maanantai 21. lokakuuta 2013

When someone else's happiness is your happiness, that is love - Lana Del Rey


Tässä vähän Ruotsin kuvia, joita ei nyt hirveesti tullut räpsittyä, nimittäin kokoajan oli aikamoista menoa ja meininkiä. Oli taas ihana nähdä läheisiä pitkästä aikaa ja jutustella kuulumisista. Aina on vain haikea lähteä, kun tulee niin kova ikävä kaikkia. Olisi itekin kiva muuttaa sinne hetkeksi aikaa, nimittäin tykkään muutenkin aivan hirveesti ruotsalaisesta kulttuurista, sisustustyylistä, ruuasta ja kaupoista. Mutta se jää nähtäväksi.

Here are some pictures from Sweden. I don't have many of them cause this week just passed so quickly. It was lovely to see relatives after a long time and I had a really nice week. It's just always so hard to leave back home cause I start missing all of them so much. I think it would be also nice to move to Sweden for a little while. I like Swedish culture, decoration style, food and shops a lot anyways! But we'll see.

DSC_0273

DSC_7695

DSC_7744

DSC_7666

DSC_7682Ystävät, poikaystävä ja perhe on muutenkin mulle kaikki kaikessa, enkä tiedä mitä tekisin ilman niitä. Mikään tavara tai asia ei voi tuoda onnea verrattuna siihen kuinka onnelliseksi joku ihminen sut saa. Tai toisin päin, mitä enemmän välität jostakin niin sitä herkemmin se herättää tunteita ja pienikin asia voi loukata tai sattua tosi paljon.Vaikka oonkin suht vahva ihminen niin silti ilman ystävien ja läheisten tukea kaikissa pienemmissä ja suuremmissakin asioissa en olisi se ihminen kuka mä nyt oon. Niiden kanssa voi jakaa kaikki pienet ja suuret ilot ja surut ja ne ymmärtää sua eikä tuomitse. Ne jopa yleensä tuntee sut paremmin kuin sä itse, löytää juuri oikeat sanat ja tietää mikä on parhaaksi sulle, vaikka kuinka yrittäisit väittää toista. 

Friends, my boyfriend and family are just everything to me and I don't know what would I do without them. Even if you'd own all the stuff and money in the world none of them can make you as happy as some person can. Or the other way around, the more you care about someone, the more feelings it will bring and even a small thing can hurt you or make you feel sad. I really wouldn't be the same person that I am now without all my friends and close ones. You can share everything with them, the smallest and the biggest sorrows and joys. They understand you and they'll never judge you. Usually they even know you better than you know yourself, find exactly the right words to say and know what is the best for you even if you'd try to claim something else.

 Mulle on jääny jotenkin mieleen se kun sain sähköpostia Inspirationiin pääsystä ja kerroin siitä Vilmalle ja Siirille. Siiri alko kiljumaan ilosta ja tajusin, että kuinka hyviä ystäviä mulla on. Jaettu ilo on vaan paras ilo ja mulle käy tosi usein niin, että jos näen jonkun nauravan niin mua rupeaa naurattamaan itseäkin ihan kamalasti. Yks parhaista tunteista maailmassa on se, että tietää, että joku rakastaa sua ja oot tärkeä vaikka mitä tekisit tai sanoisit. Aina on olemassa yksi tai useempi ihminen, joka tekis mitä vaan, että olisit onnellinen ja sulla olis kaikki hyvin. Vaikka kuinka tuntuis, että näin ei oo, niin se on silti totuus. 

I remember so well when I got email from Indiedays and I was invited to the Inspiration family. I told it to Vilma and Siiri and Siiri started to scream cause she was so happy for me. I realized how good friends I have and as Lana Del Rey says : " When someone else's happiness is your happiness, that is love." Shared joy is a double joy and even when I see some person laughing I start laughing or smiling too. It's just so strange. One of the best feelings in the world is to know that someone loves you and you are important to them no matter what you say or do. There's always one or more persons who would do anything to make you happy and ensure that everything's okay. Even if you would feel that it's not true.


