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Jouluvaloja ja kuulumisia

Kivaa sunnuntain alkua kaikki! Teen tätä postausta yllättävän myöhään, nimittäin kotiuduin vähän aika sitten Tomin yo-juhlista. Manu ja muut jatkoi iltaa Tomin kunniaksi tietysti baariin ja mut tuotiin kiltisti kotiin. Oon tänä vuonna innostunut hirveen paljon jouluvaloista ja aattelinkin laittaa pikkasen kuvia mun huoneesta niiden kanssa. Mitäs pidätte?

Nice Sunday everybody! I'm making this post surprisingly late today, cause I arrived home a while ago. We visited our friend's Tomi's graduation party. Manu and others decided to continue celebrating at a bar of course. Anyways, this year I've been so excited about Christmas lights and I wanted to share some pics of my room with the lights! What do you think?

DSC_9758

DSC_9763

DSC_9749

Mun viikonloppu on alkanut kivasti. Eilen vietettiin Manun työnä itsenäisyyspäivää. Perinteisesti piti tietysti katsoa tämä presidentin vastaanotto telkkarista ja stalkata minkälaisia pukuja vieraat on valinnut. Mun mieleen jäi päällimmäisenä mustavalkonen housuasu valkosen puuhkan kanssa, se oli jotenkin vain niin upee. Ja täytyy kyllä sanoa, että meirän Pohojanmaa oli hienosti edustettuna nimittäin Duudsonien asut oli mitä siisteimmät ja miehistä kyllä huokui asenne! Vai pitäiskö sanoa näin pohjalaisittain, että voi ristus ku oli komiaa!

My weekend has started really nicely. Yesterday we celebrated Independence day at Manu's place. Of course, traditionally, we had to watch president's party on tv and see how people are dressed up. I have to say that I'm really proud of the Dudesons! Their outfits were super cool!


Käytiin tottakai itsepäisyyspäivän kunniaksi myös saunassa, ja apua papua, ekaa kertaa elämässäni kävin lumihangessa pyörimässä, kastautumassa, dipittäytymässä vai miten se nyt ikinä sanotaankaan. Oon aika outo, nimittäin jopa isosiskon mies Venezuelasta kävi ennen mua silloin, kun näki lunta ekaa kertaa. Mutta voin kyllä sanoa, että innostuin vähän liikaa tuosta nimittäin mun ihoon oli näköjään jäänyt pikkusia palovammoja lumesta. Eilen join myös tän joulun ensimmäiset glögit ja tuli niin hirmunen joulufiilis! 

Of course we had to go to sauna too and goosh! For the first time I went and rolled in the snow. Which is really strange cause even my big sister's husband from Venezuela did like that before me many years ago. I can tell that I got a bit too excited cause later on I noticed that I had got burning marks on my arm. Snow is dangerous haha. Nights everyone!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti