tiistai 12. marraskuuta 2013

You'll be damned if you do, and damned if you don't


Moikka taas! Mulle tuli nyt hyvää aikaa postailla ja päätin kirjottaa teille yhdestä jutusta mistä oon jo kauan halunnut kirjottaa jotain. Nimittäin siitä, että kaikkia ei voi miellyttää.

Kun seuraa vaikka Instagramia tai joitakin blogeja, huomaa hirmuista kritisointia bloggaajia tai vaikka esimerkkinä joitakin instagrammaajia kohtaan. Tietysti, jos päättää perustaa blogin tai alkaa käyttämään jotain appia johon on liittynyt paljon ihmisiä niin tottakai pitää ymmärtää, että kaikki eivät voi olla susta samaa mieltä. Jos meillä kaikilla olisi samat mielipiteet kaikkeen niin mitä me koskaan tässä maailmassa saavutettais? Jos kaikki vain myöntyis toisten mielipiteisiin ja nyökkäilis mukana, luultais vieläkin, että maapallo on pannukakun muotonen. 

Vaikka toisten mielipiteet pitääkin ottaa huomioon, niin ei elämä oo kuitenkaan tarkotettu elettäväksi muiden mielipiteitä orjaillen. Kaikkein tärkeintä on se mitä itse haluaa saavuttaa omassa elämässä ja mitä tuntee asioista. Aina on muutama, joka valittaa ties mistä ja kritisoi sun tekemisiä, vaikka niissä ei olisi edes mitään erikoista kritisoitavaa. Täytyy ymmärtää, että kaikki ei pidä kaikista ja jos pitäis, niin tekisit jotain väärin. Tee vain niin kuin itse parhaaksi näet, sillä sua tuomitaan ja kritisoidaan kaikesta huolimatta. Idea ei oo se, että sun pitäisi olla sellanen kuin kaikki haluaa sun olevan, aina pirtee, vähän hoikempi tai myöntyväisempi. Vaan se, että on oma itsensä. Että tietää mikä on omaksi parhaakseen ja ymmärtää sen, että joskus väistämättäkin elämässä joutuu kokemaan pettymyksiä ja tuottamaan niitä sen takia, että tietää sen olevan oikein.


DSC_1266


Kaikki osaa kommentoida esimerkiksi anonyyminä muiden tekemisiä tai ulkonäköä. On helppo seurata vaikka blogeja, ja etsiä sieltä juttuja joista ei tykkää. Jotkut viettää aikansa niin ihan vain oman huvin vuoksi, sen takia, että haluaisi saavuttaa negatiivisesti kommentoimalla itselleen jotain paremmuuden tunnetta. Monet itseasiassa luulee, että tämä jotenkin koskettaa bloggaajaa, vaikka yleensä siinä tekee vain itsensä naurunalaiseksi.  Mutta kuinka moni oikeasti uskaltaisi sanoa asiansa suoraan ja seisoa mielipiteensä takana. Se, että jaksaa kommentoida jonkun tekemisiä, osoittaa vain aitoa kiinnostusta toisen asioihin. Tosin en ymmärrä sitä, että jos toista inhoaa, niin miksi kuluttaisi aikaa tämän asioiden vatvomiseen niin hirmu paljon ja edes välittäisi. Jotkut ihmiset ehkä haluaa nähdä sun epäonnistuvan, koska eivät itse pystyisi johonkin mihin sä pystyt.


Elämän varrella tapaa ihmisiä jotka opettaa sulle jotain, inhoaa sua syystä tai toisesta tai rakastaa sua enemmän kuin mitään muuta. Kaikki nämä yhdessä muokkaa sun arvomaailmaa ja sisintä huomaamattakin. Kaikkein tärkeimpiä on kuitenkin ne hetket ja ihmiset, jotka tuo esille sun parhaimman. Joiden seurassa uskaltaa itkeä ja nauraa itsensä kipeäksi. Jotka vain olemassa olollaan tekevät susta onnellisimman ihmisen maailmassa. Joiden kanssa oot täysin oma itsesi mitään häpeilemättä. Kaikille tulee varmasti mieleen ainakin joku tällainen ihminen. Joten, keskity siihen mitä heillä on sulle annettavana, älä satunnaisten ihmisten negatiivisiin mielipiteisiin susta. Sinähän oot sentään se, joka sun elämää elää, ei kukaan muu.
14 kommenttia on "You'll be damned if you do, and damned if you don't"
 1. Upea postaus! Ei ois tuota asiaa voinu paremmin sanoa<3

  VastaaPoista
 2. Niin ihana teksti ♥ Tosi hyvin kirjoitettu! :) Toi on niin totta, että anonyyminä on helppo haukkua netissä ihan kaikkia, ihan kaikesta :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti Saija <3 Ja niimpä, näyttää siltä että on niin helppo löytää kritisoitavaa jostain, joskus jopa keksimällä keksien :D

   Poista
 3. Niiiiin täyttä asiaa! Kuuntelin vielä samalla Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen-biisiä :-) sopii aika hyvin tähän aiheeseen! Ihana postaus, ja ihana koko blogi :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Sait mut niin hyvälle tuulelle !

   Poista
 4. Mulle on tullu vähän huono tapa siitä, että selaan nykyään lukulistallani olevista blogeista vain kuvat, koska en ehdi/jaksa paneutua tekstiin jos se on kamalan pitkä. Nyt on kyllä pakko sanoo, että pysähdyin lukemaan koko tekstin ja ne oli viisaita sanoja. Hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy joskus samoin! Ja kiitti ihanista sanoista ! :)

   Poista
 5. oot tosi nätti! :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Aa oot niin kaunis! Ja ihan mielettömän upeita kuvia sun blogissa <3

  VastaaPoista