perjantai 4. lokakuuta 2013

Feeling blue

Päätin pitkästä aikaa pukeutua mun ainoaan siniseen vaatekappaleeseen, nimittäin tähän mekkoon!

I was feeling blue a couple days ago so my outfit consisted of my only blue piece of clothing!


DSC_7183

Dress - H&M
Tights - Seppälä
Shoes - Zara
Beanie - Pieces

DSC_7176

Boom Kah! Muhunkin on nyt iskenyt syysflunssa, vaikka oon kaikin mahdollisin keinoin sitä yrittänyt välttää. Tämmösenä flunssa-aikana osaa paljon enemmän arvostaa sitä kun on terve, eikä kokoajan tarvi käyttää kaiken maailman nenäsuihkeita ja kurkkutabletteja. Vaikka tämä nyt onkin inhottavaa, niin yritäin kuitenkin ottaa positiivisen asenteen tähän juttuun, eipä ainakaan flunssa yllättäny syyslomalla!

Nooo! I've caught cold even I have tried to avoid getting it in every possible way. Always when I am ill I start to value normal health so much more. It's just so hideous to be sick. But I'm trying to think in a positive way. At least I didn't fall sick in the fall holiday!

DSC_7208Mua on muuten alkanu ärsyttää ihmisten välinpitämättömyys kaikesta. Jos on vaikka kaupassa, ja pudottaa jonkun paidan henkarista niin ei, sitä ei sitten millään saa siitä maasta pois, vaan se pitää jättää siihen lattialle lojumaan ja likaantumaan. Joku muuhan sen siitä ennemmin tai myöhemmin siirtää, ei se oo sun asias. En ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa kyykistyä, saada samalla vähän vetreyttä lihaksiin ja nostaa se ylös. Mutta ei, eihän semmosta riskiä voi millään ottaa. Siinähän voi venähtää vaikka selkä tai takapuoli, kun se paita on niin julmetun painava. Ja vielä se henkariin laitto takasin...aah liian mahdoton ja vaikea tehtävä. 

Jos mä näen jotain lattialla tai ite pudotan jotain, niin yritän kyllä aina nostaa takaisin paikalleen. Eihän siinä mee kuin viis sekuntia ja homma on sillä selvä. Enkä usko, että kukaan menettää siinä ajassa elämästään mitään sisältöä. Jos omassa kämpässäkin kaataa kahvia lattialle, niin sitäkään siihen tuskin jätetään, ellei lujaa yritetä mukaan Sillä siisti-ohjelmaan. Tai jos löytää tieltä jonkun lapasen. Mikä tilaisuus tuleekaan talloa sen päälle! Ellei omassa asunnossa näin tehdä niin miksi julkisesti? Vaikuttaa siltä, että jos tavara ei oo omaa niin sille ei anneta mitään arvoa, enkä ymmärrä miksi. Se on silti jonkun, enkä löydä syytä sille miten se olis jotenkin vähemmän huomioitavaa. En mä nyt tarkota sitä, että pitäis omistaa kaiken maailman kamaa ja palvoa niitä henkeen ja vereen. Elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita kun raha ja tavara mitä omistaa, mutta se, että toisia ihmisiä ja niiden omaisuutta pitäis kunnioittaa yhtä lailla kuin omaakin ja suoda muillekin se hyvä mieli ja kiva ilmapiiri.I have started to feel so annoyed with people who are so careless. If you are shopping, for example, and you drop some shirt, you can't pick it up in any way, but you have to leave it on the floor. Someone will pick it up anyways soon or later, it's not your business. I don't understand why is it so hard to bend your knees, get a little stretch at the same time and pick it up. But no, that's a risk that we shouldn't take. You can strain your back or butt cheek or something, you know, the shirt is surely so heavy. Impossible to do.

If I see something on the ground or I drop something myself I always try to pick it up. It takes max. 5 seconds and then it's done! I don't believe that you lose something if you do that. Also, if someone has accidentally drop her mitten on the ground...Such a great chance to step on it. But why? It seems like some people don't give any value to stuff that they don't own. Why? I can't find any reason to it that other people's belongings are less important and valuable. I don't mean that you should own all kinds of things and buy everything all the time to make yourself happy. There are a lot of more important things in life than money and items but still, you should respect other people and their property as well as your own. And give them happy mood instead :)4 kommenttia on "Feeling blue"