22 kommenttia on "When someone else's happiness is your happiness, that is love - Lana Del Rey"
 1. Vau mikä blogi! Taidanpa jäädä seurailemaan ;)

  VastaaPoista
 2. tää on oikeesti ihana blogi ja sinäkin niin kaunis<3 ja se on kyllä ihan totta että mitä enemmän jostakin välittää, pienetkin asiat voivat satuttaa aivan eri tavalla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, oon huomannut tuon monta kertaa, ja kiitos Tuuli, oot ihana <3

   Poista
 3. Voi miten ihana teksti♥ Oon sun kans niin samaa mieltä <':

  VastaaPoista
 4. ystävyys on ihan törkeen iso voimavara sillon kun on ite niin pohjalla että ajatuskaan ei oikein kulje. kerran mulla oli ollu yks elämäni kauheimmista päivistä, ja yks tärkeä ystävä tuli käymään, ja kun se tuli meille, se näki heti ettei mulla oo kaikki hyvin, veti suoraan halaukseen eikä sanonu mitään. siinä sen ihmisen sylissä tuli vaan niin suuri helpotus että purskahdin itkuun.

  ja kaikki hyvätkin hetket tulee jaettua rakkaiden kanssa, niinku sanoit niin jaettu ilo on suurin ilo, ja siitä kun huomaa että ite on ihan vilpittömän onnellinen toisen puolesta, tai jos joku on mun puolesta, niin voi sanoa että se on ihan oikeeta ystävyyttä :)

  niin tosi postaus että laitto hymyilyttämään!

  elamaa-suurempaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mitä sanoit on niin totta. Mulle on käyny kans samalla tavalla, että ei tarvi kun halata ja kaikki jo helpottaa! ♥

   Poista
 5. O-ou! Olet ihan TAJUTTOMAN kaunis tuossa bannerin kukkakuvassa <3 siis suu loksahti auki, ihana tommonen keijumainen hehku! :)


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. "Mikään tavara tai asia ei voi tuoda onnea verrattuna siihen kuinka onnelliseksi joku ihminen sut saa. Tai toisin päin, mitä enemmän välität jostakin niin sitä herkemmin se herättää tunteita ja pienikin asia voi loukata tai sattua tosi paljon"

  WORD. Tuo on niin totta. Pienikin negatiivinen sana rakkaimmalta viiltää syvälle mutta sama sana tuntemattomalta pistää vain tuhahtamaan. Mutta itsensä kovettaminen loukkaantumisten pelossa ei kannata, vaan ne viillotkin pitää joskus ottaa vastaan. Se positiivinen energia mitä toisen rakastamisesta saa kuitenkin antaa niin paljon enemmän kuin itsensä kylmänä pitäminen!

  VastaaPoista
 7. ihania kuvia :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja sä oot vaan niin täydellisen kaunis!

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. tykästyn sun blogiin aina uudestaan ja uudestaan, täällä on ihana niin suloisia kuvia ja aitoja, ajatuksia herättäviä ja kauniita tekstejä :) <3

  VastaaPoista
 10. ihanan inspiroiva teksti :) ja toi vika kohta on niin totta " Yks parhaista tunteista maailmassa on se, että tietää, että joku rakastaa sua ja oot tärkeä vaikka mitä tekisit tai sanoisit. Aina on olemassa yksi tai useempi ihminen, joka tekis mitä vaan, että olisit onnellinen ja sulla olis kaikki hyvin. Vaikka kuinka tuntuis, että näin ei oo, niin se on silti totuus." tuli jotenki hyvä mieli täst tekstist ja kuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, että tuli hyvä mieli! Tämmösistä kommenteista mäkin saan niin hyvän mielen :)

   Poista