tiistai 5. marraskuuta 2013

Ostohyvitys.fi - suklaata lukijoilleni

Sain muutama päivä sitten yhteistyöehdotuksen sähköpostiin Ostohyvitys.filtä. En oo ennen törmännyt tähän sivustoon, joten tutustuin siihen ja päätin lähteä mukaan, sillä tuon sivuston kautta ostaminen verkkokaupoissa on kannattavampaa kuin normaalisti ostosten tekeminen olisi. 

Mikä Ostohyvitys.fi siis on? Kun ostat nettikaupasta esim. Nelly.comista vaatteita, saat ostoksistasi bonusta eli rahaa takaisin. Vaikka Nellystä ostamalla saat sadan euron ostoksista 11,50 € takaisin itsellesi. Tällä sivustolla on yli 450 kauppaa joten todennäköisesti nettikauppa, jossa ostoksia teet löytyy sieltä! Liityminen on ilmaista ja aina nettishoppailun aloittaessasi tarvitsee vain kirjautua sisään palveluun ja siirtyä haluamasi kaupan sivuille Ostohyvityksen kautta. Ja sitten vain shoppailemaan normaalisti! 

nimetönTällä hetkellä mun ihanille lukijoille on liittymistarjous, nimittäin liittymällä Ostohyvitykseen ja ekan ostoksesi jälkeen saat bonusten lisäksi kampanjatarjouksena ilmaisen suklaalevyn. Joten jos lähiaikoina tulee nettishoppailuinto kannattaa ihmeessä  kokeilla :) Liittymään pääset tästä linkistä http://www.ostohyvitys.fi/millamour


Seuraavaksi aattelin toteuttaa Lokakuun suosikit videopostauksen, joten stay tunedBe First to Post Comment !
Lähetä kommentti