tiistai 17. joulukuuta 2013

Doubt kills more dreams than failure ever will

Ajatella, että on enää viikko jouluun. Tämä kuukausi on mennyt oikein hujauksessa ja ens kuussa musta tuleekin sitten armeijaleski, koska Manu alottaa armeijan Kajaanissa, nyyh. Samaa tilannetta kellään? :D

Only a week until Christmas! This month has passed away so fast that I can't even believe it. Manu will start his military period next month and I'm sooo gonna miss him.


DSC_9899

DSC_9945

DSC_9881

Lace Shirt - Zara
Lace Chinos - Zara
Boots - Zara

DSC_9990

DSC_0038

Koeviikosta jäljellä enää pari koetta ja torstaina alkaakin sitten joululoma. Ja mitä ihmettä, parin viikon päästä on jo uusi vuosi. Pitäis varmaan alkaa etsiä jotain mageeta kimaltelevaa mekkoa kuun vipalle päivälle! Tää vuosi on mennyt älyttömän nopeesti ja oon tavannut niin paljon uusia, ihania ihmisiä. Tuntuu ihan hullulta kuinka paljon voikaan tapahtua vain vuoden sisällä.

Voin ihan rehellisesti sanoa, että vuosi 2013 on kasvattanu mua ihmisenä kaikkein eniten. Oon varmaan tästä sanonu jo aiemminkin, mutta tänä vuonna on vain tapahtunut niin paljon kaikkea uutta ja mullistavaa. Oon oppinut sen, että aina ei tarvitse ajatella vain muiden tunteita. Täytyy arvostaa itseään ja omia tunteitaan niin paljon, että tietää milloin jokin asia ei enää tee sua onnelliseksi tai tunnu oikealta, vaikka siitä luopuminen tuntuisikin aluksi vaikealta. Oon oppinut myös sen, että jossittelu ei auta eikä mikään tapahdu itsestään. Jos jotain haluaa kovasti saavuttaa, pitää olla rohkeutta ottaa se ensimmäinen askel, vaikka pelkäiskin lopputulosta. Oon oppinut lisää kokemuksista, rakkaudesta, rohkeudesta, ystävyydestä, ihmisistä. Ja jos saisin tilaisuuden, en vaihtaisi tästä vuodesta pois mitään. Senhän takia mä oon nyt tässä ♥

I've only two exams left this week and our Christmas vacation starts on Thursday. And omg, it's New Years Eve after a couple weeks! I gotta start looking for some pretty sparkly dress for New Years. This year has passed so fast and I've met so many new, lovely people. It's crazy how much can happen just in a year.

I can honestly say that the year 2013 has taught me more than any of the previous years. I've grown a lot as a person and this year has brought so many changes with it. I've learnt that you don't always have to think about others' feelings the most. You need to respect yourself and your feelings enough to know when something no longer makes you happy or feels right, even if giving up on it would feel hard at first. I've also learnt that there is no use to ifs, ands or buts. Nothing happens by itself. If you wanna achieve something, you must have the courage to take the first step, even if you were afraid of the result. I've learnt more about experiences, love, courage, friendship, people. And if I got a chance to change something that happened this year, I wouldn't. Because that's the reason I am who I am today ♥21 kommenttia on "Doubt kills more dreams than failure ever will"
 1. Ihanat noi vaatteet! + Oot tooosi nätti ! :3

  http://anniii-sofiaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Samoin, mun poikaystävä lähteen Kajaanin lämpöön kuudes tammikuuta. :)

  VastaaPoista
 3. Munkin poikaystävä lähtee...... -.- Mut se kuulemma tekee kaikkensa että pääsis puolella vuodella haha. :D Mustakin tuntuu että tää vuosi on kasvattanu jotenki enemmän kun mikään aikasempi vaikkei mitään ihmeempiä oo mulle ees sattunu. Kiva asu btw!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni hyvä! Manu haluaa oikein varta vasten olla vuoden, äää :D Ja kiitti ! <3

   Poista
 4. Mun inttileskeys päättyy torstaina ja sulla alkaa :D Juuri sen kokeneena voin sanoa, että esimmäinen kuukausi menee hitaasti ja se "rankin" mutta sit se lähtee meneen nopeammin :) Kannattaa myös käydä vierailupäivässä ja valassa Kajaanissa, mä olin niistä aivan innoissani ja ne oli tosi mielenkiintoisia:-D! Tsemppiä siihen, nopeasti se menee :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi että! Aattelin kanssa että meen sinnepäin aina kun tulee tilaisuus :D Ja onneksi on lomat :)

   Poista
 5. Täälläkin lähtee tuo toinen tammikuussa inttiin ja vuoden se siellä aika varmasti on... ei huvittais yhtään mikään armeija :D

  VastaaPoista
 6. Mun poikaystävä oli vuoden armeijassa Kajaanissa. Hän kotiutui kesällä :) alku aina hankala ;) mua vitutti silloin kun joku sanoi, että kyllä vuosi menee nopeasti. Niinhän se menee mut viime vuosi oli kyllä niin pitkä :D että tsemppiä sulle vaan.. Ne 3viikon ginekset on kyl aika typeriä!! Mut toivo vaan et poikaystäväs pääsee RUK, nimittäin ne juhlat oli ehkä elämäni parhaimmat :)

  VastaaPoista
 7. Linkkaa blogisi - postaukset arvostelut julkaistu, katso miten blogisi pärjäsi :)
  emmippp.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. hurja ku oot nätti!:o ja aivan ihana toi pitsipaita, sopii sulle hyvin!:-)

  VastaaPoista
 9. Ihana asu :) Oma poikakaveri nyt kajaanissa intissä, aloitti kesällä ja on siis vuoden. Puolet takana, toivottavasti loppu puoli vuotta menee yhtä "nopeesti". Välillä on ollu kyllä rankkaa, mut pääsee ne onneks lomille :) Alat tykkäämää viikonlopuista entistä enemmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin toivotaan! :D Ja haha uskon kanssa, että viikonlopuista tulee niitä parhaita :D

   Poista