sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloween with girls + let me know your opinion!DSC_8646

DSC_8650

Pelottava Halloween juoma, johon oli pudonnut jonkun pinkki käsi! Loppuillasta tuo juoma oli ihan lilaa :D
Scary Halloween drink where someone had left their hand! After few hours the drink was already purple :D

DSC_8660

collage

 Pidettiin eilen Halloweenin kunniaksi tyttöjen ilta. Tehtiin pizzaa ja leivottiin pullaa, mutta kardemumma unohtui, joten keksittiin laittaa sen tilalta taikinaan piparkakkumaustetta. Eli niin sanotusti yritettiin taikoa piparkakkupullaa ja olla luovia. Ei oikein onnistunut kunnon pullan maun tavoittelu, mutta pizzaa syötiin sitten senkin edestä! Mun mielestä ite tehty kunnon pizza on vaan kaikista parasta.

We had a girl's night yesterday and celebrated Halloween. We made pizza and baked some buns but cardamom was missing so we decided to use ginger bread flavouring. Which means that we were trying to be creative and smart but actually the taste wasn't really what we were looking for. But luckily we had pizza! I think that home made pizza is simply the best. 

Oli taas kiva viettää tyttöjen iltaa pitkästä aikaa ja puhua kaikesta yömyöhään. Räkänauruiltakaan ei voinu millään välttyä, kun tuli mieleen niin monta tyhmää ja hauskaa juttua mitä meille on tän vuoden aikana tapahtunut. Miksi muuten kovaa hekottaessa pitää aina hakata kämmenellä pöytää, niinkuin se olisi meille joskus jotain pahaa tehnyt? Raukka pöytä. Mitäs teidän Halloweeniiin kuului?

It was nice to have a girl's night again after a long long time and talk about everything. Also, we couldn't stop laughing when we were talking about all the stupid and funny things that happened to us this year. Why you always have to keep hitting the table with your palm while laughing so hard that no noise comes out? Poor table, like it had ever done something bad to us.
PS. Oon jo hetken miettinyt, että pitäisikö mun muuttaa blogin nimi MillaKaroliinaksi. Se olisi enemmän mua ja kuvaisikin mun blogin sisältöä paremmin. Mutta kertokaahan! Mitä mieltä ootte nykyisestä vai kuvaisiko tuo uusi tätä blogia paremmin? :)

PS. I've been thinking for a while that should I change my blog name to MillaKaroliina. It would describe my blog better but let me know if you think Midnight City  describes this more or should I change it? :)
20 kommenttia on "Halloween with girls + let me know your opinion!"
 1. Milla Karoliina kuulostaa hyvält :-) tosi hyvän näkösiä halloween-herkkuja ja silleen !


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Jooo, vaihda ihmeessä! Se tosiaan kuvastais enemmän tätä <: Tee niinko susta itestä tuntuu parhaalta, kyllä se vaihdos varmasti lukijoille passaa <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ajattelin :) Tykkään kyllä molemmista, mutta pitää nyt katsoa :)

   Poista
 3. mä taas sanoisin että älä vaiha! ite en vaan tykkää blogeista joitten nimi on vaan kirjottajan nimi. mut tee miten ite haluut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun mielipide! :) Ja niin, tykkään kyllä molemmista :)

   Poista
 4. Toisaalta toi Milla Karoliina vois olla hyvä, mutta kun nyt lähtee miettimään niin tosi helvetin moni on tehny just tommosen muutoksen blogeissa hiljaittain, joten keksi mieluumin jotain omaperäsempää äläkä kopioi muilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Mä en oo ollenkaan huomannu :) Hyvä et sanoit :)

   Poista
 5. Älä muuta! Tai jos muutat, niin jotain muuta kuin MillaKaroliina :) Tosi monissa blogeissa nykyisin EtunimiTokanimi -nimiä ja en pidä nistä yhtään. Mielestäni ovat mielikuviteksettomia ja kertovat blogista vain pitäjän nimen:) eli joku persoonallisempi olisi parempi, joku, mikä kuvaa sinua ja tätä blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Hyvä kun tiedätte tosta etunimitokanimi jutusta enemmän kun mä! Mä en oo nimittäin törmänny :) Mutta aattelin kyllä jotenkin muuttaa tota nimeä vähän enemmän mun blogia kuvaavaksi :)

   Poista
 6. Ää nainen älä muuta! Ihanan erikoinen nimi blogillasi nyt. Todella monella on etunimitoinennimi blogin nimenä ja tuntuu etteivät ne erotu - niikuin moni onkin kommenteissa sanonut. Mutta teet miltä sinusta itsestäsi tuntuu, tämä on todella upea blogi jolla on ihana omanlainen nimi♥
  Ja hyytävä tuo käsi tuossa maljassa, huhhuh! Mutta todella halloween tunnelma välittyy kuvista.

  VastaaPoista
 7. ei se blogin nimi vaan sisältö! MillaKaroliina kuulostaa kans hyvältä kyllä :)
  ps. tosi kivalta kuulosti sun Halloween juhlat! Itse en oikein viettänyt tänävuonna mut tyttöjen illat on aina parhaita :)

  VastaaPoista
 8. hahah kuvastaapa tosi paljon blogin sisältöä joku millakaroliina :DDDD eihän se nyt ainakaa kerro mistää mitää ja on maailman tavallisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Paremmin mun oma nimi ehkä kuvastaisi kun nykynen :D Blogi on lifestyle ja muotiblogi ja tuntuu et Midnight Citysta tulee enemmänki mieleen matkailublogi jota tämä ei pääsääntösesti ole :D

   Poista
 9. haha, tuli ihan mieleen mun ja mun parhaan kaverin halloweenbileet pari vuotta sitten tosta jäädytetystä kädestä :D muistan vaan kui ylpeitä oltiin siitä, että saatiin se ehjänä pois kumihanskan sisältä ja laitettiin juomaan lillumaan, mutta siinä sit kestikin vähän aikaa että porukka tuli paikalle niin lopulta siellä booliastiassa oli vaan joku limenvihree epämääränen möykky, josta kukaan ei saanu mitään selvää :D mutta hyvä et teillä pysy se noinkin hyväs kunnos! :D

  ps. jäänlukee :)

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua voi ei! No ainakin te saitte sen ehjänä, me ei vaikka kuinka yritettiin! :D Ja ihanaa, tervetuloa ♥

   Poista
 10. meidän oli kans tarkotustehdä toi jääkäsi mutta unohdettiin laittaa hanska ajoissa jäätymään :D päädyttiin B vaihtoehtoon, eli kukkakaali boolimaljan pohjalle = aivot! :D kyllä porukka vähän ihmetteli että miks meillä on kaalia boolissa...

  oot kaunis, tykkään sun rennon naisellisesta tyylistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, mutta hyvä ideahan se oli! :D Kiitoksia <3

   Poista