maanantai 25. marraskuuta 2013

Christmas present ideas for himMoikka! Oon joka joulu pähkäilly joululahjojen kanssa ja varmasti jokainen hikikarpalot otsallaan miettii, että mitä oikein antaisi lahjaksi. Tällä kertaa päätin tehdä teille kollaasin mun joululahjaideoista poikaystävälle tai kelle tahansa muulle miespuoliselle henkilölle. Ite tykkään tosi paljon jouluostosten tekemisestä ja muutenkin lahjojen antaminen on niin pajon kivempaa kuin niiden saaminen!

Hello! Wondering what you should buy to this certain person for Christmas? At least I am very excited about giving presents every year, so I decided to make a list of the ideas that came into my mind this time. idkuva


1. Jokaiselle meistä tulee käyttöä kunnon sukille, joten poikaystävä/ystävä varmasti arvostaa tätä käytännöllistä ja hyödyllistä lahjaa. Jos silti haluaa lisätä tähän lahjaan vähän hyvää makua, niin miksi ei ostaisi niitä merkillä varustettuna tai vaikka kudottuna merinovillasta. Toki, jos osaa itse kutoa komiat sukat niin aina vain parempi!

1. Everyone of us uses socks everyday, so your boyfriend/friend would surely appreciate this gift. Practical and useful. And if you wanna add some fine taste to your gift, you can always buy branded socks. Of course if you are able to make them on your own, even better!

2. Löytyykö sarjaa mihin hän on jäänyt koukkuun? Hanki ohjelman tuotantokausi!

2. Is he a fan of some TV series? Buy him the whole season!

3. Muumimukit on söpöjä lahjoja kaikille, ja varsinkin nuo talviaiheiset keräilymukit on muutaman vuoden päästä kovaa huutoa. Kekseliäs idea olisi myös muki varustettuna sun omalla kuvalla, jolloin hän ei pääse susta koskaan eroon muahaha. Tai muki, johon on painettuna teidän kahden yhteiskuva ♥

3. Moomin mugs are always lovely. You can also make an own mug with your photo on it. In this way he'll never get rid off you hahah. Or a mug with a cute photo of you two ♥

4. Jos haluat satsata lahjaan vähän enemmän, hajuvesifriikkinä suosittelen pafryymiä. Ite ostin tuon kuvassa näkyvän Jean Paul Gaultierin hajuveden Manulle laivalta ja mun mielestä tuo on pulloa myöden yksi parhaista miesten tuoksuista ikinä. 

4. If you wanna invest in your present, as a perfume freak I totally recommend this perfume by Jean Paul Gaultier. I bought this to Manu for a while ago and seriously, it's one of the best men's perfumes ever.
5. Kännykkään saa tyyliä ja hauskuutta kivoilla kuorilla. Ainoa kriteeri, joka mieheltä pitää mun mielestä löytyä lukee tuossa yläpuolella olevassa kuoressa. (ps. Kaikkia mun juttuja ei kannata ottaa ihan vakavasti :D)

5. You can create or buy a funny iPhone case. Always good.

6. Pyyhesetti on myös käytännöllinen ja vuosia kestävä lahja. Varsinkin jos satsaa laatuun. 

6. Towel set is also very practical gift which lasts for years. At least if you choose to buy good quality.

7. Lompakkoa kuljetetaan mukana melkein kokoajan, ja mulla on ainakin kokemusta huonoista lompakoista, joten hieno merkkilompakko olisi niin käytännöllinen kuin tyylikäskin. Mä uskon, että jokainen tykkäisi tästä lahjasta. 

7. We carry our wallets with us all the time and at least I have experiences about bad bad wallets. So why wouldn't you buy a fine branded wallet to him. Classy and chic. I'm sure he'll like it.

+ 1  Jos yhtä ja ainoaa mieleistä lahjaa ei löydy, voit tehdä joulukalenterin, johon piilotat eri päiville erilaisia pikkulahjoja. Mä lisäsin tämän osaksi mun lahjaa Manulle ja tuota kalenteria oli tosi hauska tehdä!

+1 If you can't decide of all the options you have, try to make a Christmas calender for him. Compound some small presents for every day and use your imagination. This is one part of my gift to my bf this year and believe it or not, it was sooo much fun making this!17 kommenttia on "Christmas present ideas for him"
 1. Mistä noi kännykän kuoret on ! Mun on PAKKO tilata tolle noi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin ne täältä : http://www.zazzle.co.uk/real_men_love_cats_iphone_case_iphone_5_case-179517561479245203 :D Noi on mun mielestä niin hauskat :D

   Poista
  2. Kiitos. Luulen, että esim Vistaprintistä tulee varmemmin jouluksi. :D meillähän kun on kole kisumisua niin täyykin antaa lapsosilta "isille" joululahja hihi ;>

   Poista
  3. Ja saa varmaan halvemmallakin! :D Voiii kun ihana idea !

   Poista
 2. mäkin tein mun poikaystävälle joulukalenterin :) sitä oli kyllä hauska väsätä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat joulukalenterit on aina parhaimpia :) Ja niimpä ! :)

   Poista
 3. Rakastan tuota Jean Paul Gaultierin hajuvettä ja mulla lähti se mukaan Lontoosta omalle poikaystävälleni puolisentoista vuotta sitten♥ Kaiken lisäksi todella loistava postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva että tykkäsit postauksesta! :) Sama täällä, oon ihan rakastunu tuohon! Suihkutin sitä joskus itelleni ranteeseen ja tuoksuttelin pitkin päivää :D

   Poista
 4. Ihana kun joku tekee postauksen siitä, mitä antaisi muille lahjaksi :) Kaikilla näkee niitä "minun toiveeni"-postauksia. Ja tästä sai ideoita myös siihen, mitä omalle rakkaalle annan!! :) Kiitos siitä!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus !:) ja yleensä on just vaikee keksii mitä antaa ni tästä saa kivoja vinkkejä :)!

  VastaaPoista
 6. Hei, vähänkö hauska idea tuo joulukalenteri! Siis sopii ihan kenelle vaan ja sopivan persoonallinen (:. Tuli loistavia inspiksiä tuosta, kiitos paljon!

  http://life-out-of-order.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, jokaselle voi tehä omanlaisensa! :)

   Poista
 7. aaaaa auta mua, millä ohjelmalla sais tehtyä tuollasen kollaasin, niin että kuvia vois kääntää myös vinoiksi? wordilla ainakin, mutta sitä ei nyt oo koneella ollenkaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Picasalla saa tehtyä just noin! Sillä saa kuvia myös päällekkäin yms :)

   Poista
  2. !!!! jes kiitos! <3 nyt ehkä saisin vihdoin tehtyä uuden postauksen....

   Poista