torstai 21. marraskuuta 2013

Last weekend in Tampere

Moi! Olin siis viime viikolopun Tampereella ja viikonloppuun kuului paljon leffojen katselua, valokuvausta, shoppailua ja kahviloissa käyntiä. Otin yhdellä kerralla kaakaota, johon valitsin mukaan karamellisiirapin ja se oli kyllä ihan parasta! Jos tykkää esimerkiksi Coffee Housen mangokaakaosta, kannattaa ehdottomasti kokeilla jossain tuota karamellin makusta siirappia jos löytyy.

Hey! Like I told earlier, I spent my weekend in Tampere. Including a lot of photographing, watching movies, shopping and visiting cafees. I tried hot chocolate with caramel syrup and it was super good! I totally recommend trying that out if you have a chance.


DSC_9092

DSC_9082

DSC_9104

DSC_9087

DSC_8892Mun uusi Mustavan laukkukin pääsi ekaa kertaa käyttöön tuolloin ja siitä tuli kyllä ehdottomasti mun suosikkilaukku. Niin ja sehän näkyy tuossa ensimmäisessä kuvassa, jos tarkasti katsoitte. En muuten tiedä mikä siinä on, että rakastan olla ulkona pimeellä. Sanoinkin Manulle, että mun tekis hirveesti mieli mennä juoksemaan tuonne tyhjälle kadulle, kun oltiin menossa nukkumaan. Mulla on varmaan joku itsesuojeluvaiston puute, kun yleensä tuollasia paikkoja yritetään välttää. Tästä tuleekin mieleen, kun muutama vuosi sitten löysin maasta loukkaantuneen kyyn poikasen ja kuljetin sitä sitten muina miehinä kädessä johonkin "turvallisempaan" paikkaan. Sain sitten myöhemmin tietää, että nuo pikkukyyt on kaikista myrkyllisimpiä ja olin aika o-moilasena sen jälkeen. Ei kannata kokeilla! Kuitenkin pelkään lintuja, mikä on ehkä oudoin juttu ikinä. 
Ajattelin tässä piakkoin tehdä myös ostospostauksen kun saan ostokset kuvattua. Mun instagram seuraajat onkin saattanut jo bongata yhden jutun ;) PS. Tsekatkaa mun pikkusiskon uusi blogi StiinaShades.


I also wore my new Mustava bag for the whole weekend and it has simply become my favourite bag of all time. You can see it in the first picture if you watch closely. I'm wondering by the way, that why I like to walk outside so much when it's dark. I actually told Manu that I so feel like going down to the empty street and running. Maybe I have some problems with my survival instinct cause isn't that usually told that people avoid such places? Haha. Which brings to my mind that I am not scared of snakes either. But I do fear birds...The weirdest thing ever.
I'm gonna make a post of the things I bought from Tampere after I finish photographing them. If you follow me on instagram you might have spotted one thing already ;)6 kommenttia on "Last weekend in Tampere"
 1. Ihana kuosi noissa mukeissa! :) ja mukavan olonen blogi! :)
  Liityin lukijaks :>
  http://mirtzuuu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manun hienot kupit :D Ja kiitti, ihana saada sut lukijaksi <3

   Poista
 2. Noi mukit on ihanat!! :D mistä tollasia saa?

  VastaaPoista
 3. Voi onpas kivoja kuvia! Oon niin kolmannessa taivaissa, kun kaikkialla näkyy jouluvaloja ja pikkuhiljaa lumen tultua alkaa näyttää vähän kauniimmalta. Musta loppusyksy ja alkukevät on ehkä ruminta (:D) aikaa, kun on niin harmaata :D haha Tästä ei pitänyt tulla mitään avautumista, vaan piti tulla kehumaan vaan sun banneria. Tosi kiva ja tykkään varsinkin tosta oikeenpuolisest kuvasta !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä on niin ihanan näköstä kun kaikkialla on jouluvaloja sun muuta :) Ja kiitos! <3

   Poista