lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulufiilistelyä ja blogin Facebook sivut


DSC_9418

DSC_9597

DSC_9586

DSC_9617

DSC_9610Moikka! Ajatella, että huomenna on jo joulukuu. Mulla on ainakin jo hirvee jouluhuuma päällä ja odotan jouluaattoa kuin kuuta nousevaa. Kaikki ne jouluruuat, jouluvalot, kynttilät, tuoksut ja jouluntunnelma yleensäkin on vain niin ihania. Muistan niin hyvin ne ensimmäiset joulut, kun lahjoja odotti ihan täpinöissään ja heti, kun joulupukki astui ovesta ulos niin kamalalla kiireellä repimään paketteja auki. 

 Mä muistan kun toivoin joskus kymmenen vuotiaana hirveesti Bratz nukkea ja äiti sanoi, että moni lapsi toivoo just tätä nukkea, että riittääkökään niitä edes kaikille Joulupukin kontista. Aattona olin aamusta alkaen ihan jännittyneenä siitä, että toteutuukohan se mun hartain toive ollenkaan. No, illalla pukin jakaessa lahjoja yritin tiirailla pakettejen muotoja ja mulle ilmestyikin juuri oikean muotonen paketti. Varma en tietysti ollut, että mitähän mahtaa paketista löytyä, mutta suureksi ilokseni siellä oli juurikin se nukke mitä olin pyytänyt. Tää hetki on itseasiassa ikuistettuna videolle ja nauran joka kerta, kun näen mun reaktion avatessani paketin. Suuren onnenhuokauksen jälkeen rupean melkein itku kurkussa huutamaan, että : "Mä sain sen! Mä sain Bratzin! Oi kun kaunis! Äiti mä olin oikeas, sä olit väärässä!" Onko teillä mitään tällasia muistoja? Nyt meenkin Sipan kanssa ostamaan kaupasta vähän herkkuja ja sen jälkeen pidetäänkin pieni leffailta. Heippa! 


Hey! It's December already and I can't believe it. I'm already so excited about Christmas. I just love everything about it. I remember so well the first Christmas eves when I was little. It was so exiting to get gifts and see the Santa Claus. I remember when I was wishing for a Bratz doll for Christmas when I was about ten years old and mom told me that many kids are wishing the same and it's not sure if I will get it. Well when the Santa was sharing gifts to us I checked the shape of every present and tried to see if any of them looks like a Bratz box. And when I finally opened my presents and got my Bratz doll I was so damn happy. It is on video and I'm always laughing at my reaction : "Omg mom this is so beautiful! I got it! I got the Bratz doll! I was right,you were wrong!" Do you have any memories like this ? :D Now I'm going to have a movie night with Siiri so see you later! By the way, remember to like my Facebook page by pressing HERE


PS. Indiedaysin Satu ehdotti, että blogille kannattaisi tehdä Facebook sivut. Innostuin siis tekemään omat sivut, joten käykääs tykkäilemässä mun sivusta TÄSTÄ ♥


4 kommenttia on "Joulufiilistelyä ja blogin Facebook sivut"
  1. Toivottiin kerran siskon kanssa wee 3 friends -nukkepakettia, jossa oli kolme nukkea. Sitten kun aatto lähestyi, hiivimme salaa äitin huoneeseen, jossa paketoidut lahjat oli ja yhden paketin paperi oli revennyt ja sieltä pilkisti wee 3 friends -nukkepaketti!! :D myös Bratz-nukeista pidimme! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Tuo pakettien kollaaminen oli kyllä hirmukivaa puuhaa! :D

      Poista